Новости за 10.10.2023

Ford і Tesla змагаються, хто запропонує нижчу ціну на електромобільFord і Tesla змагаються, хто запропонує нижчу ціну на електромобіль
Обидві компанії неофіційно ведуть змагання за покупця і розуміють, що для конкурентоспроможності з-поміж електричних кросоверів чи будь-якому іншому сегменті, ціна є важливим фактором для перемоги в збуті.
Фотошпигуни спіймали Porsche Boxster 2025 з новими фарамиФотошпигуни спіймали Porsche Boxster 2025 з новими фарами
Фотошпигуни вперше сфотографували Porsche Boxster наступного покоління, оснащений новими фарами.
Компанія Isuzu оновила рамний пікап D-MaxКомпанія Isuzu оновила рамний пікап D-Max
Пікап Isuzu D-Max змінився зовні, а його салон став сучаснішим. Автомобіль комплектують турбодизелями потужністю до 190 сил.
Кросовер Hyundai Exter викликав ажіотаж на ринкуКросовер Hyundai Exter викликав ажіотаж на ринку
Hyundai планує збільшити випуск Exter на 30 відсотків: з шести до восьми тисяч автомобілів на місяць. Але і цього, найімовірніше, виявиться недостатньо - черга з охочих придбати кросовер продовжить зростати.
Екшн-кнопка на iPhone 15 Pro виявилася дуже корисною для власників автомобілів TeslaЕкшн-кнопка на iPhone 15 Pro виявилася дуже корисною для власників автомобілів Tesla
Люди почали публікувати відео в TikTok і YouTube Shorts, в яких висвітлюються різні ярлики, характерні для Tesla, які вони призначають кнопці дії на своєму iPhone.
Новий 500-сильний компактний BMW M2 CS вперше помітили на дорогахНовий 500-сильний компактний BMW M2 CS вперше помітили на дорогах
BMW M2 CS отримає модернізований 500-сильний двигун і зможе розганятися до сотні менш ніж за чотири секунди. Новинка може дебютувати вже у 2024 році.
Ikarus презентував електричний автобус нового типорозміруIkarus презентував електричний автобус нового типорозміру
На Міжнародному салоні Busworld Europe 2023, що проходить з 7 по 12 жовтня у Брюсселі, угорська компанія Ikarus показала електричний міський автобус класу «міді».
Система «Шлях» досі не інтегрована з реєстрами прикордонниківСистема «Шлях» досі не інтегрована з реєстрами прикордонників
Укртрансбезпека не бачить, чи повернувся вчасно з-за кордону водій або волонтер, який мав дозвіл на виїзд.
У Китаї представили розкішний сімейний електромобіль Hycan V09У Китаї представили розкішний сімейний електромобіль Hycan V09
Hycan V09 пропонує багате оснащення і незвичайний зовнішній дизайн. Новинка оснащена 275-сильним електромотором і здатна проїхати до 762 км на одному заряді.
Автомобіль Xiaomi Modena отримає 1,5-літровий моторАвтомобіль Xiaomi Modena отримає 1,5-літровий мотор
Як пише видання Carscoops, компанія Xiaomi працює не тільки над електромобілем, а й над гібридною версією зі збільшеним запасом ходу.
Mercedes-Benz презентував тягач із незвичайним дизайномMercedes-Benz презентував тягач із незвичайним дизайном
Mercedes-Benz eActros 600 має такий самий ресурс як й дизельний - 10 років або 1,2 млн км. Після цього батареї повинні мати не менше 80% ємності.
Спорткар Mazda перетворили на незвичайний позашляховик у стилі FerrariСпорткар Mazda перетворили на незвичайний позашляховик у стилі Ferrari
Ця Mazda MX-5 була імпортована з Японії в США і була сильно модернізована. Автомобіль отримав позашляхову підвіску, нові колеса та безліч інших доробок.
Спортивну версію кросовера BMW X2 показали на відеоСпортивну версію кросовера BMW X2 показали на відео
Щоб підігріти інтерес до новинки, німці вирішили опублікувати невеликий тизерний відеоролик, на якому показано спортивну модифікацію купеподібного кросовера.
Lamborghini показала дві нові моделі в КатаріLamborghini показала дві нові моделі в Катарі
На першому Женевському міжнародному автосалоні в Катарі компанія Automobili Lamborghini показала аудиторії Близького Сходу дві абсолютно нові знакові моделі.
На ринок виходить китайський суперкар GAC Aion Hyper SSRНа ринок виходить китайський суперкар GAC Aion Hyper SSR
Спортивний електромобіль GAC Aion Hyper SSR оснащений 1224-сильною установкою. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 1,9 с і проїхати понад 500 км без підзарядки.
Stellantis готує сенсацію на ринку комерційних автомобілівStellantis готує сенсацію на ринку комерційних автомобілів
Компанія Stellantis анонсувала про вихід на ринок нової лінійки легких розвізних автомобілів, розроблених в рамках глобальної мультибрендової стратегії.
Сили ТрО отримали перші 53 міномети за ініціативою «ОКО ЗА ОКО 2»Сили ТрО отримали перші 53 міномети за ініціативою «ОКО ЗА ОКО 2»
Мережа АЗК ОККО і Фонд «Повернись живим» продовжують забезпечувати захисників України зброєю, необхідною на передовій.
Найдешевший автомобіль Volkswagen знімуть з виробництваНайдешевший автомобіль Volkswagen знімуть з виробництва
Volkswagen Up пропонували в кількох версіях із ДВЗ або електромотором. Останній хетчбек зійде з конвеєра в Братиславі вже цього року.
В мережі показали, як може виглядати найдешевша TeslaВ мережі показали, як може виглядати найдешевша Tesla
Нещодавно опублікована біографія Ілона Маска розкрила деякі подробиці про майбутню новинку «Тесли», які якраз і були враховані авторами викладених у Мережу рендерів.
Skoda з наступного року почне продавати машини по-новомуSkoda з наступного року почне продавати машини по-новому
Skoda збирається прийняти на озброєння модель прямих продажів у Європі, йдучи по стопах таких компаній, як Stellantis і Mercedes-Benz, які вже роблять подібні кроки.
BMW готує надпотужний заряджений універсалBMW готує надпотужний заряджений універсал
Новий BMW M3 CS Touring отримає 550-сильну турбошістку і буде полегшений. Спортивний універсал зможе розганятися до 100 км/год за 3,5 секунди.
Fiat готує «вбивцю» китайських електромобілівFiat готує «вбивцю» китайських електромобілів
Новий Fiat Panda стане серійною версією електричного концепту Centoventi, що дебютував на Женевському автосалоні 2019 року.
Новий PEUGEOT 2008 вже прямує в Україну - дізнавайтесь ціну прямо заразНовий PEUGEOT 2008 вже прямує в Україну - дізнавайтесь ціну прямо зараз
Автомобіль вже доступний для замовлення у дилерів Бренду та перші авто готуються прибути в Україну.
Перший серійний пікап Tesla Cybertruck пішов з молотка за 400 000 доларівПерший серійний пікап Tesla Cybertruck пішов з молотка за 400 000 доларів
Перший клієнтський пікап було продано за суму, яка в кілька разів перевищує вартість авто. Усі виручені кошти виділять на підтримку діяльності музею Petersen.
Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовленняДовгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення
За 20 років в Україні було продано більше 40 000 автомобілів цієї моделі, що робить Outlander впізнаваним позашляховиком на українському ринку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015