Компанія Tesla вчергове знижує ціни на свої автомобілі

21:07 08.04.2023
Компанія Tesla вчергове знижує ціни на свої автомобілі

Компанія Tesla, яка по суті розпочала цінову війну, різко змінивши цінову політику на початку року, продовжує знижувати ціни на електромобілі. Про це пише Reuters.

У США після чергового коригування максимальне зниження цін досягло 6%, при цьому аналітики попереджають, що це може зменшити прибутковість компанії за підсумками року. Tesla зменшила ціну на базову Model 3 сумарно на 11% з початку року, а на Model Y - на 20%.

П'яте зниження ціни на найбільшому ринку Tesla з початку року пов'язане з тим, що цього місяця Сполучені Штати готуються прийняти жорсткіші стандарти, які, як очікується, обмежать податкові пільги на електромобілі.

Зокрема, Tesla знизила ціни на обидві версії свого седана Model 3 на 1000 доларів та на кросовер Model Y на 2000 доларів. Компанія також знизила ціни на обидві версії Model S і Model X на 5000 доларів.

Цього тижня Tesla повідомила про постачання у першому кварталі понад 422 000 автомобілів, що всього на 4% більше, ніж у попередньому кварталі. Цього вдалося досягти після зниження цін у США, Китаї та на інших ринках з метою стимулювання попиту.

Цього року Tesla поставила за мету відвантажити 1,8 мільйона автомобілів.


Источник: iXBT.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015