Новости за 09.12.2023

Новий Renault Duster 2024 вперше показали на фотоНовий Renault Duster 2024 вперше показали на фото
Новий Renault Duster запропонують у бензинових і гібридних версіях, а також із заводським ГБО. Виробництво моделі налагодять у Туреччині з 2024 року.
Чому Tesla Cybertruck очікує неминучий ринковий провал?Чому Tesla Cybertruck очікує неминучий ринковий провал?
Є певні сумніви щодо вартості та методів ремонту автомобіля. Можливо Ілон Маск також має неординарні ідеї щодо популяризації свого пікапу серед професіоналів, які більш обережно ставляться до інновацій в робочому сегменті.
Електромобіль Fiat 500e отримає змінні акумуляториЕлектромобіль Fiat 500e отримає змінні акумулятори
Stellantis стане одним із перших автовиробників, який запровадить технологію заміни батарей після підписання угоди з компанією Ample, що займається технологією заміни батарей.
Новий Toyota Fortuner 2024 стане соліднішим на виглядНовий Toyota Fortuner 2024 стане соліднішим на вигляд
Опубліковано перші зображення Toyota Fortuner третього покоління. Рамний позашляховик мають представити в середині 2024 року.
Ціни на вживані автомобілі в ЄС дещо знизилися в листопадіЦіни на вживані автомобілі в ЄС дещо знизилися в листопаді
Порівняно з минулим роком оптові ціни на вживані автомобілі на ринку ЄС впали на 6,5 відків, й індекс змінився зі 156,7 у листопаді 2022 року до 146,6 у листопаді 2023 року.
На Чернігівщині відкрили рух одним з найбільших мостів областіНа Чернігівщині відкрили рух одним з найбільших мостів області
Довжина конструкції мосту - 600 метрів. Це один із найбільших мостів на території Чернігівської області. До підриву під час активних бойових дій у лютому 2022 року рух здійснювався чотирма смугами.
Новий електрокросовер Mitsubishi показали на першому зображенніНовий електрокросовер Mitsubishi показали на першому зображенні
Новий електрокросовер Mitsubishi запропонують у версіях на 170 і 220 сил. Найбільш «далекобійний» варіант моделі зможе проїхати близько 600 км без підзарядки.
Китай звинуватив США у блокуванні імпорту батарей для електромобілівКитай звинуватив США у блокуванні імпорту батарей для електромобілів
Китай знову звинуватив президента Джо Байдена у намаганні блокувати імпорт китайський батарей на ринок США.
KIA показала оновлений кросовер SonetKIA показала оновлений кросовер Sonet
Фотошпигуни кілька разів бачили оновлений Sonet під час дорожніх тестів. Щоправда, завжди у камуфляжі. Тепер нам показали тизер цього кросовера.
Hyundai розсекретила свій найшвидший електромобільHyundai розсекретила свій найшвидший електромобіль
Заряджений електромобіль Hyundai Ioniq 5 eN1 Cup розсекретили під час презентації N Festival. Модель отримала потужну силову установку і безліч доопрацювань.
Volkswagen анонсував нову систему запобігання ДТПVolkswagen анонсував нову систему запобігання ДТП
Компанія Volkswagen запроваджує в комплектацію своїх нових моделей систему запобігання аварії під час відкриття дверей. Система допомоги може попереджати водія і пасажирів про наближення учасників дорожнього руху до припаркованого авто ззаду.
Нові тягачі Scania на газі стали економічнішимиНові тягачі Scania на газі стали економічнішими
Компанія Scania представляє для магістральних тягачів нові двигуни OC13, що працюють на біометані.
Названо найкрасивіші автомобілі 2023 року на думку британцівНазвано найкрасивіші автомобілі 2023 року на думку британців
Оголошено лауреатів премії Car Design Peoples Awards 2023. Цього року у двох головних номінаціях здобули перемогу електричні моделі.
Українська компанія EcoFactor встановила 28 зарядних станцій у логістичному центрі AmazonУкраїнська компанія EcoFactor встановила 28 зарядних станцій у логістичному центрі Amazon
Компанія EcoFactor встановила 28 зарядних станцій потужністю 22/44 кВт для забезпечення ефективного заряджання електромобілів, які використовує компанія Amazon на своєму складі в Чехії.
BYD представив свій бестселер у Північній АмериціBYD представив свій бестселер у Північній Америці
BYD представив свій електричний седан BYD Seal 2024 модельного року в Мексиці, що зробило його другою моделлю серії Ocean у країні після запуску BYD Dolphin у вересні.
Кросовер Hongqi HS5 пройшов екстремальні краш-тестиКросовер Hongqi HS5 пройшов екстремальні краш-тести
У Китаї вирішили оригінальним чином показати витривалість і стійкість нового Hongqi HS5. Преміальний кросовер спробували знищити кількома способами, але він продовжив рух.
В Лондоні дизельні таксі поступово витісняються електричнимиВ Лондоні дизельні таксі поступово витісняються електричними
Провідний виробник британських електромобілів London Electric Vehicle Com (LEVC) на своєму сайті повідомив, що половина культових лондонських чорних таксі тепер - електричні.
Рига передала Чернігову десять пасажирських автобусівРига передала Чернігову десять пасажирських автобусів
Латвія, як інші країни Балтії, продовжує всіма способами підтримувати Україну у протистоянні російській агресії. Ще одним таким жестом підтримки стала передача десяти пасажирських Solaris Urbino 12 Чернігову.
Музей Winston Cup виставив на продаж величезну колекцію перегонових автоМузей Winston Cup виставив на продаж величезну колекцію перегонових авто
Музей Winston Cup зіткнувся із серйозними фінансовими проблемами та змушений продати десятки авто. До колекції входить безліч болідів NASCAR із різних епох.
В Амстердамі почало діяти обмеження швидкості до 30 км/годВ Амстердамі почало діяти обмеження швидкості до 30 км/год
З 8 грудня приблизно на 80% вулиць у місті їздити дозволено не швидше 30 км/год, замість попереднього ліміту 50 км/год.
Ford відкликає понад 5000 електричних пікапів F-150 LightningFord відкликає понад 5000 електричних пікапів F-150 Lightning
Американський автовиробник відкликає кілька тисяч електричних пікапів Ford F-150 Lightning, виготовлених у 2022 та 2023 модельних роках, через проблему з програмним забезпеченням.
Раритетний американський спорткар 70-х перетворили на незвичайний позашляховикРаритетний американський спорткар 70-х перетворили на незвичайний позашляховик
Незвичайний позашляховик Plymouth Duster побудований з частин від різних автомобілів. Це авто виставили на продаж за 13 500 доларів.
Броньовані Ford Transit обладнали під мобільні банкиБроньовані Ford Transit обладнали під мобільні банки
У прифронтових регіонах Ощадбанк надаватиме послуги у мобільних відділеннях. Для цього адаптували автомобілі Ford Transit.
Британія надала гарантію на кредит для відбудови шести мостів на КиївщиніБританія надала гарантію на кредит для відбудови шести мостів на Київщині
Департамент гарантування експортних кредитів уряду Великої Британії (UK Export Finance) надає гарантію на кредит у 31 млн євро від Citibank на відновлення шести зруйнованих Росією мостів у Київській області.
Skoda Enyaq здійснив складний автопробіг через всю АфрикуSkoda Enyaq здійснив складний автопробіг через всю Африку
Задньопривідний електрокросовер Skoda Enyaq зміг проїхати через пустелі, болота і джунглі. Він тільки двічі застряг, а єдиною несправністю став вихід з ладу амортизатора.
Stellantis працює над водневими двигунамиStellantis працює над водневими двигунами
Stellantis працює над водневими двигунами внутрішнього згоряння як одним з чотирьох різних рішень для вирішення транспортного питання з нульовим рівнем викидів, заявив гендиректор компанії Карлос Таварес.
Українці працюють на 75 відсотках автозаводів ЄвропиУкраїнці працюють на 75 відсотках автозаводів Європи
За результатами опитування, в якому взяли участь майже 1000 представників автомобільної галузі з 11 країн, 75 відсотків із них працевлаштовують громадян України.
У сараї виявили покинутий автомобіль знаменитої письменниці Марґарет МітчеллУ сараї виявили покинутий автомобіль знаменитої письменниці Марґарет Мітчелл
Mercury Eight авторки «Віднесених вітром» Марґарет Мітчелл простояв у сараї з 1949 року. Автомобіль покритий іржею і потребує реставрації.
Ралійний Audi R8 виставили на аукціонРалійний Audi R8 виставили на аукціон
Успіхи Audi на чемпіонаті світу з ралі у 1980-х роках приносять компанії дивіденди й досі. Аукціон Bring a Trailer виставив на продаж купе Audi R8 2014 року, перетворене на ралі-кар.
Volkswagen скоротить 20 відсотків свого адміністративного персоналуVolkswagen скоротить 20 відсотків свого адміністративного персоналу
Volkswagen прагне скоротити витрати, аби заощадити кошти на розробку нових електромобілів, і в рамках цих зусиль німецький автовиробник планує скоротити 20 відсотків адміністративного персоналу, щоб досягти значної економії коштів.
Mercedes-Benz W126 продають за ціною нового суперкараMercedes-Benz W126 продають за ціною нового суперкара
Mercedes-Benz 500 SEC AMG 6.0 Widebody - дуже рідкісна заряджена версія купе. Автомобіль оснащений 375-сильним V8 і відрізняється яскравим дизайном.
На Житомирщині відновили ще три мостиНа Житомирщині відновили ще три мости
Новий 36-метровий міст став за відліком уже третім шляхопроводом, який протягом місяця ввели в експлуатації на півночі Житомирщини, що у 2022 році зазнала окупації російських загарбників.
Анонсовано збільшення переліку послуг МВС у «Дії»Анонсовано збільшення переліку послуг МВС у «Дії»
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко анонсував суттєве розширення переліку онлайн послуг відомства, доступних у застосунку «Дія».
Старий Mercedes-Benz завівся і поїхав після 14 років на звалищіСтарий Mercedes-Benz завівся і поїхав після 14 років на звалищі
Старий іржавий Mercedes-Benz 240D W123 виявили покинутим на звалищі. Після нескладних маніпуляцій і невеликого ремонту його двигун ожив і седан зміг поїхати.
Спорткар Alpine A110 отримав «доступну» версіюСпорткар Alpine A110 отримав «доступну» версію
Лінійку Alpine A110 поповнила нова, задньопривідна модифікація R Turini, яку називають дешевшою альтернативою топовому R.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015