Audi відкрила третій зарядний хаб для електромобілів

20:48 09.04.2023
Audi відкрила третій зарядний хаб для електромобілів

Audi відкрила зарядний центр у Берліні. Третя власна локація швидкої зарядки бренду Volkswagen після Нюрнберга та Цюріха пропонує чотири точки швидкої зарядки, які можна забронювати заздалегідь і потужністю до 320 кВт.

За словами Audi, доступну енергію слід розподіляти відповідно до потреби та навантаження: зарядна станція Audi, яка оснащена акумуляторами «другого терміну служби, заряджає буферний накопичувач лише тоді, коли «раю свіжості» потрібно мало електроенергії.

Після Нюрнберзького зарядного центру на парковці біля виставкового центру, друге німецьке місце знаходиться набагато ближче до центру: «рай свіжості, включаючи нову систему HPC від Audi, розташований за адресою Hermann-Blankenstein-Strasse 48 у Пренцлауер-Берг. На відміну від Нюрнберга, де Audi також має лаунж площею 200 квадратних метрів на першому поверсі зарядного центру, у Берліні цю функцію не було реалізовано - бістро «раю свіжості» забезпечує якість перебування та харчування на місці.

Рішення на користь «раю свіжості», очевидно, було прийнято не лише завдяки взаємодії з партнером: при виборі місця Audi покладається на власний аналіз даних групи, яка заздалегідь перевіряє потреби на місці.

Що спрощує остаточний вибір місця, так це буферне сховище, виготовлене з батарей «другого терміну служби», отриманих від розібраних тестових автомобілів Audi. Це означає, що швидкі зарядні пристрої також можна використовувати в місцях, де електромережі недостатньо. Крім того: оскільки для підзарядки резервних акумуляторів достатньо підключення низької напруги, для підключення середньої напруги, наприклад, не потрібна трансформаторна станція - це економить будівельні роботи та дозволяє уникнути тривалих термінів доставки трансформаторів.

Крім того, Audi надає інформацію про попереднє використання місць у Нюрнберзі та Цюріху. У Нюрнберзі наприкінці січня 2023 року, після трохи більше ніж року роботи, зараєстровано 10 000-й відвідувач хабу. Окупність там 70 відсотків.

«Клієнти тепер інтегрували заряджання в зарядному центрі в свій розпорядок дня», - говорить Холлміг.

У середньому відбувається 36 процесів зарядки на день, на піку їх було вже 62 - приблизно половина з них припадає на моделі Audi.


Источник: Україна Електро
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015