Новости за 15.12.2023

Новий двигун Ford Megazilla Crate коштує, як новий пікапНовий двигун Ford Megazilla Crate коштує, як новий пікап
Ford почав продавати свій новий 7,3-літровий двигун Megazilla, назву для якого запатентував у вересні минулого року. Агрегат потужністю 624 к.с. та крутним моментом 865 Нм побудований на базі потужнішого Godzilla.
Німці назвали найнадійніші автомобілі сучасностіНімці назвали найнадійніші автомобілі сучасності
Рейтинг TUV Sud сформовано на основі даних техогляду за 10 мільйонами автомобілів. Найнадійнішими виявилися моделі Volkswagen.
Стало відомо, скільки коштуватиме електричний Nissan QashqaiСтало відомо, скільки коштуватиме електричний Nissan Qashqai
Кросовер Nissan Qashqai нового покоління отримає електричну силову установку, але коштуватиме приблизно стільки ж, скільки зараз коштує версія з двигуном внутрішнього згоряння.
Китайська компанія Zeekr вийшла на ринок ЄвропиКитайська компанія Zeekr вийшла на ринок Європи
Компанія Zeekr, що належить холдингу Geely Automobile та спеціалізується на випуску електрокарів преміум-класу, вийшла на європейський ринок.
Керівник BMW виступив за збереження автівок на бензиніКерівник BMW виступив за збереження автівок на бензині
Багато автовиробників поспішають оголосити кінцеву дату, після якої остаточно відмовляться від авто з двигунами внутрішнього згоряння. Натомість керівництво BMW не поспішає цього робити, публічно відстоюючи їх збереження.
Представлений найдешевший кросовер KIAПредставлений найдешевший кросовер KIA
Кросовер KIA Sonet став агресивнішим на вигляд і сучаснішим всередині. Недорога модель може бути оснащена електроприводом водійського крісла, камерами кругового огляду і вентиляцією сидінь.
Lamborghini Urus освоїв нову «професію» - транспортування донорських органівLamborghini Urus освоїв нову «професію» - транспортування донорських органів
Lamborghini передала італійським поліцейським спеціальний Urus, оснащений обладнанням для перевезення донорських органів. Це вже шостий автомобіль бренду, який надійшов на службу до місцевої поліції.
Рідкісний американський спорткар 50-х простояв півстоліття покинутим у гаражіРідкісний американський спорткар 50-х простояв півстоліття покинутим у гаражі
Chrysler 300C - найпотужніший і найшвидший американський автомобіль свого часу. Спортивне купе оснащене 375-сильним V8 Hemi і здатне розвинути 240 км/год.
З аукціону продадуть спеціальний BMW M2 випущений в єдиному екземпляріЗ аукціону продадуть спеціальний BMW M2 випущений в єдиному екземплярі
BMW M2 останнього покоління вважається одним з кращих сучасних автомобілів M-серії. Унікальний екземпляр цієї моделі продадуть з аукціону Mecum Kissimmee.
Статистика за тиждень: пальне на АЗС здешевшало на 1 грн/лСтатистика за тиждень: пальне на АЗС здешевшало на 1 грн/л
Упродовж тижня з 8 по 15 грудня середня ціна по країні на бензин марки А-95 зменшилась на 0,99 грн/л і становить 52,43 грн/л, бензин А-95+ здешевшав на 0,95 грн/л - до 55,58 грн/л, а дизельне пальне - на 1,06 грн/л, до 52,28 грн/л.
У МВС розповіли, скільки посвідчень водія отримали українці за кордономУ МВС розповіли, скільки посвідчень водія отримали українці за кордоном
Послуги сервісних центрів МВС тепер можна отримати як в Україні, так і за її межами. Зокрема, українці, які перебувають за кордоном, можуть замовити посвідчення водія, у разі його втрати або інших факторів, що вимагають обміну документа.
Cadillac розсекретив електричний кросовер VistiqCadillac розсекретив електричний кросовер Vistiq
Cadillac Vistiq - 5-метровий електрокросовер із трьома рядами сидінь. Автомобіль оснастять 500-сильною установкою і великою батареєю.
Mercedes-Benz відправив у різдвяний тур цікавий автомобільMercedes-Benz відправив у різдвяний тур цікавий автомобіль
Цього року у різдвяному турі Coca-Cola дорогами Австрії традиційно бере участь автопоїзд у складі капотного сідлового тягача Freightlinet з напівпричом, на якому Санта розводить подарунки.
MG 5 і Mahindra Scorpio показали невтішний результат у краш-тестах ANCAPMG 5 і Mahindra Scorpio показали невтішний результат у краш-тестах ANCAP
Експерти з Австралійської програми оцінки нових автомобілів (ANCAP) розбили новий китайський седан MG 5 та кросовер Mahindra Scorpio. Оцінки міцності кузова, та систем запобігання аварій виявились одними з найгірших
Недорогі кросовери Peugeot і Opel «перетворяться» на Alfa RomeoНедорогі кросовери Peugeot і Opel «перетворяться» на Alfa Romeo
Нову Alfa Romeo Milano представлять у квітні 2024 року в Мілані, де історія автовиробника розпочалася у 1910 році.
Renault Trucks представила вантажівку з альтернативою традиційним палетамRenault Trucks представила вантажівку з альтернативою традиційним палетам
Renault Trucks разом із транспортною компанією Jacky Perrenot запускають унікальний проект у галузі міських вантажоперевезень.
Три електромобілі Fiat 500 пішли з молотка за 600 тисяч доларівТри електромобілі Fiat 500 пішли з молотка за 600 тисяч доларів
Незвичайний тюнінг Fiat 500e виконали Armani, Bulgari і Kartell. Мініатюрні міські електромобілі стали арт-обєктами з оригінальним забарвленням і дорогим оздобленням салону.
Шпигуни показали новий Ford Kuga у мінімальному камуфляжіШпигуни показали новий Ford Kuga у мінімальному камуфляжі
Фотошпигуни під час дорожніх тестів помітили оновлений компактний кросовер Ford Kuga, який має мінімальний камуфляж. Компанія Ford почне його продавати у 2024 році.
Засновнику Nikola загрожує 11 років позбавлення волі за обман інвесторівЗасновнику Nikola загрожує 11 років позбавлення волі за обман інвесторів
Американський мільярдер, засновник та колишній виконавчий голова Nikola Corporation Тревор Мілтон наступні одинадцять років може провести за ґратами.
Турецький автобренд випустить доступний електричний седанТурецький автобренд випустить доступний електричний седан
Турецька марка TOGG готує електричний седан. «Батарейна» чотиридверка стане серійною у 2024 році.
«Гелендваген» перетворили на практичний дім на колесах«Гелендваген» перетворили на практичний дім на колесах
Mercedes-Benz G-Class отримав намет на даху, а в його салоні обладнали спальне місце, кухню і санвузол. «Гелендваген» зберіг позашляхові здібності.
General Motors заявив про відмову від Apple CarPlay та Android AutoGeneral Motors заявив про відмову від Apple CarPlay та Android Auto
Компанія General Motors має намір замінити Apple CarPlay та Android Auto власною програмою, яка буде більш технологічною та менш небезпечною.
Найпопулярніші в Україні електромобілі з Китаю у листопадіНайпопулярніші в Україні електромобілі з Китаю у листопаді
У листопаді українці придбали 1,1 тис. китайських електромобілів. Це чверть з усіх електромобілів, що були вперше зареєстровані в Україні впродовж минулого місяця.
За тиждень автогаз по країні здешевшав на 2,5 грн/лЗа тиждень автогаз по країні здешевшав на 2,5 грн/л
З 8 по 15 грудня середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 2,46 грн/л, до 32,79 грн/л.
Копію суперкара Radford Type 62-2 Pikes Peak Edition продадуть за 1 мільйон доларівКопію суперкара Radford Type 62-2 Pikes Peak Edition продадуть за 1 мільйон доларів
Британська кузовна компанія Harold Radford випустить копію 710-сильного суперкара Radford Type 62-2, який брав участь у Pikes Peak International Hill Climb 2023 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015