Захисникам України передали 38 нових пікапів

02:03 28.02.2023
Захисникам України передали 38 нових пікапів

Фонд компетентної допомоги армії «Повернися живим» спільно з компанією «Київстар» придбали для ЗСУ 38 пікапів марок Mitsubishi та Peugeot. Автомобілі вже прибули до України та найближчим часом стануть на озброєння підрозділів Сухопутних військ.

У «Київстар» розповіли, що виділили на проект «Добро Переможе» 25 млн гривень. Ще 13 016 873 гривень зібрали абоненти мобільного оператора (усі охочі перераховували до 50 гривень від вартості послуги до фонду «Повернися живим»). Цієї суми вистачило на придбання машин, які будуть використовуватись для евакуації поранених, доставки боєприпасів та інших вантажів.

«До збору коштів на пікапи абоненти Київстар приєднувалися підключивши Суперсилу «Допомога ЗСУ». При сплаті свого тарифу вони переводили до 50 грн його вартості у фонд «Повернися живим». Загалом до цієї акції приєдналися понад 100 тисяч осіб і з кожною оплатою рахунку донатять на армію. Підключити Суперсилу можна і зараз (на сайті мобільного оператора)», - розповів CEO «Київстар» Олександр Комаров.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015