Українська СТО, якій довіряють європейці: ATL - 29 років безперервного вдосконалення

12:46 06.04.2022
Українська СТО, якій довіряють європейці: ATL - 29 років безперервного вдосконалення

Ремонт автомобіля важливо довіряти досвідченим та, бажано, вже перевіреним майстрам. Надійний автосервіс можна розпізнати навіть візуально - там чисто, продумано зберігання інструментів, нове обладнання.

В Україні лідерські позиції серед мережевих СТО займає ATL - майстерня, яка заявила про себе 29 років тому, а з 1998 року також працює як магазин автозапчастин.

Що потрібно знати про ATL

Це українська станція технічного обслуговування, яку приїжджають ремонтувати машини європейці. Про сильні сторони майстерні можна судити за такими цифрами:

Співробітники обслуговують та проводять ремонт авто так, щоб максимально скоротити частоту сервісного обслуговування. Завдяки такому підходу клієнти повертаються, рекомендують СТО друзям та знайомим. Це, у свою чергу, допомагає команді розвиватися і розширюватися.

В яких містах працюють майстерні ATL

Станції технічного обслуговування відкриті у 15 містах: Київ, Харків, Львів, Дніпро, Миколаїв, Полтава, Черкаси, Чернігів, Хмельницький, Вінниця, Кам'янець-Подільський, Бровари, Мукачево, Мена, Лубни.

СТО суміщені з магазинами, за рахунок чого клієнтам не потрібно чекати, доки буде замовлена ??та доставлена ??необхідна запчастина для ремонту – затребувані комплектуючі в наявності на складі.

Чому українці обирають ATL

Автосервіс надає комплексні послуги – в одному місці можна виконати весь перелік необхідних робіт. Починаючи регулюванням розвал-сходження та закінчуючи заміною елементів системи кондиціювання.

Від інших сервісів ATL відрізняється таким:


Источник: ATL
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015