Новости за 13.11.2023

Як виглядає найбільший у світі музей Toyota Land CruiserЯк виглядає найбільший у світі музей Toyota Land Cruiser
У музеї зібрані позашляховики та пікапи Toyota Land Cruiser різних поколінь. Кожен автомобіль у колекції має свою цікаву історію.
Новий недорогий кросовер Renault вийде у 2025 роціНовий недорогий кросовер Renault вийде у 2025 році
Renault готує новий недорогий кросовер Dacia Bigster. Бюджетний автомобіль виявиться більшим за Duster і зуміє розмістити в салоні семеро людей.
У США створили екстремальний електропікап для арміїУ США створили екстремальний електропікап для армії
Електричний пікап Canoo підготовлений до серйозного бездоріжжя. Він оснащений 600-сильною установкою, а його вантажопідйомність становить 815 кг.
Міністр транспорту Німеччини проти запровадження додаткових перевірок для водіїв старшого вікуМіністр транспорту Німеччини проти запровадження додаткових перевірок для водіїв старшого віку
Міністр транспорту Німеччини Фолькер Віссінґ (Volker Wissing) виступив проти планів Європейського Союзу щодо запровадження додаткових перевірок для водіїв у віці 70+.
Армія США показала концепт БМП майбутньогоАрмія США показала концепт БМП майбутнього
Нова машина має замінити M2 Bradley, модернізаційний потенціал якої вже вичерпано. БМП XM30 може бути як з екіпажем, так і безпілотною.
Продажі автомобілів у Китаї зросли на 9 відсотківПродажі автомобілів у Китаї зросли на 9 відсотків
За 10 місяців поточного року в Китаї було реалізовано 23,97 млн нових автомобілів, що на 9,1% перевищує показник за аналогічний період 2022 року.
Новий компактний електрокросовер Ford помітили під час випробуваньНовий компактний електрокросовер Ford помітили під час випробувань
Ford Puma пройде оновлення і вперше отримає електричну модифікацію. Її оснастять 136-сильним мотором, а запас ходу становитиме 350 км.
З дорожнього фонду 2024 року заберуть усі грошіЗ дорожнього фонду 2024 року заберуть усі гроші
Понад 95 мільярдів гривень з дорожнього фонду підуть на потреби оборони та розвиток оборонно-промислового комплексу України.
Кросовер Lexus NX отримав нову стильну версіюКросовер Lexus NX отримав нову стильну версію
Lexus NX отримав новий кузовний обвіс із карбоновими елементами та став нижчим за стандартну модель. Також кросовер вирізняється двоколірними колісними дисками та наявністю заднього спойлера.
У Росію в обхід санкцій завезли понад 1300 елітних машинУ Росію в обхід санкцій завезли понад 1300 елітних машин
У Росію після запровадження санкцій Сполучених Штатів та Євросоюзу ввезли понад тисячу елітних автомобілів та суперкарів на майже 230 млн доларів.
У Китаї представили стильний сімейний електромобіль SAIC Maxus Mifa 7У Китаї представили стильний сімейний електромобіль SAIC Maxus Mifa 7
SAIC Maxus Mifa 7 є розкішним електричним мінівеном з електромотором потужністю до 245 сил. Новинка надійде в продаж за ціною від 36 100 доларів.
Новий KIA EV6 будет схожим на флагманський EV9Новий KIA EV6 будет схожим на флагманський EV9
Зовнішність EV6 доопрацюють відповідно до останніх тенденцій бренду. Зокрема, кросовер отримає нові світлодіодні фари та оновлений бампер, що зробить його схожим на флагманський EV9.
Забарвлення не вирішіть проблему крадіжки пального та його якостіЗабарвлення не вирішіть проблему крадіжки пального та його якості
На думку експерта, забарвлення пального не вирішить проблему якості, оскільки незрозуміло, яким саме за насиченням має бути колір і як проводити оцінку його відповідності.
Озвучено цінник на новий Renault Trafic E-TechОзвучено цінник на новий Renault Trafic E-Tech
Після вересневого повідомлення про близький вихід на ринок повністю електричного автомобіля Renault Trafic E-Tech, нарешті опубліковано подробиці про вартість цього комерційного авто.
Страйк польських перевізників може викликати дефіцит автомобілів в УкраїніСтрайк польських перевізників може викликати дефіцит автомобілів в Україні
Тисячі вантажівок очікують виїзду з Польщі в Україну через блокаду кордону польськими перевізниками на трьох пунктах пропуску - і ситуація буде ускладнюватися через обіцянки польських перевізників провести довгострокову акцію.
Dongfeng Motor запускає бренд «розумних» автомобілівDongfeng Motor запускає бренд «розумних» автомобілів
Автомобілі матимуть «розумні» кабіни з можливістю інтеграції з хмарними сервісами, мобільними пристроями та «розумними» будинками.
Пальне дешевшає попри проблеми з постачаннямПальне дешевшає попри проблеми з постачанням
Оптові ціни зберігали нисхідний тренд попри проблеми з логістикою, що зберігаються. Основний внесок у це робить зниження європейських котирувань і достатні обсяги ресурсу на ринку.
Названо найліквідніші та найбільш неліквідні автомобілі сучасностіНазвано найліквідніші та найбільш неліквідні автомобілі сучасності
Експерти проаналізували, наскільки втрачають у ціні автомобілі за 5 років експлуатації. Найліквіднішими виявилися спорткари, пікапи та гібриди, а найбільше знецінюються преміальні моделі та електрокари.
Що відлякує покупців нових авто від електромобілів?Що відлякує покупців нових авто від електромобілів?
На думку експертів та власне самих покупців, сьогодні потенційних власників нових авто від електромобілів найбільше відштовхує не скромний запас ходу, а їх висока ціна.
Chevrolet Aveo перетворився на гігантський «бамперний» автомобільChevrolet Aveo перетворився на гігантський «бамперний» автомобіль
Ден Григоркофф із Пенсільванії став зіркою YouTube завдяки своєму автомобілю. Американець їздить на гігантському «бамперному» автомобілі, побудованому власноруч.
Hyundai будує новий завод електромобілів у Південній КореїHyundai будує новий завод електромобілів у Південній Кореї
Південнокорейська компанія Hyundai починає будівництво заводу для виробництва 200 000 електромобілів на рік.
Tesla судитиметься з власниками Cybertruck, які продали пікапTesla судитиметься з власниками Cybertruck, які продали пікап
Tesla Corporation встановлює суворі правила щодо продажу свого довгоочікуваного електричного пікапа Cybertruck.
Toyota випустила фірмову колекцію одягу в стилі 70-х.Toyota випустила фірмову колекцію одягу в стилі 70-х.
Toyota уклала партнерську угоду з брендом вуличного одягу HUF щодо випуску лінійки одягу та аксесуарів, натхнених власною гоночною командою Toyota Racing Development (TRD) та її великою багатою історією.
На ринок виходить новий електромобіль Avatr 12На ринок виходить новий електромобіль Avatr 12
Електромобіль Avatr 12 багато оснащений і запропонований у версіях на 313 і 578 сил. Топовий варіант розганяється до 100 км/год за 3,9 с.
На EICMA 2023 показали електричний мотоцикл Yadea KemperНа EICMA 2023 показали електричний мотоцикл Yadea Kemper
На Міланському мотосалоні EICMA 2023 показали електричний мотоцикл Yadea Kemper, що привернув увагу шанувальників високою швидкістю руху та ще більшою швидкістю заряджання.
Які нові авто купували у різних регіонах України в жовтніЯкі нові авто купували у різних регіонах України в жовтні
Найчастіше нові автомобілі купували в Києві, Дніпропетровській та Київській областях. За минулий місяць автомобільний ринок України відновився до рівня 2016 року.
Ціни на вживані автомобілі в ЄС залишалися стабільними в жовтніЦіни на вживані автомобілі в ЄС залишалися стабільними в жовтні
За підсумками жовтня індекс цін в Європі на автомобілі з пробігом, який щомісяця визначають аналітики AUTO1 Group, склав 147,8.
Автоімпорт палива з Польщі уповільнюється через страйкАвтоімпорт палива з Польщі уповільнюється через страйк
Черги на кордоні й страйк польських перевізників змушують нервувати учасників ринку по обидва боки кордону. Та попри це обсяги імпорту дизпального в Україну залишаються високими, зокрема через збільшення постачань залізницею.
Легендарний позашляховик Jeep Wrangler стартує в Україні - за 2 818 900 грн.Легендарний позашляховик Jeep Wrangler стартує в Україні - за 2 818 900 грн.
Справжня легенда автомобільного cвіту - позашляховик Jeep Wrangler - починає свій новий шлях в Україні: оголошено ціни, відкрито прийом замовлень у дилерів.
Аналіз ринку електромобілів в УкраїніАналіз ринку електромобілів в Україні
За результатами опитувань, на сьогоднішній день, більш ніж половина автовласників в Україні готові пересісти на електромобілі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015