Новости за 09.11.2023

У Мадриді заборонили перевозити електросамокати в громадському транспортіУ Мадриді заборонили перевозити електросамокати в громадському транспорті
Мадрид та інші іспанські міста наслідують Барселону, запроваджуючи обмеження на використання електросамокатів у громадському транспорті після пожежі в поїзді.
На польсько-українському кордоні страйкують ті водії, які раніше працювали в РФ та БілорусіНа польсько-українському кордоні страйкують ті водії, які раніше працювали в РФ та Білорусі
На кордоні України та Польщі страйкують перевізники лише однієї польської асоціації, а самі протестувальники - це водії, які раніше працювали на білоруському та російському ринках.
Повністю розкрито характеристики Tesla CybertruckПовністю розкрито характеристики Tesla Cybertruck
Вантажопідйомність Tesla Cybertruck перевищує 1,5-тонни, також пікап здатний буксирувати 5-тонний причіп. Розгін до 100 км/год займає лише 2,9 с.
У Великій Британії запускають мережу зарядних станцій для електричних вантажівокУ Великій Британії запускають мережу зарядних станцій для електричних вантажівок
Компанія Gridserve аносувала створення у Великій Британії зарядної мережі для електричних важких вантажних автомобілів (eHGV). Проєкт під назвою Electric Freightway реалізується за підтримки міністерства транспорту (DfT) та Innovate UK.
На Львівщині побудували Lanos з салоном від Alfa RomeoНа Львівщині побудували Lanos з салоном від Alfa Romeo
Українець модернізував салон свого Daewoo Lanos, використовуючи запчастини від інших автомобілів та сучасні компоненти світових виробників електроніки.
Новітній Ford Mustang отримав оригінальну ретроверсіюНовітній Ford Mustang отримав оригінальну ретроверсію
Ford Mustang GT California Special на 1995 доларів дорожчий за стандартну модель. Пакет поліпшень пропонує безліч декоративних елементів.
NHTSA попереджає про небезпеку декоративних значків на рульовому колесіNHTSA попереджає про небезпеку декоративних значків на рульовому колесі
Регулюючі органи США застерігають автомобілістів від встановлення декоративних значків та прикрас на кермі через ризик, який вони представляють при аварії.
На польських АЗС дорожчає дизпальне й бензинНа польських АЗС дорожчає дизпальне й бензин
На початку жовтня паливо на польських АЗС коштувало менше 6 злотих за літр. З того часу ціни на колонках зросли приблизно на 10%. Однак наступні збільшення мають бути меншими.
Chery представив електромобіль з унікальною аеродинамікоюChery представив електромобіль з унікальною аеродинамікою
Китайський автовиробник Chery розробив концепт електромобіля, натхненний тунцем, і стверджує, що новинка є найбільш аеродинамічним авто у світі.
У США власник багатомільйонної колекції раритетних авто виявився шахраємУ США власник багатомільйонної колекції раритетних авто виявився шахраєм
Наджиб Хан зміг видати собі кредит у розмірі 150 мільйонів доларів завдяки фінансовим махінаціям. Чоловік купив на частину грошей велику кількість раритетних авто.
Nissan у другому фінкварталі збільшив чистий прибуток в 11 разівNissan у другому фінкварталі збільшив чистий прибуток в 11 разів
Японський автовиробник Nissan Motor у ІІ кварталі 2023 фінансового року збільшив чистий прибуток в 11 разів, що суттєво перевершило очікування аналітиків.
Електричний концепт Chrysler Airflow стане серійнимЕлектричний концепт Chrysler Airflow стане серійним
Електричний концепт Chrysler Airflow EV, який дебютував у червні 2021 року, отримає серійне продовження.
Культовий спорткар BMW 635i повернули у виробництвоКультовий спорткар BMW 635i повернули у виробництво
BMW 635i від Carlex Design буде випущено обмеженим тиражем у сім екземплярів. Новинка отримала змінений салон із потужною аудіосистемою і кілька косметичних поліпшень.
Понад 200 мільйонів гривень надійшло до державного бюджету завдяки роботі комплексів WIMПонад 200 мільйонів гривень надійшло до державного бюджету завдяки роботі комплексів WIM
Принцип роботи WIM - автоматична фіксація порушень вагових норм. Після цього перевізник отримує відповідну постанову із інформацією про порушення та має сплатити штраф.
Geely оголосила прийом замовлень на електромобіль Zeekr 001 FRGeely оголосила прийом замовлень на електромобіль Zeekr 001 FR
Виробництво Zeekr 001 FR почалося на заводі Geely у Нінбо, де випускаються Zeekr 001, Zeekr 009 та Jiyue 01 (від Geely та Baidu).
Chery розсекретила стильний гібридний кросовер Jetour Shanhai L9Chery розсекретила стильний гібридний кросовер Jetour Shanhai L9
Jetour Shanhai L9 стане флагманською моделлю нової лінійки гібридних кросоверів і позашляховиків. Новинка має низьку витрату пального і здатна проїхати до 84 км на електротязі.
Опубліковано нові подробиці про китайський Ford BroncoОпубліковано нові подробиці про китайський Ford Bronco
Завдяки витоку з MIIT відомо, що китайська версія відрізняється від американської логотипом «Ford» над назвою «Bronco» на решітці радіатора.
Новий Ford Maverick Lobo виїхав на дорожні випробуванняНовий Ford Maverick Lobo виїхав на дорожні випробування
Пікап Ford Maverick існує на ринку вже кілька років. Тепер виробник вирішив підготувати новий варіант практичного позашляховика.
Названо автомобілі 2023 року, якими найбільше задоволені їхні власникиНазвано автомобілі 2023 року, якими найбільше задоволені їхні власники
Експерти проаналізували ступінь задоволеності власників преміальних і масових авто. Деякі автомобільні бренди мають дуже високий рівень лояльності.
Старт продажів Jeep Compass в Україні: сучасний та універсальний кросовер - від 1 237 700 грн.Старт продажів Jeep Compass в Україні: сучасний та універсальний кросовер - від 1 237 700 грн.
Бренд Jeep продовжує власний перезапуск в Україні та починає оголошувати ціни на автомобілі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015