Новости за 15.10.2023

Авто аксесуари для водія: практичні речі завжди порядАвто аксесуари для водія: практичні речі завжди поряд
Аксесуари для авто - предмети, які здатні допомогти кожному водієві у різних ситуаціях у дорозі. Отже, що потрібно мати в автомобілі, дізнаємося з матеріалу цієї статті
Представлено новий Lexus IS 2024-го модельного рокуПредставлено новий Lexus IS 2024-го модельного року
Lexus IS 2024 модельного року отримав кілька косметичних змін і розширений список оснащення. Топова версія седана оснащена 475-сильним двигуном.
KIA готує новий бюджетний електрокросовер для ЄвропиKIA готує новий бюджетний електрокросовер для Європи
Новинка надійде у продаж у 2026 році та буде орієнтована на ринок Європи. У компанії не показали електрокар, лише розкрили деякі його характеристики.
Гібридний універсал BMW M5 вперше помітили без «важкого» маскуванняГібридний універсал BMW M5 вперше помітили без «важкого» маскування
Версія універсала Touring повернувся в сімейство M5 після більш ніж десятирічної перерви.
Компактний спорткар BMW M2 отримав стильний тюнінгКомпактний спорткар BMW M2 отримав стильний тюнінг
BMW M2 від Manhart здатний розвивати швидкість понад 300 км/год. Крім цього спорткар отримав доопрацьовані гальма і підвіску, а також безліч косметичних поліпшень.
Новий BMW X2 M35i візьме участь у жіночому раліНовий BMW X2 M35i візьме участь у жіночому ралі
Представлений кілька днів тому новий BMW X2 візьме участь у Rebelle Rally. Це перший у світі «жіночий» ралі-рейд бездоріжжям, який цього року пройде восьмий раз.
Кабмін змінив вимоги до водіїв вантажівок й автобусів при виїзді за кордонКабмін змінив вимоги до водіїв вантажівок й автобусів при виїзді за кордон
Кабінет міністрів ухвалив зміни до Правил перетинання державного кордону громадянами України щодо кількості водіїв, які можуть одночасно перетинати кордон на одному транспортному засобі.
Фургон Ford Transit перетворили на ідеальну мобільну ігрову кімнатуФургон Ford Transit перетворили на ідеальну мобільну ігрову кімнату
Ford Transit Gamer Van розроблений спільно з Full Squad Gaming і призначений для любителів відеоігор. Усередині фургона є ігровий комп, диван і мініхолодильник.
У продажу надійшла колонка McLaren за 899 доларівУ продажу надійшла колонка McLaren за 899 доларів
Колонка кольору Galvanic Grey встановлена на підставку Papaya Orange, фірмового кольору спортивних автомобілів Брюса Макларена.
Mercedes-Benz влаштував перший у світі «лобовий» краш-тест двох електромобілівMercedes-Benz влаштував перший у світі «лобовий» краш-тест двох електромобілів
Mercedes-Benz опублікував відео першого у світі публічного краш-тесту двох електрокарів.
Французи запустили у виробництво 1085-сильний суперкар з незвичайним дизайномФранцузи запустили у виробництво 1085-сильний суперкар з незвичайним дизайном
Delage D12 обіцяє стати найшвидшим автомобілем у світі для доріг загального користування. Суперкар здатний розвивати швидкість до 360 км/год і набирати першу сотню за 2,5 секунди.
Найбільший завод Ford у США зупинився через страйкНайбільший завод Ford у США зупинився через страйк
Безпрецедентний страйк триває: профспілка UAW (United Auto Workers) призупинила роботу на підприємстві Ford у штаті Кентуккі, де працюють близько 8,7 тисяч людей.
У Дніпрі «лежачих поліцейських» змінюють на «берлінські подушки»У Дніпрі «лежачих поліцейських» змінюють на «берлінські подушки»
Дніпро слідом не Львовом, Одесою, Вінницею та деякими іншими містами планує замінити «лежачих поліцейських» так званими «берлінськими подушками».
BYD випустить недорогий і економічний клон пікапа Ford F-150BYD випустить недорогий і економічний клон пікапа Ford F-150
Новий BYD вирізняється брутальним дизайном у дусі Ford F-150. Китайський пікап оснастять 489-сильною гібридною установкою.
У Японії вийшла позашляхова версія Toyota RAV4 AdventureУ Японії вийшла позашляхова версія Toyota RAV4 Adventure
Нова версія популярного кросовера Toyota RAV4, названа Adventure, отримає цілу низку функцій, що наближають її до категорії позашляховиків.
Lexus TX отримав квадратні підстаканникиLexus TX отримав квадратні підстаканники
Lexus TX 2024 року матиме незвичайні підсклянники та задню консоль, що знімається.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015