Новости за 12.07.2023

Розкрито подробиці двигунів нового Toyota Land Cruiser PradoРозкрито подробиці двигунів нового Toyota Land Cruiser Prado
Новий Toyota Land Cruiser Prado запропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях. Усі вони є чотирициліндровими.
Ательє Mansory знову покращило новий Range RoverАтельє Mansory знову покращило новий Range Rover
Німецький тюнер Mansory представив «авторську» версію нового Land Rover Range Rover.
Audi має намір розпочати виробництво електромобілів у МексиціAudi має намір розпочати виробництво електромобілів у Мексиці
Внутрішні джерела у компанії стверджують, що Audi 18 липня оголосить про плани початку випуску електромобілів на своєму мексиканському заводі, але автовиробник цю інформацію заперечує.
Названо найпопулярніші кольори нових і вживаних автомобілів в УкраїніНазвано найпопулярніші кольори нових і вживаних автомобілів в Україні
Уподобання українців за кольорами автомобілів на вторинному ринку та серед нових моделей відрізняються. Деякі авто стали лідерами одразу в кількох категоріях.
Продажі Mercedes-Benz зросли завдяки попиту на електромобілі та люксові моделіПродажі Mercedes-Benz зросли завдяки попиту на електромобілі та люксові моделі
Продажі Mercedes-Benz Group зросли у другому кварталі на 6% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року - загалом до 515 700 автомобілів - на тлі попиту на електромобілі та люксові автомобілі.
Попит на електричні Fiat 500 різко зріс у БританіїПопит на електричні Fiat 500 різко зріс у Британії
Компанія Fiat у червні на британському ринку запровадила цифровий грант у розмірі 3500 євро, або 3000 фунтів стерлінгів для тих, хто купує електричний хетчбек, або кабріолет моделі 500.
Представлено найпотужніший кабріолет Mercedes в історіїПредставлено найпотужніший кабріолет Mercedes в історії
Mercedes-AMG SL63 Brabus 750 Bodo Buschmann Edition оснащений 740-сильним двигуном і здатний розганятися від 0 до 100 км/год приблизно за 3 секунди. Загалом буде створено 25 таких автомобілів.
Розсекречено новий «заряджений» електромобіль HyundaiРозсекречено новий «заряджений» електромобіль Hyundai
Напередодні презентації на офіційному Youtube-каналі виробника опублікували відео новинки. Його швидко видалили, але скріни розлетілися по мережі.
Анонсовано новий особливий електричний гіперкар Pininfarina BattistaАнонсовано новий особливий електричний гіперкар Pininfarina Battista
Новинку називають даниною поваги історії бренду та Формулі-1, що й відображено у назві.
Презентовано найекстремальніший суперкар FerrariПрезентовано найекстремальніший суперкар Ferrari
Новий Ferrari KC23 побудований на базі гоночної моделі 499 GT3. Легке карбонове купе оснащене 600-сильним V8 твін-турбо.
Власники нових автомобілів KIA EV6 скаржаться на одну проблемуВласники нових автомобілів KIA EV6 скаржаться на одну проблему
Не менше 11 власників KIA EV6 поскаржилося на різке падіння потужності електромобілів KIA EV6, що змусило Управління з розслідування дефектів (ODI) розпочати розслідування у США.
Опубліковані перші фото салону нового родстера MG CybersterОпубліковані перші фото салону нового родстера MG Cyberster
Компанія MG опублікувала перші фотографії салону стильного родстера Cyberster. Електричний спорткар родстер уперше буде представлений публіці у Великій Британії 13 липня на Фестивалі швидкості у Гудвуді.
Ford Mustang Mach-E отримає нову заряджену версіюFord Mustang Mach-E отримає нову заряджену версію
Ford показав тизер нової зарядженої версії електрокросовера Mustang Mach-E.
Geely та Renault планують інвестувати 7 млрд євро у розробку бензинових двигунівGeely та Renault планують інвестувати 7 млрд євро у розробку бензинових двигунів
У новій компанії працюватимуть 19 000 осіб на 17 заводах з виробництва двигунів і в 5-ти центрах досліджень і розробок.
Audi хоче купити сторонню платформу для розробки нових електромобілівAudi хоче купити сторонню платформу для розробки нових електромобілів
Члени правління компанії Audi зустрінуться цього тижня, щоб розглянути можливість придбання прав на платформу для електромобілів у сторонньої фірми.
Jeep Avenger відтепер доступний і в бензиновому виконанніJeep Avenger відтепер доступний і в бензиновому виконанні
Міський кросовер Jeep Avenger у бензиновому варіанті оснащений 1,2-літровим трициліндровим турбомотором потужністю 100 к.с. і 6-ступінчастою механічною КПП.
Прототип електроавтобуса Tesla потрапив на відеоПрототип електроавтобуса Tesla потрапив на відео
Опубліковано відео того, що, як стверджується, є новим «людиновозом» (people-mover) Tesla для компанії Boring Company.
Нове покоління Dacia Sandero стане електричним кросоверомНове покоління Dacia Sandero стане електричним кросовером
Четверте покоління Dacia Sandero втратить версії з ДВЗ та повністю перейде на електротягу, при цьому модель збереже демократичну ціну, щоб у майбутньому стати одним із найпопулярніших електромобілів у Європі.
На продаж виставили найрідкісніший суперкар PorscheНа продаж виставили найрідкісніший суперкар Porsche
Усього випущено лише кілька Porsche Carrera GTZ. Суперкар оснащений 612-сильним V10 і здатний розвинути 330 км/год.
Концерн Stellantis представляє платформу STLA Medium - основа для електромобілів найбільш популярних С/D-класівКонцерн Stellantis представляє платформу STLA Medium - основа для електромобілів найбільш популярних С/D-класів
Платформа STLA Medium розроблена так, щоб відповідати найбільш важливим очікуванням клієнтів від майбутніх електромобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015