Новости за 15.09.2023

Названо найкращі автомобілі 2024 року на думку американцівНазвано найкращі автомобілі 2024 року на думку американців
Більшість претендентів на звання авто року в Америці - гібриди та електромобілі. Переможців визначають у трьох категоріях - легкові авто, кросовери та пікапи.
Ford представив спеціальний електричний пікап F-150 LightningFord представив спеціальний електричний пікап F-150 Lightning
Компанія Ford представила спеціальне видання електричного пікапа F-150 Lightning під назвою Platinum Black, яке буде майже непомітною у темряві.
Porsche Panamera отримає нову коробку передач та ще одну гібридну версіюPorsche Panamera отримає нову коробку передач та ще одну гібридну версію
Спортивний фастбек наступної генерації дебютує 24 листопада на фестивалі Icons of Porsche. Відвідувачі зможуть побачити новинку 25 та 26 листопада.
Audi представила нестандартний електромобіль з яскравим дизайномAudi представила нестандартний електромобіль з яскравим дизайном
Audi RS e-tron GT Ice Race Edition вирізняється ексклюзивним оформленням зовнішності та салону. Новинка оснащена 646-сильною електричною установкою.
На електротранспорт тепер встановлюються виключно «зелені» номерні знакиНа електротранспорт тепер встановлюються виключно «зелені» номерні знаки
Cервісні центри МВС видають для екотранспорту спеціальні «зелені» номерні знаки. Це таблички із символами зеленого кольору та окремими серіями.
Опубліковано перші фото великого позашляховика Jetour Shanhai L9Опубліковано перші фото великого позашляховика Jetour Shanhai L9
Як стало відомо, під назвою Shanhai випускатиметься нова серія гібридних автомобілів Chery Jetour. Очікується, що новий автомобіль буде офіційно представлений у четвертому кварталі цього року.
Позашляховий Volkswagen Passat B9 показали на рендеріПозашляховий Volkswagen Passat B9 показали на рендері
Універсал Volkswagen Passat Alltrack отримає позашляховий обвіс, а його кліренс збільшать. Модель запропонують у бензиновій, дизельній і гібридній версіях.
Преміальний седан Genesis G80 помічено у важкому камуфляжіПреміальний седан Genesis G80 помічено у важкому камуфляжі
Genesis готує оновлення для свого преміального седана G80. Прототип моделі було помічено на одному з паркінгів у Південній Кореї.
Stellantis зменшить вагу батарей електромобілів вдвічіStellantis зменшить вагу батарей електромобілів вдвічі
На відкритті акумуляторного технологічного центру Stellantis Mirafiori в італійському Турині автовиробник оголосив, що має намір зменшити вагу акумуляторів електромобілів на 50 відсотків.
Знаменитий Audi Sport Quattro відтворили у форматі електромобіляЗнаменитий Audi Sport Quattro відтворили у форматі електромобіля
Elegend AG - сучасна варіація на тему знаменитого Audi Sport Quattro. Електромобіль отримав установку потужністю понад 800 сил і може розганятися до 100 км/год за 2,8 с.
За тиждень автогаз у середньому здорожчав на гривнюЗа тиждень автогаз у середньому здорожчав на гривню
Упродовж тижня, із 8 по 15 вересня, автогаз у середньому по країні додав 0,99 грн/л - до 25,32 грн/л.
Роторна Mazda MX-30 повернулася на рідний ринокРоторна Mazda MX-30 повернулася на рідний ринок
Технічно ліво- та праворульна версії ідентичні. MX-30 Rotary-EV використовує гібридну силову установку з роторно-поршневим двигуном (РПД) у складі.
Представлено електричний купе-кросовер Geely Livan 7Представлено електричний купе-кросовер Geely Livan 7
Електромобіль Geely Livan 7 - купе-кросовер з обтічним дизайном і багатим оснащенням. Модель запропонують у версіях потужністю до 245 к.с.
На автосалоні в Детройті показали літаючий автомобіль Air OneНа автосалоні в Детройті показали літаючий автомобіль Air One
овинка може похвалитися не лише оригінальною зовнішністю, а й вражаючими технічними характеристиками.
Honda відкриває у США власний музейHonda відкриває у США власний музей
Японський автовиробник Honda вирішив виставити напоказ частинку своєї історії. Він відкриває у США музей, у якому покаже автомобілі, мотоцикли та концепти різних епох.
Toyota готує інноваційні електромобілі із запасом ходу до 800 кмToyota готує інноваційні електромобілі із запасом ходу до 800 км
Нові електромобілі Toyota стануть не тільки ефективнішими, а й дешевшими. До 2028 року вийдуть електричні моделі із запасом ходу до 1000 км.
Канада може витратити 20 років на відшкодування субсидій Volkswagen та StellantisКанада може витратити 20 років на відшкодування субсидій Volkswagen та Stellantis
Канада переконала Volkswagen і Stellantis побудувати заводи з виробництва електромобілів у себе, але це заохочування інвестицій відбулося у формі значних фінансових стимулів.
За тиждень пальне по країні здорожчало на 1 грн/лЗа тиждень пальне по країні здорожчало на 1 грн/л
Упродовж тижня (8-15 вересня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 93 копійки - до 54,05 грн/л. Бензин А-95+ здорожчав також на 93 копійки - до 55,56 грн/л, а дизельне пальне - на 96 копійок, до 53,67 грн/л.
Компанія Nissan представила повнопривідний пікап Frontier у ретростиліКомпанія Nissan представила повнопривідний пікап Frontier у ретростилі
Nissan Frontier оновився для 2024 модельного року. Тепер пікап доступний у ретроверсії Hardbody Edition із унікальним оформленням салону.
У занедбаному ангарі знайшли колекцію класичних автомобілівУ занедбаному ангарі знайшли колекцію класичних автомобілів
Автомобільні ентузіасти повідомили про величезну колекцію класичних автомобілів, яку знайшли у ангарі.
Geely представила гібрид з автопілотом на 7-нм чипахGeely представила гібрид з автопілотом на 7-нм чипах
Дебют гібридного кросовера LynkCo 08 цікавий тим, що у складі його системи активної допомоги водієві використовуються два 7-нм процесори, розроблені китайською компанією.
Представлено найшвидший седан AudiПредставлено найшвидший седан Audi
Audi RS7 Legacy Edition оснащений 1000-сильним двигуном і отримав інноваційну технологію впорскування суміші етанолу та води. Вартість ліфтбека становить 205 000 євро.
В уряді Естонії допускають конфіскацію авто на російських номерахВ уряді Естонії допускають конфіскацію авто на російських номерах
Уряд Естонії обговорить подальшу долю автомобілів з російською реєстрацією, які встигли перетнути кордон країни до рішення про припинення їхнього допуску.
Виявлено раритетний Chevrolet Chevelle SS 396 в ідеальному станіВиявлено раритетний Chevrolet Chevelle SS 396 в ідеальному стані
Chevrolet Chevelle SS 396 має відмінний стан і не потребує ремонту. Спорткар оснащений 355-сильним двигуном і здатний розганятися до сотні за 6,5 секунд.
Електромобілі GM стануть прибутковими тільки у 2025 роціЕлектромобілі GM стануть прибутковими тільки у 2025 році
Президент General Motors Марк Рюсс вважає, що електромобілі від американського концерну стануть прибутковими після 2025 року значною мірою завдяки використанню платформи Ultium.
Електромобіль Volkswagen ID.6 X розбили у краш-тестіЕлектромобіль Volkswagen ID.6 X розбили у краш-тесті
Незалежна організація C-NCAP провела краш-тест електричного кросовера Volkswagen ID.6. У випробуваннях взяла участь модель у версії X.
Автомобілі Ford отримають незвичайний бампер, який може змінювати формуАвтомобілі Ford отримають незвичайний бампер, який може змінювати форму
Інноваційний бампер Ford стане в пригоді водіям на бездоріжжі, а також може врятувати життя пішоходам. Цю технологію можуть отримати майбутні позашляховики бренду.
Кросовер KIA EV6 представлено в ексклюзивному виконанніКросовер KIA EV6 представлено в ексклюзивному виконанні
Один із найпопулярніших кросоверів південнокорейського бренду KIA отримав ексклюзивну варіацію. Йдеться про KIA EV6 2024, який тепер запропонований у виконанні NACTOY Limited Edition.
Honda створила електричну «валізу» із запасом ходу 19 кмHonda створила електричну «валізу» із запасом ходу 19 км
Компанія Honda показала валізу, яка може трансформуватися в електричний мопед Motocompacto для однієї людини. Запас ходу скромний, проте ціна як у нового iPhone.
У США жінка опинилася замкненою в електромобілі Tesla через розряджену батареюУ США жінка опинилася замкненою в електромобілі Tesla через розряджену батарею
Компанія надала жінці електромобіль з низьким рівнем заряду батареї. Після інциденту жінці довелося заплатити за всі витрати з власного гаманця.
Porsche «засвітила» найшвидший електромобіль TaycanPorsche «засвітила» найшвидший електромобіль Taycan
Фотографи помітили електромобіль Porsche Taycan Turbo GT під час спроби встановити новий рекорд кола на Нюрбургрингу.
Сотня мотоциклів для лісової охорони піде на південь і східСотня мотоциклів для лісової охорони піде на південь і схід
Держпідприємство «Ліси України» закупить для лісової охорони в своїх обласних філіалах понад сотню мотоциклів.
Nissan Stagea 260RS Autech пішов з молотка за 54 000 доларівNissan Stagea 260RS Autech пішов з молотка за 54 000 доларів
Nissan Stagea 260RS Autech є найшвидшою модифікацією універсала. Автомобіль оснащений 280-сильним двигуном і має повний привід.
Bugatti поділилася цікавими подробицями про трековий BolideBugatti поділилася цікавими подробицями про трековий Bolide
Серійну версію Bolide марка показала у квітні цього року. Наразі компанія вирішила поділитися подробицями про трековий гіперкар, показавши його у всій «наготі».
Бренд Opel святкує 50-річний ювілей Opel Kadett C: автомобіль з масою талантівБренд Opel святкує 50-річний ювілей Opel Kadett C: автомобіль з масою талантів
Літо 1973 - представлено третє покоління бестселера Opel Kadett.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015