Компанія KIA відкликає понад 50 тисяч Carnival

20:59 09.04.2023
Компанія KIA відкликає понад 50 тисяч Carnival

Компанія KIA в США оголосила про відкликання мінівена Carnival через 9 повідомлень про травми, отримані в результаті стискання рук або кисті руки розсувними дверима з електроприводом. У 2 випадках із 9 справа дійшла до переломів. Виробник повідомляє, що його двері нічим не відрізняються від дверей інших мінівенів, але при цьому все ж таки вніс деякі зміни в конструкцію.

Так, марка KIA  відкликає 51 тис. 568 автомобілів Carnival 2022 та 2023 модельних років для вирішення проблеми безпеки, про яку вперше стало відомо ще влітку 2021 року. Тоді дитина одного з власників машини отримала травму через зсувні двері. У ході розслідування компанії KIA стало відомо ще про 8 отриманих травм інших людей.

У ході вивчення компанія KIA та стороння фірма з біомеханіки не виявили жодних доказів того, що зсувні двері моделі Carnival якимось чином відрізняються від інших мінівенів, які не шкодять. Обидві сторони висловили думку, що система автоматичного закривання дверей, а також функція автореверсу моделі Carnival можна порівняти з конкурентами. Проте, враховуючи скарги клієнтів та травми, компанія все ж таки оголосила відкликання таких мінівенів.


Источник: ТАРАНТАС НЬЮС
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015