Ford Performance натякнув на загадкову новинку

15:36 13.06.2022
Ford Performance натякнув на загадкову новинку

Ford і підрозділ нщг поширили в соціальних мережах короткий ролик, присвячений загадковій новинці, яку представлять на Фестивалі швидкості в Гудвуді 23 червня. У відео є натяк на те, що це буде комерційний автомобіль - згадується суббренд Ford Pro для легкого комерційного транспорту в Європі. А підпис до тизеру говорить, що компанія готує «щось електрифіковане», тобто, швидше за все, йдеться про гібрид або чистий електромобіль.

Теорія про електричну комерційну модель цілком ймовірна, оскільки раніше Ford анонсував появу чотирьох таких машин до 2024 року. Підрозділ Ford Performance, у свою чергу, міг підготувати якусь особливу версію новинки, яку і продемонструють на Фестивалі швидкості в Гудвуді. У ролику показали лише передню оптику автомобіля - смугу, що світиться, яка простяглася між фарами.

Можна припустити, що в Гудвуді покажуть якийсь потужний варіант Transit - або з гібридною або з електричною силовою установкою. «Зелений» Transit існує з 2020 року, він називається E-Transit і комплектується 269-сильним електромотором на задній осі. А в 2022 році лінійку комерційних електромобілів Ford поповнив e-Transit Custom з іншим дизайном фар та решітки радіатора.

У найближчі два з половиною роки «зелена» лінійка Ford розшириться з появою електричних Transit Courier, а також пасажирських мікроавтобусів Tourneo Custom та Tourneo Courier.


Источник: Ford
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015