Відбулась європейська презентація нового Honda CR-V

20:10 15.05.2023
Відбулась європейська презентація нового Honda CR-V

У Німеччині відбулася європейська презентація Honda CR-V шостого покоління. Новий кросовер надійде у продаж у найближчі місяці. Його подробиці розкрили на офіційному сайті Honda.

Нова Honda CR-V у європейському виконанні візуально не відрізняється від глобальної версії. Кросовер став соліднішим на вигляд і повернувся до граненого дизайну. У нього величезна решітка радіатора та продовгуваті фари. Авто дещо підросло.

Розміри Honda CR-V 2023:

Салон Honda CR-V став просторішим, збільшений на 18% і багажник. Усі версії моделі отримали віртуальну панель приладів, а діагональ тачскрину становитиме 7 чи 9 дюймів, залежно від версії. Замість важеля КПП - набір кнопок.

Базова комплектація Honda CR-V 2023 в Європі включає набір систем безпеки - напівавтономне водіння, автоматичне гальмування, утримання у смузі, контроль «сліпих» зон та розпізнавання дорожніх знаків.

Кросовер Honda CR-V на європейському ринку буде доступний виключно в економічних гібридних версіях з 2,0-літровою бензиновою четвіркою та електромоторами. Стандартний гібрид є 204-сильним та розвиває 185 км/год.

Потужність плагін-гібрида поки не розголошують. Заявлено лише, що така Honda CR-V 2023 зможе проїхати 82 км на електротязі, а заряджання її батареї займе 2,5 години.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015