Новости за 14.05.2023

Aston Martin представив новий позашляховик із технологіями F1Aston Martin представив новий позашляховик із технологіями F1
Aston Martin побудував 697-сильну версію кросовера DBX707 AMR23 Edition на честь Формули-1.
Hyundai Mufasa отримає складне пасажирське кріслоHyundai Mufasa отримає складне пасажирське крісло
Компактний кросовер Hyundai Mufasa поки що повноцінно не анонсували, але компанія вже не раз показувала авто. На нових знімках можна краще роздивитися салон.
Northvolt має намір збудувати два нових заводи з виробництва акумуляторівNorthvolt має намір збудувати два нових заводи з виробництва акумуляторів
Шведська компанія розглядає Німеччину, США й Канаду як варіанти побудови нових підприємств.
General Motors готуює бюджетний гібридний кросовер із незвичайним дизайномGeneral Motors готуює бюджетний гібридний кросовер із незвичайним дизайном
Кросовер отримав сучасний дизайн і буде доступний лише з гібридною силовою установкою. Очікується, що його ціна складе менш ніж 15 тисяч доларів.
XCharge представив надшвидку зарядну станцію для ЄвропиXCharge представив надшвидку зарядну станцію для Європи
Китайський виробник зарядної інфраструктури XCharge вперше представив свою нову надшвидку зарядну станцію C7 із зарядною потужністю до 420 кВт на «EV Nordic Summit» в Осло.
Tesla знову підняла цiни на електромобіліTesla знову підняла цiни на електромобілі
Американська компанія Tesla знову підняла ціни на всі свої моделі в США, за винятком Model 3.
Правозахисники закидали тортами керівників концерну VolkswagenПравозахисники закидали тортами керівників концерну Volkswagen
Активістка з написом «Брудні гроші» на спині кинула торти в СЕО Volkswagen Олівера Блюме та члена ради правління концерну Вольфганга Порше. Її затримала та вивела із зали засідань охорона.
Задні сидіння в деяких авто виявились не дуже безпечнимиЗадні сидіння в деяких авто виявились не дуже безпечними
Американський Інститут страхування дорожньої безпеки (IIHS) провів новий краш-тест з помірним перекриттям передньої частини автомобіля.
Rimac Nevera готується до нового світового рекорду швидкостіRimac Nevera готується до нового світового рекорду швидкості
Засновник автомобільної компанії Rimac Automobili Мате Рімак анонсував майбутній заїзд гіперкара Rimac Nevera на швидкість.
Рідкісний суперкар McLaren зберігається на 57-му поверсі пентхаусаРідкісний суперкар McLaren зберігається на 57-му поверсі пентхауса
Мільйонер заявив, що пентхаус тепер стане постійною «домівкою» для McLaren Senna GTR. За його словами, суперкар є головною окрасою інтер'єру.
Компанія Volvo відклала запуск виробництва EX90Компанія Volvo відклала запуск виробництва EX90
Volvo оголосила, що відкладає запуск масового виробництва свого флагманського електричного позашляховика наступного покоління.
Tesla відкликає більше мільйона автомобілівTesla відкликає більше мільйона автомобілів
Американський автовиробник Tesla відкличе загалом 1 104 622 автомобілі, які були виготовлені в Китаї, або ввезені в Піднебесну.
Компанія Rolls-Royce представила унікальний Ghost рожевого кольоруКомпанія Rolls-Royce представила унікальний Ghost рожевого кольору
Rolls-Royce продемонстрували новий варіант конфігурації для свого седана Ghost. Версія Champagne Rose відрізняється унікальним кольором кузова та салону.
Alfa Romeo працює над компактним кросоверомAlfa Romeo працює над компактним кросовером
Подробиці нещодавно стали відомі від генерального директора Alfa Romeo Automobiles S.p.A., Жан-Філіпа Імпарато, який сказав, що остаточне рішення буде прийнято до червня, а презентація запланована на вересень.
Citroen розширює лінійку двигунів для моделі C5 XCitroen розширює лінійку двигунів для моделі C5 X
Флагманська модель бренду отримала новий, ще ефективніший гібридний двигун початкового рівня С 180 Stop&Start e-EAT8.
Нові Skoda Kodiaq і Superb показали на офіційних фото та відеоНові Skoda Kodiaq і Superb показали на офіційних фото та відео
Skoda Superb та Kodiaq нового покоління дебютують до кінця 2023 року. Вони підростуть у розмірах та отримають гібридні версії.
В Україні збільшився попит на китайські автоВ Україні збільшився попит на китайські авто
Попит на легкові китайські автомобілі в Україні продовжує зростати. Найбільш популярними в цьому сегменті ринку були машини з бензиновими двигунами та електрокари.
Chery показала нові зображення кросовера Jaecoo 7Chery показала нові зображення кросовера Jaecoo 7
Chery опублікувала нові офіційні зображення. У профіль автомобіль нагадує Range Rover Evoque.
Volkswagen обіцяє «заряджену» версію моделі ID.7Volkswagen обіцяє «заряджену» версію моделі ID.7
Модифікація GTX матиме два електромотори та кілька спортивних деталей в зовнішності та салоні.
Новий позашляховик Lexus GX показали на перших фотоНовий позашляховик Lexus GX показали на перших фото
Новий Lexus GX 2024 порідниться з Toyota Land Cruiser 300, адже запозичить його платформу. Дизайн позашляховика стане агресивнішим.
Imren Battery представила нові літій-залізо-фосфатні батареїImren Battery представила нові літій-залізо-фосфатні батареї
Китайська компанія Imren Battery представила свою нову акумуляторну батарею LF105 на основі хімії літій-залізо-фосфат (LFP).
Український авторинок скочується у «сіру» зонуУкраїнський авторинок скочується у «сіру» зону
В Україні за останні місяці фіксується значне зростання частки «сірого» ринку. Але є і гарна новина: цей тренд, здебільшого, формується за рахунок постачання електромобілів по неофіційним каналам.
Оновлений Porsche Panamera засвітився під час тестівОновлений Porsche Panamera засвітився під час тестів
Оновлений Porsche Panamera знімає маску, але зберігає засекреченими головні технологічні оновлен.
Американка повернула собі раритетний Chevrolet, викрадений 13 років томуАмериканка повернула собі раритетний Chevrolet, викрадений 13 років тому
Жінка знайшла викрадений автомобіль через 9 років, але через бюрократичні проблеми їй довелося почекати ще чотири роки. Проблеми виникли через політику штату та недійсні документи на авто.
Lamborghini Huracan знімають із виробництваLamborghini Huracan знімають із виробництва
Випуск суперкара припинять з 2024 року. Поки що компанія розпродає залишки і виробляє тільки вже замовлені авто.
Стартап UVeye залучив 100 мільйонів доларів для перевірки автомобілів за допомогою штучного інтелектуСтартап UVeye залучив 100 мільйонів доларів для перевірки автомобілів за допомогою штучного інтелекту
UVeye, компанія, яка використовує штучний інтелект для перевірки автомобілів, залучила 100 млн доларів від інвесторів, включаючи General Motors Co. і CarMax Inc.
Компанія Volvo показала на відео компактний кросовер EX30Компанія Volvo показала на відео компактний кросовер EX30
На початку тижня компанія Volvo опублікувала невеликий ролик, на якому знято її найкомпактніший електричний кросовер - модель EX30.
Toyota готує нове сімейство електромобілівToyota готує нове сімейство електромобілів
Toyota випустить електричні кросовери, пікап і бюджетну модель. У планах Lexus - преміальний седан і потужний суперкар.
Номерні знаки можна продавати разом з автомобілемНомерні знаки можна продавати разом з автомобілем
Під час перереєстрації транспортних засобів зі зміною їх власників, можна залишити наявні закріплені за транспортними засобами номерні знаки, за бажанням покупців таких транспортних засобів.
Унікальний електричний Corvette 1987 року виставили на продажУнікальний електричний Corvette 1987 року виставили на продаж
Перший електричний маловідомий Corvette, який фактично зробила компанія Motorola, виставили на продаж.
NIO готується до продажу електромобілів із твердотілими батареямиNIO готується до продажу електромобілів із твердотілими батареями
Компанія має намір розширити асортимент тягових батарей, якими оснащуються електромобілі, що реалізуються в Китаї. Всі три моделі NIO, що пропонуються на місцевому ринку, отримають модернізовані батареї.
Представлено найекстремальніший автодім у світіПредставлено найекстремальніший автодім у світі
Автодім Mammoth Overland ELE підготовлений до найсуворіших умов. Він має сейф для зброї, системи очищення повітря і води, а за доплату може бути броньований.
Поліція затримала шахраїв, які продавали «проблемні» автомобіліПоліція затримала шахраїв, які продавали «проблемні» автомобілі
Шахраї за підробленими документами з голографічними захисними елементами продавали «проблемні» автомобілі, в тому числі привезенні із-за кордону, без розмитнення та фактичної реєстрації у сервісних центрах МВС.
Несертифікований надлишок: у Польщі очікують зростання профіциту газуНесертифікований надлишок: у Польщі очікують зростання профіциту газу
Наслідки змін в українському законодавстві трейдери ще мають оцінити, але деякі компанії вважають, що вони призведуть до тимчасового збільшення профіциту газу на ринку Польщі.
Tesla спростувала чутки про вихід оновленої Model 3Tesla спростувала чутки про вихід оновленої Model 3
Представники китайського підрозділу Tesla назвали інформацію про те, що 1 червня на Гігафабриці в Шанхаї стартує складання оновленого седана Model 3 такою, що не відповідає дійсності.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015