Новости за 10.01.2024

Модульний літаючий автомобіль Xpeng Land Aircraft Carrier запустять у серіюМодульний літаючий автомобіль Xpeng Land Aircraft Carrier запустять у серію
Китайська XPeng AeroHT використала виставку споживчої електроніки CES 2024 у Лас-Вегасі для демонстрації свого літаючого суперкаре eVTOL.
Компанія Mullen показала надпотужний кросовер Five RSКомпанія Mullen показала надпотужний кросовер Five RS
Купе-кросовер Mullen Five RS оснащений силовою установкою потужністю понад 1000 к. с. Електромобіль здатний розвинути швидкість понад 320 км/год.
Водіїв одного зі штатів США на законодавчому рівні змусять чистити авто від снігуВодіїв одного зі штатів США на законодавчому рівні змусять чистити авто від снігу
В штаті Мен (США) почав діяти закон, відповідно до якого водії мусять чистити автівки від снігу та льоду. За порушення передбачений штраф.
Штучний інтелект знайшов альтернативу літію в батареяхШтучний інтелект знайшов альтернативу літію в батареях
За допомогою штучного інтелекту було виявлено нову речовину, яка може зменшити використання літію в батареях на 70 процентів.
Maruti Suzuki планує побудувати автомобільний завод в індійському ГуджаратіMaruti Suzuki планує побудувати автомобільний завод в індійському Гуджараті
Очікується, що за умови схвалення ради директорів завод розпочне роботу у 2029 фінансовому році, повідомив Maruti Suzuki у заяві на фондовій біржі.
Попит на вживані автомобілі в Україні різко знизивсяПопит на вживані автомобілі в Україні різко знизився
2023 року український автопарк поповнили 214 400 автомобілів із пробігом, імпортованих з інших країн. Цей показник на 45 відсотків менший, ніж роком раніше.
У Китаї почали продавати електромобіль Nammi 01У Китаї почали продавати електромобіль Nammi 01
Китайська компанія Dongfeng почала продавати в Китаї новий електромобіль Dongfeng Nammi 01, який має запас ходу від 330 км до 430 км. У стандартній комплектації він коштує від 10 400 доларів.
Які регіони стали драйверами ринкового зростання нових автомобілів у 2023 році?Які регіони стали драйверами ринкового зростання нових автомобілів у 2023 році?
За підсумками минулого року ринок нових автомобілів в Україні виріс на 62,4 відсотків та склав 65 089 штук.
Представлено турецький електричний фастбек із дизайном від PininfarinaПредставлено турецький електричний фастбек із дизайном від Pininfarina
Лінійку турецького виробника TOGG поповнить друга модель - до електрокросовера T10X приєднається фастбек T10F.
Передова розробка Brist оптимізує центр ваги електричних автобусівПередова розробка Brist оптимізує центр ваги електричних автобусів
На нещодавній виставці Busworld Europe 2023 у Брюсселі компанія Brist показала свою передову розробку. Це передній незалежний міст для електричних автобусів наступного покоління.
На CES 2024 презентували дешевий електромобіль для містаНа CES 2024 презентували дешевий електромобіль для міста
Squad Mobility розробляє електромобіль на сонячних батареях, компактний і придатний для міських територій, який вона презентувала на CES 2024.
Xiaomi показала, як її автомобіль дрифтує по снігуXiaomi показала, як її автомобіль дрифтує по снігу
Компанія Xiaomi Motors продовжує відповідати на популярні питання про автомобіль Xiaomi SU7. На цей раз користувачі запитали, чи є у Xiaomi SU7 реальні результати зимових тестів.
Електромобіль Toyota bZ4X суттєво оновилиЕлектромобіль Toyota bZ4X суттєво оновили
Електричний кросовер Toyota bZ4X суттєво оновили. Електромобіль отримав кілька доповнень, які мають зробити авто зручнішим у житті.
У США показали аналоги Suzuki Jimny і Tesla Cybertruck від VinFastУ США показали аналоги Suzuki Jimny і Tesla Cybertruck від VinFast
VinFast представив дві нові електричні моделі. Незабаром лінійку марки поповнять компактний кросовер і середньорозмірний пікап.
Представлено новий повнопривідний Zeekr XПредставлено новий повнопривідний Zeekr X
Geely Holding Group офіційно представила Zeekr X 2024 року. Новинка доступна двох версіях: 5-місній повнопривідній та 4-місній задньопривідній.
В Австрії міністра фінансів позбавили водійських прав за перевищення швидкостіВ Австрії міністра фінансів позбавили водійських прав за перевищення швидкості
Міністра фінансів Австрії Магнуса Бруннера на чотири тижні позбавили водійських прав за порушення правил дорожнього руху.
Китайська компанія Geely скорочує частку у VolvoКитайська компанія Geely скорочує частку у Volvo
Компанія Zhejiang Geely Holding Group Co продала акції на суму понад 7 млрд крон (685 млн доларів), скоротивши свою частку у виробнику вантажівок з 8,2 до 6,8 відсотків.
Шпигуни показали новий електричний кросовер KIA EV3Шпигуни показали новий електричний кросовер KIA EV3
Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів у Швеції новий кросовер KIA EV3. Компанія Kia почне його продавати у 2024 році.
Honda показала оригінальні електрокари з дуже швидкою зарядкоюHonda показала оригінальні електрокари з дуже швидкою зарядкою
Електромобілі Honda 0 почнуть випускати з 2024 року. Вони вирізнятимуться авангардним дизайном і отримають батарею з надшвидкою зарядкою.
Попит на напівпричепи для «фур» у грудні продовжив падатиПопит на напівпричепи для «фур» у грудні продовжив падати
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у грудні й визначили топ марок у трьох сегментах напівпричепів: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових.
У Вишгороді закриють міст на автодорозі Р-69У Вишгороді закриють міст на автодорозі Р-69
З 17 січня на автодорозі Р-69 «Київ - Вишгород - Десна - Чернігів» закриють на капітальний ремонт міст у Вишгороді.
Для зенітно-кулеметного батальйону «Прикарпаття» закупили 54 пікапиДля зенітно-кулеметного батальйону «Прикарпаття» закупили 54 пікапи
Частину закупили за кошти, зібрані на благодійних аукціонах, решту було придбано коштом територіальних громад та на благодійні пожертви.
Менше від 29 грн/л: ціни на автогаз продовжують падатиМенше від 29 грн/л: ціни на автогаз продовжують падати
З 9 по 10 січня середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 0,16 грн/л, до 28,82 грн/л.
Електричне повітряне таксі Hyundai S-A2 показали офіційноЕлектричне повітряне таксі Hyundai S-A2 показали офіційно
Аерокосмічний підрозділ Supernal компанії Hyundai представив свою другу концепцію транспортного засобу з вертикальним зльотом і посадкою на виставці CES 2024.
За 2023 рік мережа ОККО встановила 23 нові газові модуліЗа 2023 рік мережа ОККО встановила 23 нові газові модулі
Мережа ОККО продовжує розвивати інфраструктуру для заправки скрапленим газом на своїх АЗК.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015