Toyota вивела на тести конкурента Rolls-Royce Cullinan

18:35 25.04.2023
Toyota вивела на тести конкурента Rolls-Royce Cullinan

Фотошпигунам вперше вдалося зробити кілька знімків нового флагманського кросовера Toyota. Новинка під назвою Century стане найрозкішнішою моделлю марки та складе конкуренцію на ринку Mercedes-Maybach GLS, Bentley Bentayga та Rolls-Royce Cullinan.

На знімках, якість яких далека від ідеалу, можна розглянути корму закамуфльованого прототипу, а також його передню частину. Century отримає квадратний кузов, широку лінію скління, виступаючі плечі, масивну решітку радіатора, дворівневу оптику і фактурний капот.

За даними видання Best Car Web, майбутній флагман японської марки досягатиме 5200 мм завдовжки і 1950 мм завширшки. Не дивлячись на значні габарити в салоні буде лише два ряди сидінь. Очікується, що будуть запропоновані версії на 4 та 5 місць.

Кросовер поставлятиметься з гібридною силовою установкою на основі 3,5-літрового бітурбованого двигуна V6, який доповнять електромотором. Характеристики агрегату поки невідомі. Дебютувати повнорозмірний кросовер Toyota Century має у третьому кварталі 2023 року, а старт його продажів намічено на початок 2024-го.


Источник: Авто Центр
Фото: Autospy
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015