Стало відомо, коли вийде наступник Renault Twizy

14:58 12.10.2022
Стало відомо, коли вийде наступник Renault Twizy

Mobilize - це новий бренд Renault Group, який, на думку автовиробника, найкраще підходить для електромобілів, доступних лише за підпискою або службами каршерингу.

Ще минулого року компанія представила дві цікаві новинки від цього підрозділу: квадрицикл Duo, що позиціонується як наступник Renault Twizy, і мініатюрну вантажівку Bento з багажником на 700 літрів. Як стало відомо, Duo можна буде взяти в оренду до кінця 2023 року. Bento трішки затримається, і стане доступним лише 2024-го.

Mobilize Duo, призначений для пересування у містах, оснащений одним електромотором, встановленим ззаду. Як і Renault Twizy, Duo представлений у двох версіях. Найдешевша - Duo 45, вона здатна розвивати максимальну швидкість 45 км/год. Версія Duo 80 може розганятися до 80 км/год. Завдяки батареї на 10,4 кВт.год запас ходу становить 140 кілометрів. Це на 20 кілометрів більше, ніж у Twizy. Час повного заряджання батареї поки не розголошується.

Mobilize Bento має таку ж силову установку та призначається в першу чергу для різних служб доставки. Завдяки герметичному вантажному відсіку можна бути впевненим у збереженні продуктів, що швидко псуються, а компактні розміри дозволяють швидко маневрувати в міському потоці, тому ваша замовлена ??піца не встигне охолонути.


Источник: AMPERCAR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015