Новости за 14.11.2023

Позашляховик Toyota Land Cruiser отримає водневу версіюПозашляховик Toyota Land Cruiser отримає водневу версію
Воднева силова установка видає потужність 163 сили та значно екологічніша за традиційний ДВЗ. На водневому паливі в майбутньому можуть працювати багато автомобілів бренду.
Lucid Motors готує конкурента Tesla CybertruckLucid Motors готує конкурента Tesla Cybertruck
Американський виробник електромобілів Lucid має намір поповнити свою модельну лінійку новим пікапом.
Новий Opel Grandland 2024 вперше помітили на дорогахНовий Opel Grandland 2024 вперше помітили на дорогах
Новий Opel Grandland стане більшим і вперше отримає електричні версії. Топовий варіант кросовера зможе проїхати близько 700 км без підзарядки.
Мотоцикли та мопеди: що купували українці у жовтні?Мотоцикли та мопеди: що купували українці у жовтні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у жовтні та визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах.
У Китаї готують недорогий електрокросовер із запасом ходу понад 600 кмУ Китаї готують недорогий електрокросовер із запасом ходу понад 600 км
Новий Arcfox aT5 - обтічний електрокросовер вартістю приблизно 30 000 доларів. Топова версія моделі здатна проїхати 660 км без підзарядки.
Міноборони має перейти на формульне ціноутворення і розробити графік постачання пальногоМіноборони має перейти на формульне ціноутворення і розробити графік постачання пального
Питання надійності постачань нафтопродуктів для потреб армії за оптимальними цінами можна вирішити лише шляхом створення конкурентного середовища і розробки довгострокового графіка постачань на основі формульного ціноутворення.
У США помітили унікальний спорткар Mercedes 60-хУ США помітили унікальний спорткар Mercedes 60-х
Mercedes-Benz 300SEL 6.3 Coupe Pininfarina розроблено на замовлення голландського бізнесмена. Модель оснащена 250-сильним двигуном і має розкішний салон.
Volkswagen рятує підрозділ програмного забезпечення Cariad скороченням 2000 співробітниківVolkswagen рятує підрозділ програмного забезпечення Cariad скороченням 2000 співробітників
Компанія Volkswagen Cariad, яка відповідає в німецькому концерні за розробку автомобільного програмного забезпечення, переживає не найкращі часи.
Один з найрідкісніших сучасних спорткарів BMW виставили на продажОдин з найрідкісніших сучасних спорткарів BMW виставили на продаж
BMW 3.0 CSL був випущений обмеженим тиражем у 50 екземплярів. Спорткар оснащений 560-сильним двигуном і здатний розвивати швидкість понад 300 км/год.
Литва планує передавати конфісковані автомобілі з російськими номерами УкраїніЛитва планує передавати конфісковані автомобілі з російськими номерами Україні
Литва планує вилучати автомобілі з російською реєстрацією при перетині кордону на свою територію починаючи з 11 вересня.
На продаж виставили найнезвичайніший лімузин у світіНа продаж виставили найнезвичайніший лімузин у світі
На розробку Learmousine знадобилося близько двох років і 4000 годин роботи. Унікальний лімузин пропонує розкішний салон і незвичайний дизайн зовнішності.
Mercedes-Benz створив сім повністю безпілотних автомобілівMercedes-Benz створив сім повністю безпілотних автомобілів
Світові автовиробники не можуть втриматися від можливості нагадати світу, наскільки вони кращі за своїх конкурентів.
Пальне у роздробі почало дешевшатиПальне у роздробі почало дешевшати
Протягом минулого тижня вартість пального в країні була стабільною на більшості АЗК. Але ті компанії, які все ж таки переглянули ціни, притримуються нисхідного тренду.
У Швеції створили надпотужний гіперкар на біопаливіУ Швеції створили надпотужний гіперкар на біопаливі
Koenigsegg Jesko Plus випустять обмеженим тиражем у 125 екземплярів. Цей гіперкар здатний працювати на біопаливі E85, завдяки чому його потужність збільшується до 1600 сил.
McLaren випустить спеціальний 750S, присвячений перемогам в автоперегонахMcLaren випустить спеціальний 750S, присвячений перемогам в автоперегонах
McLaren святкує свій успіх в автоспорті випуском особливого 750S. Спеціальну версію 3-7-59 Theme називають «найцікавішим проєктом, коли-небудь реалізованим McLaren Special Operations (MSO)».
Toyota Land Cruiser FJ можуть представити вже в січні 2024 рокуToyota Land Cruiser FJ можуть представити вже в січні 2024 року
Міні-версія Land Cruiser Prado 250 отримає мотор від RAV4, а ціна стартує з 25 тисяч доларів.
Незаблоковані пункти пропуску не можуть пропустити всі вантажівкиНезаблоковані пункти пропуску не можуть пропустити всі вантажівки
Блокада шкодить не лише Україні, а й Польщі, бо «інтенсивність руху забезпечує економіку обох країн».
Британці показали 650-сильний електричний хетчбек у ретростиліБританці показали 650-сильний електричний хетчбек у ретростилі
Vanwall Vandervell S Plus оснастять двома електромоторами сумарною потужністю 650 сил. Перші поставки хетчбека клієнтам заплановані на початок 2024 року.
BYD розбила два нові електромобілі у краш-тестахBYD розбила два нові електромобілі у краш-тестах
Компанія BYD розбила свої нові електромобілі Seal і Dolphin в краш-тестах, щоб продемонструвати роботу систем активної та пасивної безпеки.
На заправках почав зникати автогазНа заправках почав зникати автогаз
Складна ситуація з імпортними постачаннями газу в країну призвела до локальних випадків відсутності газу на низці АЗК у різних регіонах.
Ексклюзивний Ferrari рок-зірки продали за 3,6 млн доларівЕксклюзивний Ferrari рок-зірки продали за 3,6 млн доларів
Ferrari F50 - один із перших суперкарів, створених із використанням технологій «Формули-1». Його 520-сильний V12 дає змогу розвивати 325 км/год.
Зустрічайте Новий PEUGEOT E-TRAVELLER: більше розкоші - для комфортних та зручних подорожейЗустрічайте Новий PEUGEOT E-TRAVELLER: більше розкоші - для комфортних та зручних подорожей
Новий PEUGEOT E-TRAVELLER готовий відповідати ще більш високим вимогам професійних водіїв-перевізників.
Що являє собою 8-місний «бункер на колесах»Що являє собою 8-місний «бункер на колесах»
Цей експедиційний автомобіль під назвою «Бункер на колесах» (Bunker on wheels) був побудований на повнопривідному шасі Tatra Phoenix (8x8).
Karma презентувала 1000-сильний електричний спорткар KaveyaKarma презентувала 1000-сильний електричний спорткар Kaveya
Karma Kaveya запропонують у версіях із заднім і повним приводом потужністю до 1000 сил. Спорткар здатний розганятися до сотні менш ніж за три секунди й розвивати швидкість понад 290 км/год.
В уряді розповіли про переговори з протестувальниками, які блокують кордон з боку ПольщіВ уряді розповіли про переговори з протестувальниками, які блокують кордон з боку Польщі
Заступник міністра інфраструктури Сергій Деркач, який представляв Україну на зустрічі з представниками польської влади та протестувальниками для розблокування пунктів пропуску, розповів про підсумки переговорів.
Honda анонсувала два нові електрокросовериHonda анонсувала два нові електрокросовери
Honda e:NP2 та e:NS2 розроблені спеціально для китайського ринку. Обидва кросовери будуть засновані на новітній платформі e:N Architecture F і зможуть проїхати понад 500 км на одному заряді.
Єдиний у світі Rolls-Royce Hyperion подорожчав у два разиЄдиний у світі Rolls-Royce Hyperion подорожчав у два рази
Існуючий в єдиному екземплярі Rolls-Royce Hyperion за рік подорожчав удвічі. За родстер просять майже 10 мільйонів доларів.
Китайці презентували заряджену версію кросовера Tank 700Китайці презентували заряджену версію кросовера Tank 700
Tank 700 Hi4-T є зарядженою модифікацією рамного позашляховика. Новинка відрізняється агресивним дизайном і оснащена 517-сильною гібридною установкою.
Розтягування маршрутів через страйк призводить до здорожчання імпорту пальногоРозтягування маршрутів через страйк призводить до здорожчання імпорту пального
Страйк, вчинений польськими перевізниками, заблокував роботу трьох важливих для українських паливних компаній кордонних пунктів пропуску.
Renault готує недорогий електромобільRenault готує недорогий електромобіль
Доступний електромобіль Renault буде компактним міським хетчбеком. Виробництво бюджетної моделі налагодять у Словенії.
Allison презентує для вантажівок та автобусів інноваційні трансмісіїAllison презентує для вантажівок та автобусів інноваційні трансмісії
Коробка підлаштовується під навколишнє середовище, технічні характеристики автомобіля та сумісна з двигунами на альтернативних видах палива: газі та біогазу.
Презентовано електричний седан Geely Galaxy E8Презентовано електричний седан Geely Galaxy E8
Китайський автовиробник офіційно представив новий електричний седан Geely Galaxy E8. Продажі новинки розпочнуться вже 17 листопада під час автосалону в Гуанчжоу.
Найдорожчий Ferrari пішов із молотка за ціною понад 50 млн доларівНайдорожчий Ferrari пішов із молотка за ціною понад 50 млн доларів
Випущено лише три Ferrari 250 GTO із 4,0-літровим двигуном V12. Спорткар відзначився успіхами у престижних змаганнях.
Лазерні світлові шоу на китайському шосе не дають водіям заснутиЛазерні світлові шоу на китайському шосе не дають водіям заснути
Китайські дорожні служби використовують унікальний метод боротьби з нічною втомою водія. Кілька лазерних систем уже діють на портальних арках автомагістралі «Циндао - Іньчуань».
У громади Київщини поїхали 18 шкільних автобусів від ЄСУ громади Київщини поїхали 18 шкільних автобусів від ЄС
Київщина отримала 18 шкільних автобусів в межах кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської комісії у співпраці з Банком господарства крайового.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015