Toyota готує нове сімейство електромобілів

16:55 14.05.2023
Toyota готує нове сімейство електромобілів

Toyota розкрила подробиці своїх майбутніх електромобілів. Як відомо, японський автогігант планує випустити одразу 10 електричних моделей до 2026 року. Про це повідомляє сайт Carexpert.

У розпорядження журналістів потрапили матеріали з презентації Toyota. На слайді зображені як уже наявні електромобілі Toyota bZ4X і Lexus RZ, так і нові моделі (слайд наведено нижче).

Зокрема, слайд дає зрозуміти, що кросовери Toyota bZ Sport Crossover і bZ FlexSpace незабаром стануть серійними. Також анонсовано електричний пікап Toyota Hilu x і компактна бюджетна модель.

Lexus презентує електричні седан і універсал - очевидно, йдеться про нове покоління моделі IS. Окрім того, очікується навіть флагманський спорткар: серійний варіант концепту Lexus Electric Sport Car стане наступником моделі LFA.

Повідомляється, що деякі електромобілі Toyota й Lexus презентують у жовтні на автошоу в Токіо у статусі концепт-карів.

Також заявлено, що японський концерн продовжить розвивати водневі технології та на 30% збільшив виробництво гібридів. Lexus стане повністю електричним брендом із 2035 року, а от Toyota поки не відмовлятиметься від двигунів внутрішнього згоряння.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015