Новости за 10.07.2023

Pininfarina спільно з NamX анонсували дебют водневого кросовераPininfarina спільно з NamX анонсували дебют водневого кросовера
NamX HUV стане першим водневим кросовером преміумкласу. Новинка має футуристичний дизайн і зможе проїхати до 800 км на одному заряді.
Завод Nissan у США переобладнають під виробництво електромобілівЗавод Nissan у США переобладнають під виробництво електромобілів
Nissan Motor переобладнає свій завод у Кантоні, штат Міссісіпі, під виробництво нових електромобілів Nissan та Infiniti.
Новий Toyota Land Cruiser Prado вийде раніше запланованогоНовий Toyota Land Cruiser Prado вийде раніше запланованого
Очікується, що позашляховик нового покоління буде побудований на платформі TNGA-F, отримає версію для екстремального бездоріжжя і загалом буде досить тісно уніфіковано з найновішим Lexus GX.
Стали відомі перші подробиці про новий Geely AtlasСтали відомі перші подробиці про новий Geely Atlas
Geely поділилася першою інформацією про новий Atlas L Honor Edition/Boyue L Glory Edition та продемонструвала кросовер на нових офіційних фото.
Дебют зарядженого електромобіля Chevrolet Blazer EV SS відкладаєтьсяДебют зарядженого електромобіля Chevrolet Blazer EV SS відкладається
Виробництво електричної версії Chevrolet Blazer стартувало тиждень тому. У продажу базовий електрокросовер очікується наприкінці літа, тоді як високопродуктивна версія SS відкладається до весни 2024 року.
Топовий Ford Mustang Dark Horse R презентують 27 липняТоповий Ford Mustang Dark Horse R презентують 27 липня
Спортивний підрозділ компанії Ford Performance опублікував тизер трекової модифікації автомобіля за назвою Dark Horse R.
Представлено найдешевший електромотоцикл BMWПредставлено найдешевший електромотоцикл BMW
Новий BMW CE 02 - легкий міський електробайк для молоді. У топовій версії він розганяється до 95 км/год і може проїхати 90 км без підзарядки.
Volvo скоротить викиди від морських перевезеньVolvo скоротить викиди від морських перевезень
Volvo скоротить викиди від морських перевезень на 84 відсотки завдяки співпраці з вантажними компаніями, що використовують відновлюване паливо.
Раритетний Porsche 911 переробили в електромобільРаритетний Porsche 911 переробили в електромобіль
Porsche 911 з класичної версії середини 80-х переродився в інноваційний електромобіль, зберігши при реставрації свій неперевершений класичний дизайн та робочі характеристики.
Розсекречено новий Haval H6 2024-го модельного рокуРозсекречено новий Haval H6 2024-го модельного року
Новому кросоверу Haval H6 змінять дизайн та салон. Модель буде доступна в бензиновій і гібридній версіях, потужність яких збільшать.
Оптовий ринок палива адаптувався до нових цінових реалійОптовий ринок палива адаптувався до нових цінових реалій
Протягом першого липневого тижня вартість оптових партій бензину А-95 та дизельного пального зросла ще на 2,5 грн/л - до 43 грн/л та 40 грн/л, відповідно.
Франція очікує залучення значних інвестицій Tesla у виробництво електромобілівФранція очікує залучення значних інвестицій Tesla у виробництво електромобілів
Франція сподівається, що генеральний директор Tesla Ілон Маск вибере країну для інвестицій по виробництву електромобілів в Європі.
Китайські виробники електромобілів планують інвестувати у виробничі потужності в ТаїландіКитайські виробники електромобілів планують інвестувати у виробничі потужності в Таїланді
Китайські виробники електромобілів спрямовують свої інвестиції в Таїланд, планують інвестувати 1,44 млрд доларів у виробничі потужності в найбільшому центрі автомобілебудування Південно-Східної Азії.
Два ексклюзивних Mercedes-Benz у Німеччині виявились «двійниками»Два ексклюзивних Mercedes-Benz у Німеччині виявились «двійниками»
Суперечка двох власників престижних автомобілів Mercedes 300 SL 1957 року випуску дійшла до суду: сріблясто-червоні родстери мають однаковий VIN, але обидва колекціонери стверджують, що володіють оригіналом.
Позашляховик Nissan застряг у стовбурі 2500-річного дереваПозашляховик Nissan застряг у стовбурі 2500-річного дерева
Позашляховик Nissan Armada виявився занадто широким для тунелю, прорубаного в стовбурі дерева. Автомобіль застряг, а його дзеркало заднього виду зламалося.
Електромобілі Mercedes-Benz переходять на стандарт TeslaЕлектромобілі Mercedes-Benz переходять на стандарт Tesla
Mercedes-Benz став першим німецьким автовиробником, який використовуватиме гніздо для зарядки від Tesla.
Aston Martin влаштував рекордний парад на честь свого ювілеюAston Martin влаштував рекордний парад на честь свого ювілею
У 2023 році виповнюється рівно 110 років з того часу, як Лайонел Мартін і Роберт Бамфорд офіційно сформували партнерство, яке призвело до створення першого автомобіля під брендом Aston Martin.
Найпопулярніші моделі електромобілів на ринку України за останні піврокуНайпопулярніші моделі електромобілів на ринку України за останні півроку
Продажі нових і вживаних електромобілів стрімко зростають. Найчастіше українці купують моделі з пробігом, але частка нових авто поступово збільшується.
Міні-вантажівки несподівано набули популярності в СШАМіні-вантажівки несподівано набули популярності в США
Малогабартині безкапотні пікапчики, які десятиліттями робили в Японії для внутрішнього ринку, несподівано стали популярними у США.
McLaren відзначить своє 60-річчя на Фестивалі швидкості у ГудвудіMcLaren відзначить своє 60-річчя на Фестивалі швидкості у Гудвуді
Цього року Фестиваль швидкості у Гудвуді стане особливим для McLaren. Під час гоночного вікенду британський бренд відзначить своє 60-річчя динамічним дебютом двох своїх останніх продуктів Solus GT і 750S.
Компанія Dongfeng показала гібридний кросовер із запасом ходу 1350 кмКомпанія Dongfeng показала гібридний кросовер із запасом ходу 1350 км
Aeolus Haohan може проїхати до 1350 км з повним баком і зарядженою акумуляторною батареєю. Новина орієнтована на молодих водіїв, яким потрібен стильний кросовер із сучасними технологіями.
Tesla прихильна до «основних соціалістичних цінностей» Китаю та продовжує діяльність у країніTesla прихильна до «основних соціалістичних цінностей» Китаю та продовжує діяльність у країні
Стало відомо, що Ілон Маск підписав лист, в якому запевнив, що компанія Tesla дотримуватиметься «основних соціалістичних цінностей» Китаю, продовжуючи виробництво електромобілів у цій країні.
Volvo розробляє свій перший електричний мінівенVolvo розробляє свій перший електричний мінівен
Компанія Volvo розробляє свій перший електричний мінівен і вже навіть вивела його на дорожні тести. Фотошпигуни помітили цю новинку під час дорожніх тестів у Китаї.
Toyota презентувала сімейство оригінальних пікапівToyota презентувала сімейство оригінальних пікапів
Пікап Toyota Hilux отримав версії для важкого бездоріжжя, а також занижені спортивні модифікації. Їх можна відтворити своїми руками з використанням оригінальних аксесуарів.
У РФ збільшили податки на імпортні автоУ РФ збільшили податки на імпортні авто
Уряд Росії вирішив різко підвищити утилізаційний збір на імпортні автомобілі з 1 серпня. Ця зміна стосується легкових, легких комерційних та вантажних автомобілів.
Ілон Маск показав новітню версію Tesla CybertruckІлон Маск показав новітню версію Tesla Cybertruck
Генеральний директор Ілон Маск прокотився на Tesla Cybertruck Остіном і поділився фотографією новітньої версії автомобіля.
Прообраз «Запорожця» перетворили на оригінальний спортивний електромобільПрообраз «Запорожця» перетворили на оригінальний спортивний електромобіль
NSU Prinz - компактна бюджетна німецька модель 60-х і 70-х. Саме з оглядкою на неї створили «Запорожці» ЗАЗ-966 і ЗАЗ-968.
Дизайнери показали новий Volkswagen GolfДизайнери показали новий Volkswagen Golf
Компанія Volkswagen планує у 2024 році почати продавати оновлений Volkswagen Golf. Дизайнери видання Motor1 на рендерних зображеннях показали, якою буде ця новинка.
Безпілотні всюдиходи від ООН можуть задіяти на війні в УкраїніБезпілотні всюдиходи від ООН можуть задіяти на війні в Україні
Розроблять вантажні транспортні роботи-амфібії у рамках проекту AHEAD. Вони зможуть перевозити 1-2 тони продовольства за один раз.
Легендарний PEUGEOT 205 святкує 40-річний ювілей - а Новий PEUGEOT е-208 приймає естафету популярності!Легендарний PEUGEOT 205 святкує 40-річний ювілей - а Новий PEUGEOT е-208 приймає естафету популярності!
Щоб відзначити 40-річний ювілей славетного автомобіля PEUGEOT 205, ентузіасти Бренду PEUGEOT зустрілись 8-9 липня в музеї LAventure PEUGEOT у місті-муніципалітеті Сошо.
Чеські дизайнери опублікували рендери Skoda Kodiaq 2024Чеські дизайнери опублікували рендери Skoda Kodiaq 2024
Новий Skoda Kodiaq збереже знайомий дизайн і трохи підросте в розмірах. У лінійці моделі вперше будуть гібрид, що підзаряджається.
Найменший і найдешевший електромобіль Renault оновивсяНайменший і найдешевший електромобіль Renault оновився
Електрична версія найменшого кросовера Renault Kwid в Китаї продається під назвою City K-ZE. Саме звідти її привозять в Україну «сірі» дилери. В Європі цей невеличкий електромобіль знають як Dacia Spring.
Презентовано оновлений Citroen C4 CactusПрезентовано оновлений Citroen C4 Cactus
У нового Citroen C4 Cactus поліпшено салон і розширено комплектацію. Кросовер отримав 175-сильну турбочетвірку і здатний розганятися до 100 км/год за 7,7 с.
Новий Volkswagen Tiguan PHEV вперше помітили під час тестівНовий Volkswagen Tiguan PHEV вперше помітили під час тестів
Компанія Volkswagen розпочала тестувати на дорогах загального користування новий гібридний кросовер Volkswagen Tiguan PHEV. Фотошпигуни вже встигли сфотографувати його в мінімальному камуфляжі.
General Motors показали недорогий сімейний електрокар із запасом ходу понад 400 кмGeneral Motors показали недорогий сімейний електрокар із запасом ходу понад 400 км
Baojun Yunduo - компактний мінівен С-класу з незвичайним дизайном. Електрокар оснащений 136-сильним мотором і доступний із двома варіантами батареї.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015