У Китаї показали серійну версію Volkswagen ID.7

19:17 13.04.2023
У Китаї показали серійну версію Volkswagen ID.7

В інтернет потрапили патентні фото Volkswagen ID.7. Електричний седан D-класу презентують 18 квітня на автошоу в Шанхаї. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий Volkswagen ID.7 - серійна версія концепт-кара ID.Aero. Він стане наступником седана VW Passat, адже його вже зняли з виробництва, а нове покоління популярної моделі запропонують виключно в кузові універсал.

Електромобіль Volkswagen ID.7 візуально мало відрізняється від власного прототипу. В нього обтічний дизайн із похилим аркоподібним дахом і висока віконна лінія. Розкосі фари з'єднані діодною вставкою, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

Новий Volkswagen ID.7 побудований на електричній платформі МЕВ. За габаритами він трохи більший за Passat.

Розміри Volkswagen ID.7:

Салон Volkswagen ID.7 показали раніше на офіційних фото. Відомо, що седан отримає вузьку віртуальну панель приладів, великий 15-дюймовий тачскрин і проєкцію на лобове скло з функцією доповненої реальності.

Седан дебютує з 204-сильною задньопривідною версією з батареєю на 82 кВт?год. Його максимальну швидкість обмежать на 155 км/год, а запас ходу сягне 700 км. Ціна Volkswagen ID.7 становитиме близько 55 000 доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015