Новости за 12.06.2023

Дизайнери показали новий Toyota Land Cruiser PradoДизайнери показали новий Toyota Land Cruiser Prado
Новий Toyota Land Cruiser Prado стане більшим, а в його дизайн отримає класичні риси. Уперше запропонують гібридний варіант позашляховика.
Опубліковано перші зображення нового BMW M5Опубліковано перші зображення нового BMW M5
Користуючись шпигунськими фотографіями, автожурналісти склали власне уявлення про зовнішній вигляд майбутньої новинки.
Tesla планує випускати 375 000 Cybertruck на рікTesla планує випускати 375 000 Cybertruck на рік
Tesla планує виробляти 375 000 Cybertruck на рік і представити фінальну версію машини вже влітку, згідно з офіційним листом, розісланим постачальникам обладнання.
Компанія Toyota показала тизер нового кросовера C-HRКомпанія Toyota показала тизер нового кросовера C-HR
Кросовер Toyota C-HR збереже яскравий виразний дизайн із клиноподібним профілем. Модель запропонують виключно у гібридних версіях.
Електромобіль Neta S отримав версію із запасом ходу понад 1000 кмЕлектромобіль Neta S отримав версію із запасом ходу понад 1000 км
Новий Neta S отримав велику батарею на 117 кВт.год і відрізняється добре проробленою аеродинамікою. В салоні електромобіля встановили одразу три дисплеї на передній панелі.
Понад 60 тисяч водіїв вже зареєстровано в системі єЧергаПонад 60 тисяч водіїв вже зареєстровано в системі єЧерга
За час дії послуги в електронній черзі перетину кордону зареєструвалися вже 63 тисячі водіїв. Загалом же через місяць після масштабування єЧерги майже 155 тисяч вантажівок перетнули кордон за онлайн-записом.
Новий BYD YangWang отримає унікальну підвіскуНовий BYD YangWang отримає унікальну підвіску
Елітний бренд YangWang компанії BYD працює над новим електричним седаном, який конкуруватиме з іншими висококласними електромобілями, такими як Porsche Taycan, Mercedes EQS та BMW i7.
Визначено реальний запас ходу Ford F-150 LightningВизначено реальний запас ходу Ford F-150 Lightning
Експерти американської автомобільної асоціації (AAA) перевірили запасу ходу електричного пікапа Ford F-150 Lightning 2022 року на відповідність заявленим показникам.
Названо найпопулярніші нові автомобілі у різних регіонах УкраїниНазвано найпопулярніші нові автомобілі у різних регіонах України
Уподобання покупців сильно відрізняються залежно від регіону. Українці в основному віддають перевагу недорогим та практичним кросоверам.
Uber розпочав надавати послугу каршерінгу приватних автоUber розпочав надавати послугу каршерінгу приватних авто
Власники приватних автомобілів можуть ділитися ними з іншими за плату, які визначає сервіс Uber. Майже як таксі, але без водія.
Компанія GM готова відродити електричний бестселер BoltКомпанія GM готова відродити електричний бестселер Bolt
GM як мінімум не виключає ймовірності відродження моделі Bolt на новому технологічному рівні.
Hyundai Motor поставить до Сеулу 1300 водневих автобусівHyundai Motor поставить до Сеулу 1300 водневих автобусів
Столиця Південної Кореї Сеул хоче замінити 1300 існуючих автобусів новими на водневих паливних елементах до 2026 року. Їх постачатиме компанія Hyundai Motor.
Норвезькі експерти назвали електромобілі з найбільшим реальним запасом ходуНорвезькі експерти назвали електромобілі з найбільшим реальним запасом ходу
До рейтингу увійшли 15 електромобілів із запасом ходу понад 500 км на одному заряді. Усі авто тестували в суху погоду та при температурі від 15 до 20 градусів за Цельсієм.
ДБР передало ЗСУ 17 арештованих автівокДБР передало ЗСУ 17 арештованих автівок
Державне бюро розслідувань передало на потреби однієї з бригад Збройних сил України 17 автомобілів, арештованих у родичів Віктора Медведчука та Тараса Козака.
Компанія Chery представила седан Arrizo 5 PlusКомпанія Chery представила седан Arrizo 5 Plus
Arrizo 5 Plus за поєднанням параметрів стане вбивцею Honda Fit та інших закордонних автомобілів на домашньому ринку.
«Сталевий фронт» передав медикам ЗСУ 30 «швидких»«Сталевий фронт» передав медикам ЗСУ 30 «швидких»
Група «Метінвест» передала Медичним силам ЗСУ 30 автомобілів швидкої допомоги на суму близько 18 млн грн в рамках ініціативи «Сталевий Фронт».
На аукціон виставили «іржаву» колекцію дуже дорогих FerrariНа аукціон виставили «іржаву» колекцію дуже дорогих Ferrari
Про колекцію Ferrari ніхто не знав, доки ураган не зруйнував ангар, у якому зберігалися автомобілі. Деякі суперкари проіржавіли, але їхня ціна перевищує 2 мільйони доларів.
Ціни на «А-92» продовжують знижуватисьЦіни на «А-92» продовжують знижуватись
Друга за величиною українська мережа АЗС компанії «Укрнафта» зменшила ціну на бензин А-92 на 3 грн/л, до 38,99 грн за літр, тим самим встановивши новий національний мінімум.
Бренд DS Automobiles демонструє концептуальний дизайн M.I. 21 для салонів власних майбутніх моделейБренд DS Automobiles демонструє концептуальний дизайн M.I. 21 для салонів власних майбутніх моделей
Бренд DS Automobiles демонструє дизайн-маніфест новітнього салону, отриманого у результаті вільних фантазій про майбутнє автомобільного світу.
Електричні автобуси стали продаватися в Європі краще за дизельніЕлектричні автобуси стали продаватися в Європі краще за дизельні
У Європі продажі електричних міських автобусів уперше перевищили попит на дизельні аналоги. Про це свідчать останні квартальні дані про продажі у секторі автомобільного транспорту.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015