Volvo Car – Київ Аеропорт представляє новий флагман Volvo — XC90 EXCELLENCE!

12:36 12.09.2016
Volvo Car – Київ Аеропорт представляє новий флагман Volvo — XC90 EXCELLENCE!

20-го квітня відбулась світова прем’єра найрозкішнішого автомобіля за 88-річну історію бренду Volvo – елегантного, ексклюзивного, чотирьох місного Volvo XC90 Excellence!

І ось нарешті, ексклюзивна модель в Україні, в наявності в дилерському центрі «Volvo Car – Київ Аеропорт» що на Бориспільському шосе!

Volvo XC90 Excellence — це Ваша особлива атмосфера розкоші що підкреслена інноваційними рішеннями з урахуванням скандинавського дизайну, комфорту та витонченості.

Volvo XC90 Excellence випереджує всі можливі побажання і створює для Вас комфорт авіалайнера першого класу. Просторі крісла з функціями налаштування спинки та масажем, збільшений простір для ніг та зручний сенсорний екран для персональних налаштувань, розкладний столик, холодильник для охолодження напоїв і навіть вишукані кришталеві бокали ручної роботи від відомого швецького дизайнера…

Спеціальна прозора перегородка що відділяє Вас від багажного відділеня і безшумні шини Pirelli Noise Cancelling System (PNCS) створюють в салоні надзвичайну тишу для насолоди звучанням аудіосистеми Bowers & Wilkins потужністю 1400 Вт з 20 динаміками.

Новий Volvo з турботою відноситься до Вашого здоров’я і забезпечує найкраще повітря з кліматичною системою CleanZone з вбудованим іонним очищувачем.

Під капотом розкішного Volvo XC90 Excellence встановлений високопродуктивний гібридний силовий агрегат T8 Twin Engine, що складається з 2-літрового турбомотора та електродвигуна. Ви можете обрати один з 3-х режимів руху Pure, Hybrid і Power. У найпотужнішому варіанті гібридна силова установка автомобіля забезпечує 410 к.с. На розгін з 0 до 100 км/г XC90 Excellence витрачає 5,6 секунди. При цьому автомобіль здатний долати близько 42 кілометрів виключно на електротязі. За їздові якості автомобіля та чудовий комфорт відповідає оновлене шасі з покращеною пневмоподвіскою.

XC90 Excellence включає в себе передові системи, функції і найкращі в світі рішення в області безпеки, нові двигуни і трансмісії, а також неперевершене співвідношення потужності і економічності.

Можливо Ви вважаєте що всі сказані слова дещо перебільшують реальність? Так? Тоді ми запрошуємо Вас в гості до нашого автосалону. Ми впевнені що розкіш та витонченість нового Volvo XC90 Excellence не залишить Вас байдужим!

Чекаємо Вас в нашому автосалоні.


Источник: Volvo Car – Київ Аеропорт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015