Представлено найекстремальніший пікап Toyota

18:13 13.06.2022
Представлено найекстремальніший пікап Toyota

Пікап Toyota Tundra 2022 отримав незвичайну версію. Автомобіль зробили шестиколісним та підготували до серйозного бездоріжжя. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Тюнінг Toyota Tundra виконала компанія Force Motorsport із Флориди, а презентували пікап на автошоу у Маямі. Американці подовжили автомобіль приблизно до 7 м та додали ще одну пару коліс.

Проте на цьому доопрацювання не закінчилося. Пікапу збільшили кліренс, а також встановили 24-дюймові ковані диски Vossen HF6-5 зі спеціальною позашляховою гумою. Крім того, привертають увагу сталеві підніжки. Салон Toyota Tundra не чіпали, і він не змінився.

Всі шість коліс у Toyota Tundra 6X6 є провідними. Силовий агрегат залишився стандартним: гібрид Toyota оснащений 3,5-літровим турбованим V6 та електромотором загальною потужністю 443 к.с., а також 10-ступінчастою автоматичною КПП. До речі, таку саму установку отримала нова Toyota Sequoia 2023, адже вона побудована на одній платформі з пікапом.

Це перша шестиколісна Toyota Tundra третього покоління, хоча моделі попередніх генерацій вже тюнінгували в такий спосіб. Причому один такий автомобіль навіть є в Україні.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015