Новости за 15.05.2023

Культовий позашляховик Jeep Wrangler стане електромобілемКультовий позашляховик Jeep Wrangler стане електромобілем
Бренд Jeep збирається випускати лише електромобілі з 2030 року. Згідно з планами компанії, культовий позашляховик Wrangler також буде переведений на електротягу.
Subaru анонсувала випуск нових електрокросоверівSubaru анонсувала випуск нових електрокросоверів
Subaru входить у гонку з електрифікації модельного ряду. До 2026 року вона має намір випустити чотири нові електричні кросовери.
Honda показала новий гібридний кросовер ZR-V для ЄвропиHonda показала новий гібридний кросовер ZR-V для Європи
В модельній гамі японського виробника він розміщений між HR-V і CR-V.
Американець винайшов мотоцикл, який працює на пивіАмериканець винайшов мотоцикл, який працює на пиві
Кай Майклсон вважає, що мотоцикл може розвивати швидкість до 150 миль на годину (241 км на годину). Його син припускає, що як паливо може підійти будь-який напій.
Оптові ціни на дизельне пальне і бензин продовжують зниженняОптові ціни на дизельне пальне і бензин продовжують зниження
Другий тиждень травня (з 5 по 12 травня) в гурті завершується зниженням цін на дизельне пальне й бензин А-95 на 0,25 грн/л.
Оголошено найекономічнішу вантажівку ЄвропиОголошено найекономічнішу вантажівку Європи
В рамках щорічного конкурсу, організованого провідними німецькими профільними журналами VerkehrsRundschau і Trucker, автомобілі-претенденти проходять порівняльні тест-драйви.
Cамоскид Ford продали за ціною нового Porsche CayenneCамоскид Ford продали за ціною нового Porsche Cayenne
Самоскид Ford F-350 практично не залишав гараж і лише раз використовувався за призначенням. За 26 років він проїхав лише 2550 км.
BMW відкликає електричні кросовери XM та X7 M60iBMW відкликає електричні кросовери XM та X7 M60i
Німецька компанія BMW запустила кампанію по відкликанню відразу за двох електричних моделей: кросоверів XM і X7 M60i.
Підняття акцизів замість ПДВ задовольнить бюджет, споживача і ринок - НАУПідняття акцизів замість ПДВ задовольнить бюджет, споживача і ринок - НАУ
Нафтогазова асоціація України (НАУ) пропонує вирівняти ставку акцизу на рівні 180 євро/1000 л для всіх моторних палив, а ПДВ залишити на рівні 7 відсотків.
Російський клон Rolls-Royce виявився нікому не потрібнимРосійський клон Rolls-Royce виявився нікому не потрібним
У березні Aurus зміг продати своїм клієнтам лише чотири автомобілі. За минулий місяць кількість реалізованих авто знизилася вдвічі.
У Нідерландах випустили електричний родстер Carice TC2У Нідерландах випустили електричний родстер Carice TC2
Нідерландська компанія Carice Cars представила свою другу модель - електричний родстер Carice TC2.
Cupra готує електричний кросовер RavalCupra готує електричний кросовер Raval
Марка Cupra, виділена компанією Seat в окремий суббренд, готує електричний кросовер Raval.
Відбулась європейська презентація нового Honda CR-VВідбулась європейська презентація нового Honda CR-V
Нова Honda CR-V підросла в розмірах і стала соліднішою на вигляд. Кросовер запропонують у Європі виключно у гібридних версіях.
У США хочуть відкликати 67 млн автомобілів через несправні подушки безпекиУ США хочуть відкликати 67 млн автомобілів через несправні подушки безпеки
Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) вимагає відкликання 67 млн подушок безпеки через дефект.
Mercedes-Benz представляє інноваційний пожежний автомобільMercedes-Benz представляє інноваційний пожежний автомобіль
На виставці аварійно-рятувальної техніки RETTmobil, що проходила у німецькому місті Фульда з 10 по 12 травня, компанія Mercedes-Benz Special Trucks показала новітню розробку для гасіння лісових пожеж.
Унікальний позашляховик на базі Lamborghini Diablo виставили на продажУнікальний позашляховик на базі Lamborghini Diablo виставили на продаж
Автомобіль побудований на базі позашляховика Jeep Liberty, але його кузов виконаний у стилі Lamborghini Diablo. Авто створено для поїздок бездоріжжям.
General Motors відкликає майже мільйон автомобілівGeneral Motors відкликає майже мільйон автомобілів
Компанія General Motors вирішила відкликати 994 763 автомобілів у США через виявлений дефект подушки безпеки.
В Україні можуть змусити деяких водіїв перескладати іспити з водінняВ Україні можуть змусити деяких водіїв перескладати іспити з водіння
Реформа системи видачі водійських посвідчень в Україні для водіїв обернеться необхідністю періодично перескладати іспити на права.
Старенький Mercedes-Benz W124 пішов із молотка за 126 500 євроСтаренький Mercedes-Benz W124 пішов із молотка за 126 500 євро
Усього випущено лише сім кабріолетів Mercedes 300CE 3,4 AMG. Автомобіль оснащений 272-сильною шісткою та розганяється до 100 км/год за 6,2 с.
Незламна автомобільна спільнота збереться в столиці наприкінці травняНезламна автомобільна спільнота збереться в столиці наприкінці травня
30 травня - 1 червня 2023 року в Києві у четвертому павільйоні МВЦ відбудуться виставка комерційного та спеціального автотранспорту ComAutoTrans і спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів AutoTechService.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015