Легендарний інженер показав новий екстремальний суперкар

22:16 06.04.2023
Легендарний інженер показав новий екстремальний суперкар

Автор легендарного McLaren F1 Гордон Мюррей представив новий екстремальний суперкар з відкритим верхом Gordon Murray T.33 Spider. Про це повідомили на сайті AutoEvolution.

Gordon Murray T.33 Spider виконаний у ретро стилі та натхненний ранніми напрацюваннями Гордона Мюррея під час роботи у McLaren. Суперкар отримав обтічний силует і стильну оптику.

У Gordon Murray T.33 Spider є два багажники, розташовані з боків від моторного відсіку. Їхній загальний об'єм становить 180 літрів.

Позаду встановлено активний спойлер, який підіймається на високій швидкості. Він акуратно інтегрований у задню частину авто.

Головною особливістю суперкара є його атмосферний 4,0-літровий двигун V12 потужністю 609 к.с. і 451 Нм крутного моменту. Мотор здатний розкручуватися до 11 110 обертів на хвилину.

Суперкар доступний тільки з шестиступінчастою механічною коробкою перемикання передач, яка є найлегшою в сегменті. Від АКПП вирішили відмовитися, оскільки модель Gordon Murray Automotive T.50 з такою коробкою передач замовили лише кілька клієнтів.

Gordon Murray T.33 Spider важить лише 1108 кг. Кузов авто виконаний з карбону, а в інтер'єрі встановили тільки все необхідне для поїздок на високих швидкостях.

Загалом планують випустити 100 екземплярів Gordon Murray T.33 Spider. Вартість авто не розголошується, але вона перевищить 1,7 мільйона доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015