Українські військові отримали партію австрійських позашляховиків Pinzgauer

12:37 07.06.2022
Українські військові отримали партію австрійських позашляховиків Pinzgauer

Українські військові отримали партію швейцарських позашляховиків Pinzgauer Vector. Машини швейцарського виробництва були придбані у Великобританії підприємцем, який сьогодні служить в ЗСУ, а також його партнерами. Про це повідомляє у Facebook Територіальна оборона ЗСУ.

«Вся моя допомога українській армії анонімна, щоб ніхто не знав мого прізвища або бачив обличчя. Я роблю свою справу, те, що повинен робити в такі часи. Буду там, де моя допомога потрібна найбільше. Знаю і розумію всі потреби. Після перемоги обов'язково обов'язково розкрию себе», - зазначив військовослужбовець ЗСУ з позивним «Гора», який купив машини.

Українські військові отримали партію австрійських позашляховиків Pinzgauer Vector 2009 року випуску мають легке бронювання і призначені для перевезення особового складу, можуть використовуватися як тягачі і санітарний транспорт. Машини оснащені 3,0-літровим турбодизельним двигуном VW в поєднанні з автоматичною коробкою передач. Два позашляховики вже служать бойовим бригадам Сил територіальної оборони ЗСУ, інші відправили іншим родам військ.


Источник: РБК-Україна
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015