Новости за 14.12.2023

Range Rover невдовзі стане електромобілемRange Rover невдовзі стане електромобілем
Лінійку Range Rover 2024 року поповнить електрична версія. На перший серійний електрокар в історії Land Rover вже почали приймати попередні замовлення.
Німці навчилися переобладнувати «паливний» автомобіль в електричний за 8 годинНімці навчилися переобладнувати «паливний» автомобіль в електричний за 8 годин
Німецький стартап e-Revolt, що спеціалізується на переобладнанні звичайних «паливних» автомобілів в електромобілі, досяг значних успіхів на цьому поприщі.
Оголошено вартість Lexus GX 2024-го модельного рокуОголошено вартість Lexus GX 2024-го модельного року
У США оголосили вартість нового Lexus GX 2024. Базову модель 2024 Lexus GX 550 Premium оцінили в 64 250 доларів з урахуванням доставки до дилера.
Репліка найуспішнішої в історії Bentley гоночної машини вийшла на тестиРепліка найуспішнішої в історії Bentley гоночної машини вийшла на тести
Британський автовиробник завершив випуск партії 12 відтворених довоєнних спорткарів Bentley 4 1/2 Litre Supercharged Blower Continuation Series, після чого відразу перейшов на підготовку до збірки Bentley 6 1/2 Litre Speed ​​Six Continuation S
Створено найшвидшу батарею для електрокарівСтворено найшвидшу батарею для електрокарів
Акумулятори SVOLT для електромобілів і гібридних авто забезпечать запас ходу до 350 км.
У США запровадять технологію, яка завадить нетверезому водієві завести автівкуУ США запровадять технологію, яка завадить нетверезому водієві завести автівку
Регулятори автомобільної безпеки в США заявили, що вимагатимуть від виробників автомобілів запровадити нові технології, які не дозволятимуть нетверезому водієві завести автомобіль.
Ринок мотоциклів: що купували українці у листопаді?Ринок мотоциклів: що купували українці у листопаді?
Експерти Інституту досліджень авторинку проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у листопаді та визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах.
Німеччина придбає для України 60 автомобілів для розмінуванняНімеччина придбає для України 60 автомобілів для розмінування
Швейцарська компанія Global Clearance Solutions (GCS) передасть Україні 60 платформ для розмінування. Кінцевий термін постачання - середина 2024 року.
Toyota Sequoia отримала екстремальну версію для суворих умовToyota Sequoia отримала екстремальну версію для суворих умов
Нова Toyota Sequoia AT37 отримала величезні позашляхові шини та захист днища. Підвіску авто посилили, а кліренс збільшили до 256 мм.
Tesla представила робота-гуманоїда нового поколінняTesla представила робота-гуманоїда нового покоління
Компанія Tesla представила робота-гуманоїда нового покоління Optimus Gen 2.
Geely уперше показала величезний електричний мінівен L380Geely уперше показала величезний електричний мінівен L380
London Electric Vehicle Company (LEVC), що належить Geely, поділилася офіційними знімками мінівена L380, що проходить зимові випробування.
Автомобілі КрАЗ допомагають укріплювати лінію оборониАвтомобілі КрАЗ допомагають укріплювати лінію оборони
Підрозділи Державної спеціальної служби транспорту, незважаючи на погодні умови, будують фортифікаційні споруди на найнебезпечніших ділянках фронту.
Tesla відкличе понад два мільйони електрокарів у США через проблеми з автопілотомTesla відкличе понад два мільйони електрокарів у США через проблеми з автопілотом
Розслідування Національного управління безпеки дорожнього руху США показало, що проблеми з автопілотом могли призвести до неправильного використання системи.
Виявлено рідкісну Tesla 2010 року без пробігуВиявлено рідкісну Tesla 2010 року без пробігу
Спорткар Tesla Roadster виглядає як новий, адже він не виїжджав на дороги з моменту купівлі. Авто оснащене 248-сильним мотором і отримало опціональний карбоновий пакет.
Сегмент SUV в Україні наблизився до максимальних показників і далі не зростаєСегмент SUV в Україні наблизився до максимальних показників і далі не зростає
Останні роки доля сегменту SUV в Україні стрімко зростала, встановлюючи рекорд за рекордом.
Велика Британія передасть Україні 20 амфібій VikingВелика Британія передасть Україні 20 амфібій Viking
У ході нещодавно створеної морської коаліції між Великобританією та Норвегією для допомоги ЗСУ будуть передані два мінно-тральні кораблі, 23 транспортні катери та 20 амфібій Viking.
За добу автогаз на АЗС здешевшав ще на 1 грн/лЗа добу автогаз на АЗС здешевшав ще на 1 грн/л
З 13 по 14 грудня середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 1,01 грн/л, до 33,17 грн/л.
Infiniti показала прототип першого власного електромобіляInfiniti показала прототип першого власного електромобіля
Японський преміальний бренд Infinity показав концепт першого майбутнього електромобіля компанії - Infinity Vision Qe.
Опубліковано подробиці про новітні авіадесантні бронемашини CaracalОпубліковано подробиці про новітні авіадесантні бронемашини Caracal
За інформацією журналістів, цьогорічна новітня розробка концерну Rheinmetall ще не була у випробуваннях, а Україна стане першою у світі країною-експлуатантом бронемашини Caracal.
ОККО в 2023 році встановила 56 дахових СЕС на АЗК мережіОККО в 2023 році встановила 56 дахових СЕС на АЗК мережі
Мережа АЗК ОККО продовжує укомплектовувати свої автозаправні комплекси сонячними електростанціями, які розміщуються на даху операторної і дають змогу компенсувати частину витрат на електроенергію для власних потреб АЗК.
На 39 вулицях Чернігова у нічний час діятиме заборона паркування автомобілівНа 39 вулицях Чернігова у нічний час діятиме заборона паркування автомобілів
У Чернігові на зимовий період заборонять стоянку автомобілів у нічні години на 39-ти вулицях. Це питання розглянули на засіданні комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху 13 грудня.
Розкрито дані про запас ходу першого електромобіля XiaomiРозкрито дані про запас ходу першого електромобіля Xiaomi
Документи китайського Мінпрому розкрили дані про запас ходу першого Xiaomi - SU7. Ця машина оснащуватиметься акумуляторними батареями ємністю 73,6 кВт.год і 101 кВт.год.
На аукціоні продали унікальний мотоцикл BMW від українських майстрівНа аукціоні продали унікальний мотоцикл BMW від українських майстрів
«Незламний» створений на базі BMW R18, який постраждав від російського ракетного обстрілу Харкова. Байк виграв чемпіонат із кастомайзингу, присвячений 100-річчю мотоциклів BMW.
В листопаді глобальні продажі електричних авто досягли нового рекордуВ листопаді глобальні продажі електричних авто досягли нового рекорду
За даними дослідницької компанії Rho Motion, глобальні продажі акумуляторних електромобілів (BEV) і плагінгібридів (PHEV) досягли нового місячного рекорду в 1,4 млн одиниць.
Перший плагін-гібрид Lexus RX 450h+ уже в УкраїніПерший плагін-гібрид Lexus RX 450h+ уже в Україні
Lexus розпочав продажі в Україні першого плагін-гібрида RX 450h+.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015