Audi зробить акцент на салони майбутніх новинок

22:52 03.02.2023
Audi зробить акцент на салони майбутніх новинок

Audi повідомила, що інтер'єри її майбутніх моделей матимуть пріоритет і фактично будуть розроблені раніше ніж екстер'єри нових автомобілів. Керівник відділу дизайну Audi Марк Ліхте нещодавно мав можливість поговорити з Top Gear на презентації Audi Activesphere Concept. Під час заходу Ліхт зазначив, що він поставив Сіда Одедру, керівника відділу дизайну UI/UX, до центру дизайнерської діяльності Audi, щоб очолити зміни.

«У минулому процес завжди був одним і тим же: спочатку був двигун внутрішнього згоряння і платформа», - описав Ліхте. «Потім разом із відділом продажів та маркетингу ми вирішуємо, чи буде автомобіль двомісним, чотиримісним, шести- чи семимісним, потім починаємо розробляти зовнішній вигляд і, нарешті, інтер'єр. Майбутнє з точністю навпаки. Ось чому я поставив Сіда [Одедру] та його відділ у центр нашої дизайнерської діяльності. Все починається у відділі Сіда та закінчується там».

Новий концепт Audi Activesphere є орієнтованим на бездоріжжя купе-кросовером і має особливо інтригуючий інтер'єр. Він поставляється в комплекті з чотирма сидіннями, схожими на шезлонги, з вбудованими підлокітниками та підголовниками. Автомобіль також оснащений панеллю приладів, яка може повертатися і зникати разом з кермовим колесом і педалями, коли автомобіль знаходиться в автономному режимі водіння. В інтер'єрі навіть є чотири гарнітури змішаної реальності, заховані у стелі.

Якщо концепція Activesphere - це попередній перегляд того, чого очікувати від інтер'єрів Audi в майбутньому?


Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015