Новости за 12.02.2024

Яке тонування лобового скла найефективніше: поради та рекомендаціїЯке тонування лобового скла найефективніше: поради та рекомендації
Тонування лобового скла плівкою з затемненням - це передусім спосіб захистити водія від яскравих сонячних променів і відблисків під час керування транспортним засобом задля підвищення рівня безпеки на дорозі.
Презентовано новий надпотужний Aston Martin VantageПрезентовано новий надпотужний Aston Martin Vantage
Aston Martin представив оновлений Vantage. Окрім оновленої зовнішності, автомобіль отримав 656-сильний мотор.
Електричні позашляховики Rivian отримали дешеві акумуляториЕлектричні позашляховики Rivian отримали дешеві акумулятори
Виробник електромобілів Rivian представив два нові варіанти акумуляторів для своїх електричних позашляховиків. Нові акумулятори доступні в пакетах «Стандарт» і «Стандарт+».
Універсал Audi A7 Avant вперше показали на рендеріУніверсал Audi A7 Avant вперше показали на рендері
Німецький бренд Audi електрифікує свою лінійку перед переходом на повністю електричні моделі у 2026 році. Однак кілька моделей з двигунами внутрішнього згоряння все ще перебувають у розробці.
Найдорожчий кросовер Toyota виходить на міжнародний ринокНайдорожчий кросовер Toyota виходить на міжнародний ринок
Розкішний 5,2-метровий кросовер Toyota Century SUV отримав 406-сильну гібридну установку. У його салоні всі чотири сидіння отримали електропривод, вентиляцію і масаж.
Volkswagen показав ID.Buzz у рекламі, перед стартом продажів в СШАVolkswagen показав ID.Buzz у рекламі, перед стартом продажів в США
Електричний мінівен Volkswagen ID.Buzz представили в Європі ще у 2022 році, однак він досі не продається в США. Німецький автовиробник вирішив натякнути на можливий старт продажів, показавши мінівен в рекламі.
Преміум-кросовер Li Auto L7 став хітом продажів у КитаїПреміум-кросовер Li Auto L7 став хітом продажів у Китаї
Li Auto потрапила в яблучко зі своїм 5-місним кросовером L7: з початку поставок минув лише рік, але за цей час покупцям відвантажено вже 150 тис. машин.
Renault та Geely запустять спільне виробництво двигунів до кінця лютогоRenault та Geely запустять спільне виробництво двигунів до кінця лютого
Китайська Geely та французька Renault завершать створення нового спільного підприємства з виробництва двигунів внутрішнього згоряння та гібридних моторів до кінця лютого.
У Британії створили унікальний Range Rover для таємного власникаУ Британії створили унікальний Range Rover для таємного власника
Британська компанія Lunaz перевела класичний Range Rover на електротягу та назвала свою новинку Safari.
Розсекречено китайський електроуніверсал із запасом ходу понад 1000 кмРозсекречено китайський електроуніверсал із запасом ходу понад 1000 км
У відкритій базі Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю (MIIT) опубліковано відомості про серійні версії Nio ET5 і ET5 Touring з акумулятором на 150 кВт.год і видатною автономністю.
Shell закриває водневі станції в СШАShell закриває водневі станції в США
Нафтовий гігант є одним із великих гравців у сфері виробництва водню в усьому світі, але навіть він не може забезпечити роботу таких станцій.
Jaguar Land Rover скоротив плани виробництва електромобілівJaguar Land Rover скоротив плани виробництва електромобілів
На тлі зниження попиту на електрокари автовиробник Jaguar Land Rover скорочує плани щодо їх виробництва. Натомість бренд зосередиться на гібридних автівках.
Сім автогігантів запускають мережу зарядних станційСім автогігантів запускають мережу зарядних станцій
Ionna, спільне підприємство, створене сімома провідними автовиробниками, включаючи таких гігантів як BMW, General Motors, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes-Benz та Stellantis, оголосило про запуск своєї мережі зарядних станцій для електромобілів у Північній А
Продажі електромобілів у Німеччині впали одразу на 55 відсотківПродажі електромобілів у Німеччині впали одразу на 55 відсотків
Німеччина раніше надавала податкові пільги громадянам, які купували авто на електротязі. Однак у грудні уряд вирішив припинити програму стимулювання купівлі електромобілів, що призвело до різкого падіння попиту на електромобілі.
На аукціон виставили унікальний лімузин президента СШАНа аукціон виставили унікальний лімузин президента США
У 1964 році випустили тільки 10 Chrysler Imperial Crown у кузові лімузин. Саме цей автомобіль возив президента США Ліндона Джонсона і дружину Джона Кеннеді, Жаклін.
На аукціон виставили 40-річний Audi QuattroНа аукціон виставили 40-річний Audi Quattro
Audi Quattro 1993 року - один із перших серійних автомобілів із повним приводом. Спорткар оснащений 2,1-літровим рядним двигуном з турбонаддувом. У базовій комплектації він розвиває 200 к.с.
В Європі почали встановлювати новий дорожній знакВ Європі почали встановлювати новий дорожній знак
Символ чорного автомобіля на білому тлі чи то занурюється, чи то зникає в нерівних лініях. Такий знак попереджувальної групи встановлюють на дорогах Іспанії.
Колишній SsangYong готує декілька новинокКолишній SsangYong готує декілька новинок
До ювілею компанії приурочено короткий відеоролик, у якому засвічено дві майбутні моделі бренду KGM.
Новий Volvo EX30 презентували в УкраїніНовий Volvo EX30 презентували в Україні
12 лютого 2024 року компанія Віннер Імпортс Україна, офіційний імпортер Volvo Cars в Україні, представила Volvo EX30 - найкомпактніший повністю електричний SUV бренду.
Електричний Cadillac Escalade iQ отримає розтягнуту версіюЕлектричний Cadillac Escalade iQ отримає розтягнуту версію
І без того значних розмірів електромобіль отримає розтягнуту колісну базу, внаслідок чого стане найбільшим позашляховиком у лінійці Cadillac.
Армія США отримала три прототипи тактичної вантажівки від RheinmetallАрмія США отримала три прототипи тактичної вантажівки від Rheinmetall
Компанії American Rheinmetall та GM Defence поставили для армії США три прототипи всюдихідних шасі HX3CTT.
Дія.City планують поширити на виробників протезів та електромобілівДія.City планують поширити на виробників протезів та електромобілів
Спеціальний правовий режим Дія.City планують поширити на виробників біонічних протезів та електромобілів.
Які автобуси купували в Україні у січні?Які автобуси купували в Україні у січні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у січні й визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах автобусів.
Нова олива 0W-16 від LIQUI MOLYНова олива 0W-16 від LIQUI MOLY
Олива з низькою вязкістю SAE 0W-16 розроблена для підвищення паливної економічності на 0,5% порівняно з оливою ILSAC GF-5/API SN 0W-20.
Nissan активізує перехід до повної електрифікаціїNissan активізує перехід до повної електрифікації
Компанія Nissan підтвердила що всі три моделі, вироблені на його заводі у Великобританії, будуть на 100 відсотків електричними, що свідчить на користь просування на шляху реалізації своєї концепції майбутнього з нульовим рівнем шкідливих викидів.
Знижено ціни на динамічний фастбек PEUGEOT 408 2023 року: більше стилю, більше вигоди!Знижено ціни на динамічний фастбек PEUGEOT 408 2023 року: більше стилю, більше вигоди!
Автомобіль PEUGEOT 408 зі складу в Україні став доступний за новими зниженими цінами - з додатковою вигодовую до 35.000 гривень!
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015