Чотири мільйони автомобілів KIA можуть відкликати через заводський дефект

20:54 06.06.2023
Чотири мільйони автомобілів KIA можуть відкликати через заводський дефект

У США до чотирьох мільйонів автомобілів KIA можуть відкликати через проблеми з подушками безпеки. Такий дефект може бути загалом виявлений у 67 мільйонів авто. Про це повідомили на сайті Carscoops.

У Національній адміністрації безпеки дорожнього руху (NHTSA) з'ясували, що майже чотири мільйони автомобілів Kia можуть бути оснащені подушками безпеки з несправними нагнітачами. Це є небезпекою для пасажирів.

Розслідування було розпочато у 2015 році. Тоді з'явилися два повідомлення про травми. Виробник подушок безпеки ARC заявив, що відкликання 67 мільйонів автомобілів не потрібне.

Один з інцидентів через проблеми з подушками безпеки було виявлено на KIA Optima 2004 року випуску. У 2014 році пасажир травмувався при ДТП.

Відкликання може торкнутися двох модельних рядів, які випускалися протягом 16 років з 2000 року. Підсумковий список потенційно небезпечних автомобілів може бути ще більшим.

Крім KIA, відгук може зачіпати деякі моделі General Motors. Серед них Buick Enclaves, Chevrolet Traverses та GMC Acadias 2014-2017 модельних років.

Якщо проблема підтвердиться, то 67 мільйонів автомобілів буде відкликано. Це буде найбільше відкликання в історії США.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015