Новости за 11.06.2023

Новий BMW 1 Series 2024 помітили під час тестів на НюрбургрингНовий BMW 1 Series 2024 помітили під час тестів на Нюрбургринг
Оновлений BMW 1 Series отримає як зовнішні, так і внутрішні доопрацювання. Заряджена версія BMW M135i стане ще агресивнішою та швидшою.
GM інвестує два мільярди доларів у розвиток традиційних двигунівGM інвестує два мільярди доларів у розвиток традиційних двигунів
GM вкладає понад 2 мільярди доларів США в модернізацію заводів для нових автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння.
Chevrolet показав лімітований Camaro ZL1 на честь «24 години Ле-Мана»Chevrolet показав лімітований Camaro ZL1 на честь «24 години Ле-Мана»
На цьому тижні Chevrolet порадував фанатів марки виходом спеціальної прощальної версії Camaro.
Поліція США спіймала 10-річного хлопчика на викраденому кросоверіПоліція США спіймала 10-річного хлопчика на викраденому кросовері
Хлопчик уже скоював злочини та якийсь час перебував у Центрі затримання неповнолітніх. Він хотів приїхати до своєї мами на викраденому авто.
Перші покупці почали отримувати електромобілі FaradayПерші покупці почали отримувати електромобілі Faraday
31 травня 2023 року розпочався новий етап в історії американського стартапу Faraday Future. Компанія почала відвантажувати свій перший серійний електромобіль - FF 91.
Подовжений BMW X5 стає на конвеєр у КитаїПодовжений BMW X5 стає на конвеєр у Китаї
BMW X5 добре відомий у всьому світі, а ось BMW X5L - це рідкість: «розтягнутий» кросовер (на збільшення довжини та колісної бази і вказує буква L) - ексклюзив для китайського ринку.
У Росії власники іномарок зіткнулися з новими обмеженнямиУ Росії власники іномарок зіткнулися з новими обмеженнями
У Росії для автомобілів Porsche, Skoda, Kia, Infiniti, Nissan, Renault та Mercedes-Benz вимкнули більшість цифрових сервісів. Також у РФ є дефіцит складних електронних компонентів, через які полагодити сучасні моделі неможливо.
З вантажівок Leyland DAF роблять автомайстерні для ЗСУЗ вантажівок Leyland DAF роблять автомайстерні для ЗСУ
На вантажівку монтуються будки-кунги, які потім оснащуються великою комплектацією приладів та інструментів - від верстатів до зварювальних напівавтоматів.
Yutong презентував революційну платформу YEAYutong презентував революційну платформу YEA
Провідний світовий виробник електричних автобусів - Yutong Bus презентував 8 червня, на спеціальному заході в Чженьчжоу першу в галузі програмно-апаратну інтегровану платформу.
Власникам Mercedes-Benz дозволили їздити на автопілоті, не тримаючись за кермоВласникам Mercedes-Benz дозволили їздити на автопілоті, не тримаючись за кермо
Компанія Mercedes-Benz отримала дозвіл продавати у Каліфорнії машини з автопілотом.
Стартап Aehra «дражнить» своєю другою моделлюСтартап Aehra «дражнить» своєю другою моделлю
Aehra, новий італійський бренд ультрапреміальних електромобілів, опублікував попередні зображення своєї другої моделі - седана.
На аукціон виставлений унікальний лімузин FerrariНа аукціон виставлений унікальний лімузин Ferrari
Лімузин Ferrari існує в одному-єдиному екземплярі. Автомобіль подовжили на 2 метри та додали йому пару дверей.
63-річна жінка ефектно провалила іспит з водіння63-річна жінка ефектно провалила іспит з водіння
Зберігати повний спокій, коли складаєш іспит досить складно. Однак саме відсутність хвилювання гарантує добрий результат. На жаль, 63-жінка в Аргентині забула про це правило і поплатилася.
Volkswagen ID.Buzz отримав агресивний виглядVolkswagen ID.Buzz отримав агресивний вигляд
Комплект тюнінгу включає накладки на передній і задній бампери, нові пороги і збільшений в розмірах спойлер на даху. Заявлено, що це деталі підвищують стійкість на дорозі.
На Чернігівщині відкрито проїзд ще одним відремонтованим мостомНа Чернігівщині відкрито проїзд ще одним відремонтованим мостом
9 червня на дорозі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі відкрили проїзд ще одним відремонтованим мостом у Чернігівській області.
На комерційних автомобілях Volkswagen показали новітні рішення для відпочинкуНа комерційних автомобілях Volkswagen показали новітні рішення для відпочинку
Експозиція розгорнулася на стенді площею 2000 м.кв., на якому 17 компаній-партнерів показали різні рішення для відпочинку під різні моделі.
Citroen 2CV перетворили на мініатюрний будинок на колесахCitroen 2CV перетворили на мініатюрний будинок на колесах
Автобудинок Citroen отримав двоспальне ліжко та мінікухню з газовою плитою. Під його капотом встановлений 602-кубовий двигун потужністю 29 к.с.
У Вірджинії ведмідь «застряг» у позашляховикуУ Вірджинії ведмідь «застряг» у позашляховику
Молоде ведмежа залізло в Toyota RAV4 і хазяйнувало всередині на кілька годин. Тепер машину чекають на аукціоні Copart.
Ринок пального вийшов на довоєнний рівеньРинок пального вийшов на довоєнний рівень
Загальний баланс ринку нафтопродуктів в Україні (бензин, дизпальне, СВГ) у січні-травні поточного року становив 4,2 млн тонн, що практично відповідає аналогічному періоду довоєнного 2021 року (4,3 млн тонн).
Унікальний «пляжний» Ferrari виставили на продажУнікальний «пляжний» Ferrari виставили на продаж
В середині 1970-х років було збудовано унікальний Ferrari 365 GTB/4 Beach Car, що дозволяє його власнику навіть у наші дні відчути себе еміром Катару.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015