Компания Ford вкладывает 600 млн евро в развитие своего подразделения в немецком Саарлуи

12:13 21.03.2017
Компания Ford вкладывает 600 млн евро в развитие своего подразделения в немецком Саарлуи

Компанія Ford виділяє 600 млн євро для підготовки виробництва автомобілів Ford Focus нового покоління на складальному заводі в Саарлуї (Німеччина).

«Інвестиції у розмірів 600 млн євро вкотре підтверджують відданість компанії Ford Німеччині, яка є центром нашої діяльності в Європі, — пояснив Джим Фарлі (Jim Farley), голова і виконавчий директор компанії Ford Motor Company, відповідальний за регіони Європа, Близький Схід та Африка. — У Німеччині ми надаємо робочі місця 25 000 чоловік — більше, ніж деінде в Європі.

Ми володіємо великими заводами з виробництва автомобілів і двигунів в Саарлуї та Кельні, де також знаходиться наш основний центр інженерно-технічного проектування, у якому розробляють автомобілі для покупців з усього світу. Більше того, в Аахені розташований дослідницько-інноваційний центр Ford, який працює над розробкою технологій майбутнього».

Інвестиції мають на меті підвищення економічної ефективності та продуктивності підрозділу в Саарлуї відповідно до угоди з Радою підприємств Німеччини, підписаною в червні 2014 р., за якою Кельн був визнаний єдиним європейським виробником цілком нового Fiesta — найпопулярнішої моделі Ford у регіоні, яка надійшла у продаж наприкінці минулого року.

Інвестиції в Саарлуї призначені для встановлення ультрасучасного обладнання, забезпечення логістичної підтримки та розгортання проектів з енергопостачання. Особливо важливе значення мають інвестиції в дві нові пресувальні системи, які дозволяють здійснювати гаряче штампування надміцної бористої сталі. Ця технологія дозволяє виготовляти зі сталі безпосередньо деталі кузова автомобіля, що додатково забезпечує легкість конструкції.

Частина інвестицій призначена для забезпечення ефективнішого і екологічно безпечнішого джерела енергії. Співпрацюючи з компанією STEAG New Energies, компанія Ford використовує на заводі п’ять нових комбінованих установок, які постачають електроенергію та тепло, при цьому знизивши викиди CO2 на 20 %.

«Без сумніву, Німеччина є вкрай важливим компонентом глобального бізнесу Ford не тільки сьогодні, а й у майбутньому, про що свідчать 600 млн євро інвестицій в Саарлуї», — заявив Фарлі.


Источник: WINNER.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015