Новости за 14.09.2023

Volkswagen презентував оновлений електрокросовер ID.6 CrozzVolkswagen презентував оновлений електрокросовер ID.6 Crozz
Оновлений Volkswagen ID.6 Crozz доступний у комплектаціях Pure, Pure+, Pro і Prime. Початкова ціна електрокросовера в Китаї становить 35 500 доларів.
Які електромобілі купували українці в серпні?Які електромобілі купували українці в серпні?
Серпень став черговим місяцем, коли на ринку зафіксували найбільшу кількість продажів електричних авто в усіх сегментах - внутрішніх перепродажах, імпорті вживаних та реєстрації нових.
Показано перший тизер тягача eActros 600Показано перший тизер тягача eActros 600
Компанія Mercedes-Benz Trucks опублікувала перший тизер магістрального електричного тягача eActros 600.
Наступне покоління BMW M3 стане електромобілемНаступне покоління BMW M3 стане електромобілем
Наступне покоління BMW M3 може отримати електричну установку сумарною потужністю понад 1000 сил. Також заряджений седан буде доступний і у версії з ДВЗ.
ЄС розпочне розслідування щодо державного субсидування електромобілів із КитаюЄС розпочне розслідування щодо державного субсидування електромобілів із Китаю
Це може призвести до запровадження тарифів для китайських виробників.
LPG повільно дорожчає в дрібному оптіLPG повільно дорожчає в дрібному опті
Скраплений газ у дрібному опті продовжує дорожчати. Так, за тиждень з 6 по 13 вересня середня оптова вартість LPG зросла на 1120 грн/т, до 40 120 грн/т.
Представлено новий пікап Jeep GladiatorПредставлено новий пікап Jeep Gladiator
Пікап Jeep Gladiator змінився зовні, отримав сучасне обладнання та нові дорогі версії. Модель оснащують 3,6-літровим бензиновим V6.
Volkswagen вивів на тести електричний Golf майже без камуфляжуVolkswagen вивів на тести електричний Golf майже без камуфляжу
Фотошпигуни помітили на фінальних тестах електричну версію хетчбека Volkswagen Golf.
Компанія Ford «таємно» змінила свій логотипКомпанія Ford «таємно» змінила свій логотип
Оновлений «голубий овал» отримає рестайлінгова версія пікапа Ford F-150, однак американський концерн не сказав про це ні слова.
General Motors представив кросовер Acadia 2024 модельного рокуGeneral Motors представив кросовер Acadia 2024 модельного року
Кросовер GMC Acadia 2024 підріс у розмірах і став просторішим всередині. Модель оснастили новим потужним турбомотором.
Німецька БРЕМ Wisent 1 MC допомагає ЗСУ розміновувати поляНімецька БРЕМ Wisent 1 MC допомагає ЗСУ розміновувати поля
Українські військові застосовують німецьку броньовану ремонтно-евакуаційну машину Wisent 1 MC для розмінування території.
VinFast планує інвестувати 1,2 млрд доларів в ІндонезіюVinFast планує інвестувати 1,2 млрд доларів в Індонезію
Мета інвестицій - намагання компанії розширити свою присутність на ринку Південно-Східній Азії.
Cadillac показав оновлений седан CT5Cadillac показав оновлений седан CT5
Седан Cadillac CT5 змінився зовні та отримав інноваційну мультимедійну систему. Модель доступна у версіях потужністю до 668 к.с.
Українська армія посилиться БТР BulldogУкраїнська армія посилиться БТР Bulldog
Бронетранспортери FV432 Mk.3 Bulldog, які передасть Велика Британія Україні, мають посилену броню, здатну витримати постріл з РПГ, а також динамічний захист, який підвищує їх живучість на полі бою.
Китай дав «зелене світло» новому плагін-гібриду Fang Cheng Bao Bao 5Китай дав «зелене світло» новому плагін-гібриду Fang Cheng Bao Bao 5
Молодий китайський бренд Fang Cheng Bao, запущений BYD лише у травні цього року, виводить на ринок першу модель - плагін-гібридний позашляховик Bao 5.
Електромобіль Porsche Taycan встановив незвичайний світовий рекордЕлектромобіль Porsche Taycan встановив незвичайний світовий рекорд
Два Porsche Taycan Cross Turismo вирушили у складну подорож. Точкою призначення стала вершина, розташована на висоті 5 350 м над рівнем моря.
Вантажівки DAF нового покоління можуть працювати ще на одному виді паливаВантажівки DAF нового покоління можуть працювати ще на одному виді палива
Окрім випуску повної серії повністю електричних вантажівок та розробки водневої технології, DAF готує свої двигуни внутрішнього згоряння до роботи на нових видах палива, щоб ще більше скоротити викиди CO2.
Оновлений Hyundai Creta став «жертвою» фотошпигунівОновлений Hyundai Creta став «жертвою» фотошпигунів
Кросовер, який продається на ринку Індії в його нинішньому вигляді з 2020 року, готується до планового оновлення - зараз Hyundai випробовує нову версію моделі в Південній Кореї.
Mercedes-Benz Sprinter перетворили на позашляховий будинок на колесахMercedes-Benz Sprinter перетворили на позашляховий будинок на колесах
Mercedes-Benz Sprinter отримав позашляхові шини, сталеві бампери і захист днища. Усередині встановлені двоспальне ліжко, невелика кухня і санвузол.
В уряді Орбана звинуватили Україну у зростанні цін на пальнеВ уряді Орбана звинуватили Україну у зростанні цін на пальне
Підвищення плати за транзит російської нафти через Україну сприяло зростанню цін на паливо в Угорщині, чий внесок в інфляцію в країні оцінюється у 0,5 відсотка.
Військовим частинам передали вантажівки DAF із комплексами БПЛА PoseidonВійськовим частинам передали вантажівки DAF із комплексами БПЛА Poseidon
Днями військові частини ЗСУ отримали ще три комплекси БПЛА Poseidon на шасі вантажівок Leyland-DAF.
У США показали незвичайний автомобіль з оригінальним кермом та прозорими дверимаУ США показали незвичайний автомобіль з оригінальним кермом та прозорими дверима
Концепт-кар Driving While Black покликаний звернути увагу громадськості на проблеми чорношкірих. Конструкція авто натхненна на 7 реальних інцидентах, які сталися у США.
Власник електромобіля Model 3 піддався спокусі проїхати водоюВласник електромобіля Model 3 піддався спокусі проїхати водою
І хоча Tesla у ролику продовжує завзято рухатися вперед, може виявитися, що ця поїздка не пройшла для неї даремно.
Електромобіль BYD Dolphin встановлює рекорди продажівЕлектромобіль BYD Dolphin встановлює рекорди продажів
Китайська компанія BYD оголосила про досягнення свого електромобіля BYD Dolphin, що відзначив два роки з моменту свого виходу. За цей час було продано понад 460 тисяч одиниць моделі.
Електричний Renault Alpine A290 вперше помітили на дорогахЕлектричний Renault Alpine A290 вперше помітили на дорогах
Alpine A290 надійде в продаж уже у 2024 році. Спортивний хетчбек буде оснащений двома електромоторами сумарною потужністю майже 270 сил.
Саперні групи Міноборони отримали нові автомобіліСаперні групи Міноборони отримали нові автомобілі
Київ передав Державній спеціальній службі транспорту Міністерства оборони України (ДССТ) нові автомобілі для саперів.
Швейцарська дистанційна машина-сапер уже в УкраїніШвейцарська дистанційна машина-сапер уже в Україні
Обіцяна урядом Швейцарії машина для гуманітарного розмінування Digger DTR D-250 прибула 13 вересня в Україну: подарунок адресовано інженерним підрозділам ДСНС.
Нестандартний Ford V8 Speedster Special виставили на продажНестандартний Ford V8 Speedster Special виставили на продаж
Кабріолет Ford V8 Speedster Special існує в єдиному екземплярі. У нього оригінальний дизайн і великий V8 під капотом.
Для перевізників інтегрували системи «єЧерга» та «Шлях» та запустили нову послугуДля перевізників інтегрували системи «єЧерга» та «Шлях» та запустили нову послугу
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури запустило нову послугу для міжнародних перевізників у рамках проєкту «єЧерга».
CITROEN C5 Aircross PHEV знизив ціну на 100 000 гривень!CITROEN C5 Aircross PHEV знизив ціну на 100 000 гривень!
Вигідна пропозиція поширюється на автомобілі, які вже доступні на складах в Україні, тому їх не потрібно замовляти у виробництво та довго очікувати – можна одразу вибирати та купувати.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015