Новости за 13.05.2023

У Британії показали доступний спорткар MG CybersterУ Британії показали доступний спорткар MG Cyberster
MG повертаються до витоків і знову випускатимуть недорогі спортивні автомобілі. Кабріолет Cyberster поєднує класичний дизайн із електричною силовою установкою.
Опубліковано патентні фото серійного кросовера Jetour TravelerОпубліковано патентні фото серійного кросовера Jetour Traveler
Кросовер Jetour Traveler був розсекречений на сайті Міністерства промисловості та інформатизації КНР. Зокрема було опубліковано перше фото салону.
Volkswagen готує електричний універсал в стилі PassatVolkswagen готує електричний універсал в стилі Passat
Шпигуни натрапили на прототип нового електричного універсала від Volkswagen. Новинку помітили у Німеччині.
General Motors повертається на європейський ринокGeneral Motors повертається на європейський ринок
General Motors повертається на європейський ринок із електрокарами. GM готує для Європи відразу кілька батарейних моделей різних брендів.
Студенти з Нідерландів створили найефективніший у світі водневий автомобільСтуденти з Нідерландів створили найефективніший у світі водневий автомобіль
Команда Eco-Runner Team Delft представила свій новий водневий автомобіль, за допомогою якого вони прагнуть побити світовий рекорд.
Презентовано новий Hyundai i20 2024Презентовано новий Hyundai i20 2024
Hyundai i20 2024 став виразнішим ззовні й отримав нові опції, властиві моделям вищого класу. Хетчбек відтепер доступний виключно з турбомоторами.
Mercedes-Benz представив компактний фургон eCitanMercedes-Benz представив компактний фургон eCitan
Mercedes-Benz із запуском нової моделі eCitan входить у новий сегмент компактних розвізних фургонов із нульовим шкідливим викидом.
Країни Євросоюзу погодили нові санкції проти «тіньового флоту» РосіїКраїни Євросоюзу погодили нові санкції проти «тіньового флоту» Росії
Представники всіх 27 країн-членів у рамках обговорення 11 пакету санкцій проти Росії погодили додаткові обмеження, спрямовані на протидію обходу санкцій проти російської нафти, яка досі потрапляє у ЄС морським шляхом.
На продаж виставили незвичайний триколісний електромобільНа продаж виставили незвичайний триколісний електромобіль
Electra Meccanica Solo здатний вмістити лише одну людину та проїхати до 160 км. Усередині є місце для багажу та система камер з оглядом на 360 градусів.
Опубліковано нові подробиці про Dacia Duster 2024Опубліковано нові подробиці про Dacia Duster 2024
Залишилися лічені місяці до офіційного дебюту третього покоління кросовера Dacia Duster. Моделі кардинально переробили зовнішність та технічну складову, тому виробник покладає на неї великі надії.
Toyota планує збільшити прибуток завдяки продажам електромобілівToyota планує збільшити прибуток завдяки продажам електромобілів
Японський автовиробник Toyota Motor очікує зростання операційного прибутку на 10% цього комерційного року.
Компанія Porsche показала останній спорткар з бензиновим двигуномКомпанія Porsche показала останній спорткар з бензиновим двигуном
Заряджений спорткар відрізняється від стандартного авто новим кузовним обвісом і потужнішим двигуном. Вартість Porsche 718 Spyder RS починається зі 170 710 доларів.
Пікапа Ram 1500 отримав лімітовану версію LunarПікапа Ram 1500 отримав лімітовану версію Lunar
Ram Trucks випустив спеціальну версію пікапа Ram 1500 у кузові кольору Ceramic Gray та з розширеними списком стандартного оснащення.
Fisker затримає початок випуску електромобіля PEARFisker затримає початок випуску електромобіля PEAR
До травня поточного року Fisker встигла прийняти замовлення більш ніж 6000 кросоверів PEAR.
Volkswagen ID.4 відкликають через небезпечний дефектVolkswagen ID.4 відкликають через небезпечний дефект
Бічні двері деяких Volkswagen ID.4 можуть самостійно відчинятися на низьких швидкостях. Під відклик потрапили автомобілі, випущені для ринку США.
Hyundai Motor презентував сенсаційну новинку на ринку СШАHyundai Motor презентував сенсаційну новинку на ринку США
На виставці Advanced Clean Transport (ACT), яка проходила в Анахаймі (штат Каліфорнія) з 2 до 4 травня, компанія Hyundai Motor презентувала свій магістральний електричний тягач Xcient Fuel Cell.
Крадіжки Hyundai та KIA продовжуються попри протидію автовиробниківКрадіжки Hyundai та KIA продовжуються попри протидію автовиробників
Кількість викрадень корейських автомобілів у США трохи знизилась, але все одно залишається на високому рівні.
Buick Envision оновили в «ретростилі»Buick Envision оновили в «ретростилі»
Опубліковано перші фото нового Buick Envision. Преміальний кросовер пройде рестайлінг і буде представлено найближчими місяцями.
Електромобілі MINI будуть «харизматично простими»Електромобілі MINI будуть «харизматично простими»
MINI відкрила завісу над майбутньою електричною лінійкою. Усі моделі сімейства розроблять у новій фірмовій стилістиці Charismatic Simplicity (Харизматична простота).
Роздрібні ціни на пальне за тиждень знизилисьРоздрібні ціни на пальне за тиждень знизились
Упродовж тижня із 5 по 12 травня 2023 року пальне у середньому здешевшало на 0,70-1,21 грн/л: бензини - на 78 (А-95) і 70 (А-95+) копійок на літрі, ДП - на 1,21 грн/л, до 45,69 грн/л, 47,88 грн/л і 44,50 грн/л відповідно.
Fisker Ocean отримав позашляхову версію Force EFisker Ocean отримав позашляхову версію Force E
Новий Fisker Ocean Force E отримав позашляхову гуму та захист днища, а його кліренс збільшено. Електричний позашляховик оснащений 550-сильною установкою.
Компанія BYD представила Seal Champion EditionКомпанія BYD представила Seal Champion Edition
Компанія BYD представила електромобіль BYD Seal Champion Edition 2023 із запасом ходу до 700 км у передньопривідному виконанні.
Toyota Corolla знову доступна в пакеті NightshadeToyota Corolla знову доступна в пакеті Nightshade
Toyota Corolla 2024 року буде доступна з оздобленням Nightshade. Цей пакет у 2023-му був виключений з модельної лінійки.
Volvo та Geely показали спортивний 350-сильний седан з повним приводомVolvo та Geely показали спортивний 350-сильний седан з повним приводом
Седан Lynk Co 03++ здатний розганятися до 250 км/год та оснащений системою повного приводу. Зовні новинка відрізняється від стандартної версії спортивнішим дизайном.
Уряд Австралії запустив державну програму популяризації електромобілівУряд Австралії запустив державну програму популяризації електромобілів
Австралійська рада з електромобілів запустила нову кумедну рекламну відеокампанію, спрямовану на стимулювання впровадження електромобілів, наголосивши на численних перевагах переходу на електромобілі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015