Новости за 10.11.2023

Нову Toyota Camry показали на першому фотоНову Toyota Camry показали на першому фото
Toyota Camry нового покоління отримає повний привід і кілька гібридних установок на вибір. Також модель стане розкішнішою і технологічнішою.
Які автобуси купували українці в жовтні?Які автобуси купували українці в жовтні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні в жовтні та визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах автобусів.
Блокада польських кордонів підігріває попит на залізничний імпорт LPGБлокада польських кордонів підігріває попит на залізничний імпорт LPG
Через страйки на кордоні українські компанії тепер мають проблеми не тільки з виїздом у Польщу, а й з вїздом в Україну. Польські перевізники блокують проїзд на трьох важливих для паливних компаній КПП.
Mitsubishi Pajero першого покоління внесли до Зали автомобільної слави ЯпоніїMitsubishi Pajero першого покоління внесли до Зали автомобільної слави Японії
Позашляховик Mitsubishi Pajero 1982 року (перше покоління) поповнив Зал слави автомобільної промисловості Японії (Japan Automotive Hall of Fame, JAHFA), в якому зібрано найкращі зразки технічної спадщини.
«Транспортний безвіз» України з ЄС не скасують на вимогу польських протестувальників«Транспортний безвіз» України з ЄС не скасують на вимогу польських протестувальників
Україна з повагою ставиться до права польських перевізників на протест, але зміни Угоди про лібералізацію вантажних перевезень між Україною та Євросоюзом не обговорюються.
В Україні відкрили центр техобслуговування машин для розмінуванняВ Україні відкрили центр техобслуговування машин для розмінування
Швейцарська компанія Global Clearance Solutions (GCS), яка виготовляє машини для розмінування, відкрила в Україні центр технічного обслуговування.
Кросовер Mercedes-Maybach GLS отримав захищену версіюКросовер Mercedes-Maybach GLS отримав захищену версію
Mercedes-Maybach GLS 600 отримав захист від куль та вибухів ручних гранат. Кросовер має автоматичну систему пожежогасіння та камеру нічного бачення.
Рівне купує автобуси Черкаського автобусного заводуРівне купує автобуси Черкаського автобусного заводу
Рівне уклало договір про купівлю двадцяти нових автобусів середньої місткості Ataman A092H6 Черкаського автобусного заводу.
Південноафриканський підрозділ Ford інвестує у виробництво гібридних автоПівденноафриканський підрозділ Ford інвестує у виробництво гібридних авто
Інвестиції підуть на виробництво гібридного електромобіля Ranger Plug-in Hybrid, який буде випускатися із заводу в Преторії з кінця 2024 року.
Поліція Британії придбала електромобілі Toyota bZ4XПоліція Британії придбала електромобілі Toyota bZ4X
Електромобілі Toyota bZ4X заступили на службу поліції у Британії. Японські електромобілі будуть виконувати роль нової патрульної машини паркової поліції у районах Кенсінгтон і Челсі міста Лондон.
Жовтневий імпорт ДП в Україну збільшився попри черги на кордонахЖовтневий імпорт ДП в Україну збільшився попри черги на кордонах
У жовтні обсяги постачань дизельного пального в Україну становили 569,9 тис. тонн, що на 22% більше, ніж у вересні, й на 27% більше порівняно з аналогічним періодом 2022 року.
У Британії стару «Побєду» продали за 35 000 фунтів стерлінгівУ Британії стару «Побєду» продали за 35 000 фунтів стерлінгів
Стара «Побєда» відреставрована до ідеального стану. Масова модель ГАЗ вважається раритетом у Західній Європі.
Класичний Renault 5 переробляють на електромобільКласичний Renault 5 переробляють на електромобіль
Renault готує електричний Renault 5 на зміну Zoe. Але вже сьогодні можна їздити на акумуляторній R5 старого покоління, переробивши її з класики.
Оновлений KIA Sorento втратив червоний колір та трохи додав у цініОновлений KIA Sorento втратив червоний колір та трохи додав у ціні
KIA презентувала оновлений Sorento Hybrid для американського ринку. Відмінності від актуальної моделі виявились мінімальними.
Європарламент закликав не конфіскувати у росіян автомобіліЄвропарламент закликав не конфіскувати у росіян автомобілі
Європейські депутати ухвалили резолюцію, в якій вимагають посилити санкції проти Росії, але водночас закликали країни Євросоюзу не конфіскувати особисті речі та автомобілі у росіян.
Tesla підвищує ціни на Model 3 і Model Y в КитаїTesla підвищує ціни на Model 3 і Model Y в Китаї
9 листопада компанія Tesla China оголосила, що її моделі Model 3 Long Range та Model Y Long Range зросли в ціні, тоді як ціни на інші версії цих моделей залишаться незмінними.
Volkswagen передав клієнтам найдорожчий і найпотужніший Golf в історіїVolkswagen передав клієнтам найдорожчий і найпотужніший Golf в історії
У Німеччині автомобіль серії «20 Years Edition» продавався за 64 160 доларів, майже в 2,5 раза дорожче за базову модифікацію.
Lucid відзвітував про значні збиткиLucid відзвітував про значні збитки
Згідно з останнім фінансовим звітом фірми, каліфорнійська компанія з виробництва електромобілів Lucid, яка виробляє седан Air, втратила понад 430 000 доларів з кожного проданого авто в третьому кварталі цього року.
Opel представляє новий Combo - справжній помічник для вашого бізнесуOpel представляє новий Combo - справжній помічник для вашого бізнесу
100% електричний Opel Combo Electric пропонує повну функціональність без компромісів
Hyundai знайшла можливість здешевлення власних електромобілівHyundai знайшла можливість здешевлення власних електромобілів
Південнокорейська компанія розробила власний алгоритм зменшення ціни на свої електромобілі. Рішення було на поверхні - Hyundai буде виробляти власні літій-залізо-фосфатні акумулятори.
Учені пропонують використовувати скоромовки для вимірювання рівня інтоксикаціїУчені пропонують використовувати скоромовки для вимірювання рівня інтоксикації
Дослідники вважають, що цей метод може виявитися ефективним, щоб попередити людей, що їм не можна сідати за кермо і не варто пити більше.
Підрозділи Держспецтрансслужби відновили 78 мостів, що були зруйновані внаслідок бойових дійПідрозділи Держспецтрансслужби відновили 78 мостів, що були зруйновані внаслідок бойових дій
Підрозділи Державної спеціальної служби транспорту активно виконують завдання із відбудови та відновлення роботи єдиної транспортної системи України.
В Україні євробляхи для військових можуть звільнити від податківВ Україні євробляхи для військових можуть звільнити від податків
В Україні планують звільнити від податків автомобілі, які ввозяться з-за кордону для потреб ЗСУ, за умови, що їх передаватимуть українській армії органи місцевого самоврядування.
Через польський страйк на кордоні заблоковано понад 20 тис. вантажівокЧерез польський страйк на кордоні заблоковано понад 20 тис. вантажівок
Унаслідок страйку польських перевізників наразі на кордоні з обох боків перебувають понад 20 тис. транспортних засобів.
Встигніть придбати: спеціальна версія CITROEN C-Elysee LIVE - за спеціальною ціною 599 000 грн.Встигніть придбати: спеціальна версія CITROEN C-Elysee LIVE - за спеціальною ціною 599 000 грн.
Добре відомий і перевірений часом седан CITROEN C-Elysee відтепер пропонується українським покупцям в спеціальній версії LIVE - це поєднання оптимального переліку оснащення та вигідної ціни.
Крихітний Citroen Ami нову версію My Ami PopКрихітний Citroen Ami нову версію My Ami Pop
Citroen Ami - найдешевший електрокар французької компанії. Автомобіль отримав нову версію My Ami Pop, яка відрізняється яскравим дизайном та додатковим оснащенням.
Rolls-Royce Cullinan отримав нову спортивну версіюRolls-Royce Cullinan отримав нову спортивну версію
Rolls-Royce Cullinan Black Badge від Novitec отримав безліч візуальних поліпшень і більш потужний двигун. Кожен екземпляр виготовляється з урахуванням усіх побажань клієнтів.
В Україні запустили сайт з перевіркою легальності автоперевізникаВ Україні запустили сайт з перевіркою легальності автоперевізника
Міжнаціональна асоціація перевізників та автостанцій запустила сайт, покликаний, зокрема, допомогти визначити, чи є той чи інший автобусний перевізник легальниим, та дізнатися усю відкриту інформацію про нього.
GM Cruise відкликає 950 безпілотних автомобілів після ДТП з пішоходомGM Cruise відкликає 950 безпілотних автомобілів після ДТП з пішоходом
Підрозділі General Motors із безпілотних автомобілів Cruise відкликає майже 1000 машин із доріг по всій території США через аварію за участю пішохода.
Італійці створили незвичайний електроскутер з екстравагантним дизайномІталійці створили незвичайний електроскутер з екстравагантним дизайном
Vmoto APD покликаний залучити до електроскутерів якомога більше осіб завдяки своєму незвичайному дизайну. Новинка створена з пріоритетом на аеродинаміку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015