Новости за 11.07.2023

Компанія Fiat показала на тизерах абсолютно нову PandaКомпанія Fiat показала на тизерах абсолютно нову Panda
Компанія Fiat у 2024 році випустить на ринок новий міський електромобіль, який означатиме «повернення ікони». Деякі експерти вважають, що йдеться про новий Fiat Panda з електричною силовою установкою.
VW Golf GTE 2024 був помічений з оновленим кузовомVW Golf GTE 2024 був помічений з оновленим кузовом
Фотошпигуни Сarscoops зняли потужний Volkswagen Golf GTE 2024 під час випробувань.
Недорогий компактний кросовер Hyundai Exter дебютував в ІндіїНедорогий компактний кросовер Hyundai Exter дебютував в Індії
Hyundai офіційно представила кросовер Exter - найкомпактніший у лінійці виробника.
Китайський Weiao Boma виявився мініатюрним клоном Toyota AlphardКитайський Weiao Boma виявився мініатюрним клоном Toyota Alphard
Новий Weiao Boma схожий на мінівен Toyota Alphard, але набагато менший за розмірами. Запас ходу електромобіля становить від 130 до 200 км.
Сервісні центри МВС провели уже мільйон реєстраційних дій з транспортними засобами цього рокуСервісні центри МВС провели уже мільйон реєстраційних дій з транспортними засобами цього року
В Україні вже здійснили 1 039 043 реєстраційних дій з транспортними засобами. Майже 194 тисячі були вперше зареєстровані на території нашої держави. А ще понад 74 тисячі з них були новими.
Koenigsegg анонсував серійну версію гіперкара GemeraKoenigsegg анонсував серійну версію гіперкара Gemera
Засновник і незмінний керівник шведської компанії Koenigsegg Крістіан фон Кенігсегг поділився інформацією про перший в історії марки 4-місний гіперкар.
Страхування автомобіля Tesla коштує дорожче, ніж інших автомобілівСтрахування автомобіля Tesla коштує дорожче, ніж інших автомобілів
Середня вартість базового страхового поліса США становить 1682 долара на рік. При цьому страховка на електрокари Tesla обійдеться їх власникам помітно дорожче.
Розкрито нові подробиці електрокара Renault 5Розкрито нові подробиці електрокара Renault 5
Новий Renault 5 запропонують у версіях потужністю 136 і 218 к. с. Хетчбек зможе живити електроенергією цілий будинок.
Електромобілі самостійно не зупинять глобальне потеплінняЕлектромобілі самостійно не зупинять глобальне потепління
Акіо Тойода, колишній генеральний директор Toyota, а нині голова правління, заявив, що електромобілі - це не єдине рішення для скорочення викидів вуглецю.
Обрано найкрасивішу вантажівку Європи 2023 рокуОбрано найкрасивішу вантажівку Європи 2023 року
У рамках фестивалю було продемонстровано близько 220 різних транспортних рішень MAN, повною масою від 3,5 до 250 т.
Maybach G-Class Laundaulet помітили під час випробуваньMaybach G-Class Laundaulet помітили під час випробувань
Новий Mercedes-Maybach G-Class Laundaulet стане ще розкішнішим і технологічнішим порівняно з моделлю першого покоління. Найімовірніше, новинку оснастять потужним двигуном V12.
Volkswagen змусив General Motors знизити ціни на електромобіліVolkswagen змусив General Motors знизити ціни на електромобілі
General Motors Co у понеділок знизила базову ціну на Cadillac Lyriq в Китаї майже на 14 відсотків, приєднавшись до Volkswagen у новому раунді зниження цін на електромобілі на китайському ринку.
Вантажівки Renault Trucks отримали новий салон і стали безпечнішимиВантажівки Renault Trucks отримали новий салон і стали безпечнішими
Компанія Renault Trucks удосконалила салони кабін вантажівок важкого класу: серій T, T High, C та К, включаючи машини на електротязі E-Tech T та E-Tech С.
BYD показав недорогий гібрид із рекордним запасом ходуBYD показав недорогий гібрид із рекордним запасом ходу
Новий BYD Seal DM-i пропонують у двох варіантах за потужністю. Седан здатен проїхати до 200 км у повністю електричному режимі.
ТОП мотоциклів та мопедів червня на українському ринкуТОП мотоциклів та мопедів червня на українському ринку
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у червні та визначили ТОП моделей в трьох сегментах.
Автомобіль Apple може отримати унікальну аудіосистемуАвтомобіль Apple може отримати унікальну аудіосистему
Нещодавно інженери компанії розпочали розробку абсолютно нової аудіосистеми, на що вказують відразу кілька патентних заявок.
Старий 85-річний BMW пішов з молотка за 115 000 доларівСтарий 85-річний BMW пішов з молотка за 115 000 доларів
Загалом було випущено менш ніж 1600 екземплярів BMW 327 у кузові кабріолет. Автомобіль має елегантний дизайн і розкішний салон для свого часу.
Ford показав нову версію мінівена Tourneo CustomFord показав нову версію мінівена Tourneo Custom
Мікроавтобус з великою кількістю прихильників відтепер отримав нову зовнішність.
Україна досі не захищена від російського пальногоУкраїна досі не захищена від російського пального
В Україну продовжує потрапляти пальне російського походження. Про це повідомив директор Консалтингової групи «А95» Сергій Куюн під час брифінгу в «Укрінформі».
Rolls-Royce внесуть до «чорного списку» клієнтів, які перепродують автомобіліRolls-Royce внесуть до «чорного списку» клієнтів, які перепродують автомобілі
Перші поставки Rolls-Royce Spectre почнуться в четвертому кварталі 2023 року. Уже зараз деякі клієнти перепродають замовлені електромобілі, щоб заробити більше грошей.
Залужний використовує для поїздок бронемашину нового типу управління SenatorЗалужний використовує для поїздок бронемашину нового типу управління Senator
Бронеавтомобіль, створений компанією Roshel в Онтаріо, виконує функції командного пункту.
Tesla загрожує штраф у 132 мільйони доларівTesla загрожує штраф у 132 мільйони доларів
На даний момент NHTSA має в своєму розпорядженні інформацію про 21 відомий випадок зіткнень електромобілів Tesla з активованими системами допомоги водію, які призвели до летального результату.
Експерти назвали найкращі та найгірші кольори автомобілів для перепродажуЕксперти назвали найкращі та найгірші кольори автомобілів для перепродажу
Деякі кольори кузова можуть сильно вплинути на вартість автомобіля на вторинному ринку. Наприклад, золоті авто в середньому продаються на 25,9 відсотка дешевше від початкової ціни.
Виробник іграшок представив електричне багіВиробник іграшок представив електричне багі
Компанія Tamiya, яка понад 50 років займається виробництвом збірних моделей та радіокерованих іграшок представила електричне багі під назвою Wild One Max.
Відомий кастомайзер переглянув зовнішність BMW R 18Відомий кастомайзер переглянув зовнішність BMW R 18
Дірк Оехлеркінг, один із найвідоміших кастомайзерів у світі, представив свій новий проєкт - мотоцикл R 18 The Crown, присвячений 100-річчю BMW Motorrad.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015