Українські військові поставили на Волгу кулемет КПВТ із дистанційним управлінням

17:28 10.06.2022
Українські військові поставили на Волгу кулемет КПВТ із дистанційним управлінням

Українські умільці встановили на Газ-24-10 Волгу великокаліберний 14,5 мм кулемет КПВТ. Про це повідомляє The War Zone.

У мережі з'явився ролик, де демонструють кулемет на задній частині Волги. Це один з найекстремальніших прикладів перепрофілювання цивільної техніки для бойових дій, який потрапляв у кадр.

Седан Газ-24 оснастили великокаліберним кулеметом КПВТ 14,5 мм калібру. Судячи з ролика, авто також оснастили позашляховими шинами, посиленою підвіскою та переднім бампером для швидкого переміщення по полю бою.

#Ukraine: The most incredible technical of the Ukrainian forces so far - a Soviet GAZ-24-10 Volga sedan with a remote controlled weapon station module consisting of a KPVT 14.5mm heavy machine gun. pic.twitter.com/rt2ALkgD0S

— ?? Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) June 8, 2022

Імпровізована модернізація машин стала поширеним явищем як у ЗСУ, так і ЗС РФ. Такі транспортні засоби можуть бути поєднанням інновацій, іскрою творчості та винахідливості.

Волга ніколи не призначалася для важких боїв, і вона не має шансів проти потужних обстрілів ЗС РФ, пише автор. Проте вона може підійти для української тактики «бий-біжи». Водночас питання про точність стрільби з машини залишається.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015