Новости за 11.10.2023

Представлено оновлені електромобілі Volkswagen ID.4 і ID.5Представлено оновлені електромобілі Volkswagen ID.4 і ID.5
Компанія Volkswagen представила оновлені електричні кросовери ID.4 і ID.5. Новинки отримали збільшений запас ходу та більш потужні силові установки.
В Іспанії представлено нову спеціальну версію Audi TTВ Іспанії представлено нову спеціальну версію Audi TT
Цього року виповнюється 25 років з моменту виходу на ринок Audi TT. З нагоди ювілею лінійку поповнила нова спеціальна версія. Тираж видання обмежено 25 купе, які продадуть в Іспанії.
Suzuki Jimny перетворили на мінікопію позашляховика Ford BroncoSuzuki Jimny перетворили на мінікопію позашляховика Ford Bronco
Тюнери пропонують повний тюнінг-пакет для Suzuki Jimny, але деталі можна купити й окремо. Найдорожча версія комплекту доопрацювань становить 1652 долари.
Таксистів, які не реєструють готівку та не видають чеки, починає штрафувати податковаТаксистів, які не реєструють готівку та не видають чеки, починає штрафувати податкова
Відтепер водія таксі можуть оштрафувати не лише за порушення Правил дорожнього руху, але за невиданий пасажиру чек: з 1 жовтня машини таксі повинні мати касові апарати для розрахункових операцій.
Україна та Латвія працюють над угодою про взаємне визнання посвідчень водіяУкраїна та Латвія працюють над угодою про взаємне визнання посвідчень водія
Головний сервісний центр МВС працює над розширенням переліку держав, де можливо обміняти посвідчення водія за спрощеною процедурою.
Subaru показала тизер нового електричного спорткара з незвичним дизайномSubaru показала тизер нового електричного спорткара з незвичним дизайном
Subaru Sport Mobility вирізняється незвичайним футуристичним дизайном і передовими технологіями. Концепт-кар продемонструє напрямок бренду в розвитку майбутніх моделей.
Названо найекологічніший міський автобусНазвано найекологічніший міський автобус
На виставці Busword Europe 2023, яка проходить з 7 по 12 жовтня у Брюсселі, було оголошено переможця конкурсу Sustainable Bus Award (Sby) 2024.
Електромобіль Hyundai IONIQ 5 отримав пакет екстремального тюнінгуЕлектромобіль Hyundai IONIQ 5 отримав пакет екстремального тюнінгу
Тюнінг-ательє Coga розробило для електромобіля Hyundai IONIQ 5 яскравий обвіс, який можна встановити навіть на початкову версію машини потужністю лише 168 кінських сил.
У Франції запускають у виробництво стильний броньований гібридУ Франції запускають у виробництво стильний броньований гібрид
Новий DS 7 Vauban отримав легку композитну броню і витримує обстріл з пістолета. Кросовер оснащений 300-сильною гібридною установкою.
Польща обмежила проїзд українських вантажівок через пункт пропуску «Медика»Польща обмежила проїзд українських вантажівок через пункт пропуску «Медика»
Польща інформувала Державну митну службу про запровадження додаткових видів контролю у пункті пропуску «Медика», суміжному з українським пунктом пропуску «Шегині».
Китайський позашляховик BYD за 150 000 доларів вже зібрав 4000 замовленьКитайський позашляховик BYD за 150 000 доларів вже зібрав 4000 замовлень
Китайський автовиробник BYD розповів про перші успіхи свого позашляховика BYD YangWang U8, представленого на Шанхайському автосалоні у квітні 2023 року.
Екстремальний Chevrolet Corvette ZR1 спіймали під час тестівЕкстремальний Chevrolet Corvette ZR1 спіймали під час тестів
Chevrolet Corvette ZR1 призначений для поїздок по перегоновому треку. Спорткар оснастять 850-сильним двигуном, а розгін до сотні займатиме менш ніж три секунди.
Робочі Volvo приєдналися до страйку Ford, General Motors та StellantisРобочі Volvo приєдналися до страйку Ford, General Motors та Stellantis
Найбільший страйк у США набирає обертів. У понеділок до 25 000 співробітників General Motors, Ford та Chrysler приєдналися представили компанії Mack Trucks, що належить Volvo Group.
Jaguar представив останній бензиновий спорткарJaguar представив останній бензиновий спорткар
Jaguar F-Type ZP Edition натхненний культовим спорткаром E-Type. Новинка має кілька зовнішніх і внутрішніх відмінностей від стандартної моделі.
Mercedes-Maybach відправить туристів до стратосфери на розкішній повітряній куліMercedes-Maybach відправить туристів до стратосфери на розкішній повітряній кулі
Партнерство Mercedes-Maybach та компанії Space Perspective обіцяє перетворити космічні подорожі на розкішну пригоду.
Виявлено 74-річний британський спорткар MG TC майже без пробігуВиявлено 74-річний британський спорткар MG TC майже без пробігу
Власник MG TC рідко їздив на своєму раритетному спорткарі. Автомобіль проїхав лише 1341 км за 74 роки та має чудовий стан.
Denso та Mitsubishi інвестують 1 млрд. доларів у виробництво когерентного карбіду кремніюDenso та Mitsubishi інвестують 1 млрд. доларів у виробництво когерентного карбіду кремнію
Японські корпорації Denso та Mitsubishi Electric Corp. домовилися інвестувати 1 млрд. доларів в обмін на чверть бізнесу з виробництва карбіду кремнію Coherent Corp.
McLaren встановив новий світовий рекорд зі швидкості піт-стопа у «Формулі-1»McLaren встановив новий світовий рекорд зі швидкості піт-стопа у «Формулі-1»
Механіки McLaren відзначилися неймовірною швидкістю піт-стопів на Гран-прі Катару 2023 року. Попередній рекорд встановила команда Red Bull чотири роки тому.
«Українська команда» передала черговий позашляховик для бійців Третьої штурмової«Українська команда» передала черговий позашляховик для бійців Третьої штурмової
Волонтери «Української команди» передали позашляховик Mitsubishi Pajero бійцям 3-ї ОШБр, які зараз знищують ворога під Бахмутом.
Nissan показав електрокросовер із дуже нестандартним дизайномNissan показав електрокросовер із дуже нестандартним дизайном
Nissan Hyper Adventure - електрокросовер для любителів активного способу життя. У нього оригінальні двері та трансформований задній диван.
Компанія Camp365 розробила «складний» автобудинок для електричних пікапівКомпанія Camp365 розробила «складний» автобудинок для електричних пікапів
Власники F-150 Lightning, Rivian R1T, Tesla Cybertruck та будь-якого іншого майбутнього електричного пікапа тепер можуть комфортно подорожувати на будь-які відстані.
Продажі Mercedes-AMG та BMW M зросли майже на 60 відсотківПродажі Mercedes-AMG та BMW M зросли майже на 60 відсотків
Європейським бестселером Mercedes-AMG несподівано став G-Class. Позашляховик готується до рестайлінгу, проте продажі не падають.
Volkswagen представив незвичайний мініатюрний електромобіль ID.BuggyVolkswagen представив незвичайний мініатюрний електромобіль ID.Buggy
Huffy ID.Buggy призначений для дітей, а його дизайн повністю повторює незвичайний концепт-кар. Максимальна швидкість моделі становить лише 8 км/год.
У «Дії» можна буде замовити доставку посвідчення водіяУ «Дії» можна буде замовити доставку посвідчення водія
У «Дії» почали бета-тестування послуги доставки посвідчення водія до поштового відділення або за адресою.
Hyundai розробляє конкурента електромобілю Dacia SpringHyundai розробляє конкурента електромобілю Dacia Spring
Компанія Hyundai розробляє новий компактний електричний кросовер, який у Європі має конкурувати з Dacia Spring. Дизайнери іспанського видання Motor.es показали на рендерному зображенні цю новинку.
Geely показала невеликий кросовер від свого преміального підрозділуGeely показала невеликий кросовер від свого преміального підрозділу
Компактний кросовер LynkCo 06 оснащений потужною гібридною установкою. Велика батарея дає йому змогу проїхати понад 100 км на електротязі.
Рятувальники Донеччини отримали автотранспортні майстерні на базі IVECOРятувальники Донеччини отримали автотранспортні майстерні на базі IVECO
Від міжнародних партнерів рятувальники отримали дві автотранспортні майстерні на базі IVECO.
Comet показав новітні автовишки для міні-вантажівокComet показав новітні автовишки для міні-вантажівок
Відомий італійський виробник автогідропідйомників Comet привіз свою новинку - модель New Eurosky, з висотою підйому 14 та 16 м та вильотом 7,5 м.
У США показали культовий спорткар 70-х у стані нового автоУ США показали культовий спорткар 70-х у стані нового авто
Цей Plymouth Road Runner GTX пофарбований у чорний колір і доповнений декоративними червоними смугами. Під капотом розташований рідкісний 280-сильний двигун V8.
Автовикуп автомобіля - ідеальний інструмент швидкого продажуАвтовикуп автомобіля - ідеальний інструмент швидкого продажу
Самостійний продаж автомобіля іноді обмежує людину, адже потрібно постійно готувати транспорт, виїжджати на огляди на прохання потенційних покупців, а також витрачати гроші на миття та розміщення оголошення на різних сайтах в інтернеті.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015