Компанія «Віннер Автомотів» запрошує всіх на Уікенд

13:05 13.08.2007
Компанія «Віннер Автомотів» запрошує всіх на Уікенд

Компанія Віннер Автомотів на першому місці серед головних своїх цінностей проголосила: «Приємно дивувати наших клієнтів та щоразу перевищувати їх сподівання». Отже, йдучи по обраному шляху «Віннер Автомотів» запрошує Вас на УІКЕНД аби зробити вибір та купівлю авто не методичним процесом, а справжнім святом для всієї родини! До Вашої уваги такі світові автомобільні бренди: Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo!

Не секрет, що купуючи авто, ми змінюємо своє життя на краще, ми вносимо у життя нові грані буття: швидке та комфортне пересування по місту, можливість виїхати на заміський відпочинок у зручний час, розробити індивідуальний маршрут своєї відпустки на авто або ефективно використовувати час у відрядженні.

Якщо це Ваш другий, третій автомобіль, то нове авто привносить до Вашого автомобільного життя більшої впевненості, нових відчуттів керованості та нових можливостей. Але всі ці відчуття стануть для Вас нормою, тільки після придбання авто. А ми Вам пропонуємо почати насолоджуватися новим автомобілем вже з самого процесу купівлі авто на Вінер Автомотів УІКЕНД! І зрозуміло, Ви бажаєте провести весело вихідні дні та відпочити від буденності, але й прагнете обрати нове авто, знову ж таки, ВАУ – це те, що Вам  потрібно!


Віннер Автомотів УІКЕНД – вибір з чотирьох автомобільних брендів: Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo. 

Віннер Автомотів УІКЕНД – обирання та купівля автомобіля у святковій атмосфері.

Віннер Автомотів УІКЕНД – це весела музика під головуванням модного ді-джея.

Віннер Автомотів УІКЕНД – це смачне барбекю та напої.

Віннер Автомотів УІКЕНД – дитяча кімната з клоунами та різноманітними веселощами.

Запрошуємо Вас 18,19 серпня на Віннер Автомотів Уікенд на проспект Московський, 24 д, тел. 496-00-06, www.winnerauto.ua

Віннер Автомотів УІКЕНД -  все буде просто ВАУ!


Источник: АвтоЦентр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015