Оновлений Mercedes-Benz GLS показали на офіційному тизері

20:39 03.04.2023
Оновлений Mercedes-Benz GLS показали на офіційному тизері

В інтернет потрапило перше фото Mercedes-Benz GLS 2023. Флагманський кросовер німецької марки пройде оновлення та дебютує вже 5 квітня на автошоу у Нью-Йорку. Знімок опубліковано на сторінці Mercedes-Benz у Twitter.

На знімках новий Mercedes GLS 2023 був затемнений, але раніше його вже розсекретили на шпигунських зображеннях. Кросовер отримає нові фари, решітку радіатора та бампери. В обробці побільшало хромованих деталей.

Салон Mercedes GLS 2023 оздоблений якіснішими матеріалами. Крім того, встановлять кермо п'ятиспиці від Mercedes E-Class і GLE. А ще кросовер отримає вдосконалену мультимедійну систему MBUX.

За прикладом молодшого Mercedes-Benz GLE двигуни отримають більше потужності. Бензинова 3,0-літрова турбошістка розвиватиме 380 к.с., а 4,0-літровий V8 - 510 к.с. Також з'явиться гібрид Mercedes GLS 450e, що підзаряджається, потужністю 381 к.с.

Згодом оновлення пройдуть заряджена версія від AMG, а також розкішний Mercedes-Maybach GLS. Традиційно вони відрізнятимуться від стандартної моделі дизайном та внутрішнім оздобленням.

Get ready for the new #GLS models! Catch a first glimpse now and look forward to the entire GLS family with a fresh look, new software and equipment changes! Check out the latest news on April 4. #MercedesBenz pic.twitter.com/AIK1P7P0Oi

— Mercedes-Benz Press (@MB_Press) March 31, 2023

Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015