Опубліковано перше офіційне відео з абсолютно новим Ford Ranger

19:13 10.05.2023
Опубліковано перше офіційне відео з абсолютно новим Ford Ranger

Новий Ranger побудований на оновленій версії рамної платформи поточної вантажівки T6. Оновлена платформа, що дебютувала в Bronco, має трохи більшу площу основи, у неї збільшено ширину колії колісну базу.

Враховуючи тісні зв'язки з Bronco, очікується, що американський Ranger буде оснащений тими самими силовими агрегатами, що і позашляховик. Bronco пропонується з 2,3-літровим турбованим двигуном V4, 2,7-літровим V6 з турбонаддувом та 3,0-літровим турбованим V6.

Потужність топової версії складе близько 400 к.с. Новий Raptor має отримати покращену підвіску для бездоріжжя, відповідні колеса та шини, а також систему постійного повного приводу з двоступінчастою роздавальною коробкою та блокуваннями диференціалів спереду та ззаду. Очікується, що єдиною трансмісією для лінійки Ranger 2024 буде 10-ступінчаста автоматична коробка передач.

Виробництво нового Ranger для Північної Америки буде здійснюватися на заводі Ford у Мічигані в Уейні, штат Мічиган. На цьому підприємстві випускаються актуальні Ranger та Bronco.


Источник: iXBT.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015