Новости за 15.06.2023

Електрокросовер Hyundai IONIQ 7 вперше помітили під час тестівЕлектрокросовер Hyundai IONIQ 7 вперше помітили під час тестів
Hyundai IONIQ 7 буде доступним у кількох модифікаціях і зможе проїхати до 480 км на одному заряді. Новинка отримає футуристичний дизайн з прямокутними формами.
Компактному Nissan Sentra підкоригували зовнішність та оснащенняКомпактному Nissan Sentra підкоригували зовнішність та оснащення
Актуальне восьме покоління Nissan Sentra вийшло на ринок у 2019 році. Але останнім часом попит на нього знизився, тому компанія провела рестайлінг моделі.
Роботаксі Cruise заважало машинам «швидкої допомоги» проїхати на місце стріляниниРоботаксі Cruise заважало машинам «швидкої допомоги» проїхати на місце стрілянини
Самокерований автомобіль Cruise заважав службам швидкого реагування, які намагалися дістатися до місця масової стрілянини в районі Мішн у Сан-Франциско.
Mitsubishi L200 отримав модифікацію для важкого бездоріжжяMitsubishi L200 отримав модифікацію для важкого бездоріжжя
Mitsubishi L200 Savana отримав позашляхову гуму, захисний пластиковий обвіс і багажник на дах. Потужність 2,4-літрового турбодизеля збільшили до 190 к.с.
Mercedes-Benz опублікував тизери нового концептуMercedes-Benz опублікував тизери нового концепту
Нещодавно шеф-дизайнер Mercedes-Benz Горден Вагенер опублікувала в Instagram кілька зображень, написавши, що «C111 надихне нову еру».
Презентовано прототип нового кросовера Renault ScenicПрезентовано прототип нового кросовера Renault Scenic
Новий Renault Scenic кардинально зміниться та стане електричним кросовером. Передсерійний варіант моделі здатний розпізнавати водія та спілкуватися з ним.
Volkswagen почав тестувати Jetta нового поколінняVolkswagen почав тестувати Jetta нового покоління
Компанія Volkswagen почала тестувати на дорогах загального користування Volkswagen Jetta нового покоління. Фотошпигуни помітили цю новинку у Європі.
Hyundai, Samsung, SK та LG будуть разом виробляти електромобіліHyundai, Samsung, SK та LG будуть разом виробляти електромобілі
Після успішного виходу на ринок електромобілів Hyundai Motor Group, до якої входять KIA та Genesis, вже оголосила про плани увійти до трійки найбільших світових виробників в цій галузі до 2030 року.
У Китаї розсекретили конкурента Land Rover Defender від XiaomiУ Китаї розсекретили конкурента Land Rover Defender від Xiaomi
Позашляховик стане гібридом, в якому ДВЗ заряджатиме електромотори. За чутками, гранична ціна моделі становитиме близько 69 900 доларів.
Експертиза автомобіля під час перереєстрації знову стала добровільноюЕкспертиза автомобіля під час перереєстрації знову стала добровільною
Кабінет міністрів України своєю Постановою скасував необхідність експертизи при перереєстрації автомобіля. Нова норма набуде чинності після опублікування документа.
Китайська Autoflight презентувала аеротаксі з рекордним запасом ходуКитайська Autoflight презентувала аеротаксі з рекордним запасом ходу
Дизайн Autoflight Prosperity I розробив відомий автомобільний стиліст Френк Стівенсон. Повітряне таксі розраховане на 5 осіб та розвиває 200 км/год.
Bosch продав заводи з виробництва автокомпонентів у РосіїBosch продав заводи з виробництва автокомпонентів у Росії
Німецька технологічна група Robert Bosch продала заводи з виробництва автокомпонентів у Росії місцевим компаніям - НАМІ та S8 Capital.
Ford винайшов інноваційні колісні диски для безповітряних шинFord винайшов інноваційні колісні диски для безповітряних шин
Розробка Ford допоможе оптимізувати колісні диски під безповітряні шини. У патенті описується незвичайна конструкція, у яких спиці є гнучким елементом.
Електричний кросовер Renault 5 зможе підживлювати побутові приладиЕлектричний кросовер Renault 5 зможе підживлювати побутові прилади
Ціна - це козир, який новий Renault 5 отримає в категорії позашляховиків, модель, яка, як ми знаємо, є однією з найочікуваніших новинок бренду і дебютує вже цього літа.
Представлено перше екологічно чисте пальне для класичних автомобілівПредставлено перше екологічно чисте пальне для класичних автомобілів
Покупцям спершу буде запропоновано три види пального за ціною від 4,78 долара за літр. Воно може замінити традиційний бензин та не впливає на динамічні характеристики авто.
Понад 300 тисяч Jeep Grand Cherokee можуть бути небезпечнимиПонад 300 тисяч Jeep Grand Cherokee можуть бути небезпечними
У США Jeep оголосив про відкликання понад 330 тисяч позашляховиків Jeep Grand Cherokee. Причина такого рішення - можлива проблема із пружиною підвіски, що збільшує ризик дорожньої аварії.
Автопілот Tesla звинуватили у сотнях ДТП у СШААвтопілот Tesla звинуватили у сотнях ДТП у США
У NHTSA заявили, що у ДТП з вини автопілота Tesla загинуло 17 осіб. Сплеск дорожніх інцидентів міг статися через видалення радара, який допомагав автопілоту визначати відстань.
Як у 2023 році переформатувався український ринок автобусівЯк у 2023 році переформатувався український ринок автобусів
За підсумками 5 місяців 2023 року ринок нових автобусів в Україні зріс на 180%. За цей період було придбано майже 400 автобусів, а у травні кількість угод вийшла на показники 2019 року.
В Італії розробляють перший у світі реактивний суперкарВ Італії розробляють перший у світі реактивний суперкар
Суперкар Camal Stile Test/1 оснащений турбореактивним двигуном на 5000 к.с. Теоретично він здатний розвинути швидкість понад 450 км/год.
Tesla знову підняла ціни на Model YTesla знову підняла ціни на Model Y
Динаміка цін на електромобілі Tesla з січня цього року залишається дуже непередбачуваною.
Land Rover оновив кросовер Discovery SportLand Rover оновив кросовер Discovery Sport
Land Rover Discovery Sport змінився зовні та став сучаснішим усередині. Компактний кросовер пропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Травневі реєстрації гібридних автомобілів встановили 10-місячний рекордТравневі реєстрації гібридних автомобілів встановили 10-місячний рекорд
Минулого місяця в Україні зареєстровано понад 1,3 тисячі гібридів.
Зустрічайте революційний Mazda CX-60: модель, що відкриває нову еру в історії брендуЗустрічайте революційний Mazda CX-60: модель, що відкриває нову еру в історії бренду
Цей преміальний кросовер стає флагманом Mazda і втілює в собі всі 100 років досвіду та вдосконалення.
Volkswagen обіцяє електроседану ID.7 запас ходу 700 км.Volkswagen обіцяє електроседану ID.7 запас ходу 700 км.
Для цього фахівці з аеродинаміки провели колосальну роботу та зменшили коефіцієнт опору до Cd=0,23.
Концерн Stellantis забезпечив безкоштовний ремонт в Україні 2 000 автомобілів екстрених службКонцерн Stellantis забезпечив безкоштовний ремонт в Україні 2 000 автомобілів екстрених служб
Безкоштовний ремонт та обслуговування надається різноманітним автомобілям PEUGEOT, CITROEN, OPEL, що забезпечують безперебійну життєдіяльність нашої країни, а обслуговування надається по всій Україні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015