Новости за 09.07.2023

Електрокросовер Porsche Cayenne вперше помітили на дорогахЕлектрокросовер Porsche Cayenne вперше помітили на дорогах
Видання Carscoops опублікувало перші фотографії Porsche Cayenne EV 2026 року. Поки це тільки мул і є велика ймовірність, що серійна версія виглядатиме інакше.
Іграшкову модель Aston Martin оцінили в 22 000 доларівІграшкову модель Aston Martin оцінили в 22 000 доларів
Знаменитий Aston Martin DB5 Vantage відтворений до найменших деталей у масштабі 1:8. Модель виготовили за оригінальними кресленнями авто.
Дилеру Toyota довелося придбати ексклюзивний суперкар LexusДилеру Toyota довелося придбати ексклюзивний суперкар Lexus
Lexus LFA визнаний багатьма автолюбителями одним з найяскравіших автомобілів свого покоління. Суперкар оснащений 560-сильним двигуном V10 і здатний розвивати швидкість до 325 км/год.
Культове авто з фільму «Назад у майбутнє» пішло з молотка за 252 000 доларівКультове авто з фільму «Назад у майбутнє» пішло з молотка за 252 000 доларів
DeLorean DMC12 побудований для фільму «Назад у майбутнє» і використовувався як шоукар на студії Universal. Автомобіль чудово зберігся.
Із суперкара Lamborghini Diablo зробили стильний рестомодІз суперкара Lamborghini Diablo зробили стильний рестомод
Молода італійська компанія Eccentrica з Мілана представила проєкт рестомоду на основі суперкара Diablo.
Кросовер Suzuki Vitara вмістив 23 особи всерединіКросовер Suzuki Vitara вмістив 23 особи всередині
Suzuki вирішили створити незвичайну рекламу для кросовера Vitara. Акція підкреслила, наскільки місткіша ця модель порівняно з конкурентами.
Volkswagen ID.3 подешевшав до 16 600 доларівVolkswagen ID.3 подешевшав до 16 600 доларів
Volkswagen знизив вартість електричного хетчбека ID.3 на китайському ринку на 16%. Стартовий цінник моделі тепер становить 16 600 доларів (- 3100 доларів).
Виявлено дивовижну колекцію культових Chevrolet CorvetteВиявлено дивовижну колекцію культових Chevrolet Corvette
У колекції зібрано шість Chevrolet Corvette другого покоління, випущених з 1963 по 1967 роки. Вартість деяких авто сягає 150 000 доларів.
Італійці надрукували на 3D-принтері стильний електричний велосипедІталійці надрукували на 3D-принтері стильний електричний велосипед
Thok Project 4 оснащений повною підвіскою та буде запропонований з різними акумуляторними батареями на вибір. Серійна версія велосипеда надійде в продаж у 2024 році.
Mercedes-Benz відкликає електроседани EQSMercedes-Benz відкликає електроседани EQS
Mercedes-Benz відкликає декілька електричних седанів EQS 2022-2023 років випуску через те, що застібки ременів безпеки на задніх сидіннях не були належним чином затягнуті.
В Європі назвали найнадійніші автомобілі у трьох категоріяхВ Європі назвали найнадійніші автомобілі у трьох категоріях
Італійська організація споживачів AltroConsumo вирішила допомогти покупцям і склала рейтинги найбільш надійних автомобілів у трьох категоріях.
GMC презентувала екстремальний пікап для важкого бездоріжжяGMC презентувала екстремальний пікап для важкого бездоріжжя
GMC Canyon AT4X AEV отримав позашляхові шини, сталеві бампери та лебідку. Кліренс пікапа збільшено до 310 мм.
Geely опублікувала офіційні зображення гібридного седана Galaxy L6Geely опублікувала офіційні зображення гібридного седана Galaxy L6
Geely опублікувала офіційні фото другої моделі суббренду Galaxy - «розеткового» гібриду L6.
Volkswagen почав випробування автономних автомобілів у СШАVolkswagen почав випробування автономних автомобілів у США
Американський підрозділ Volkswagen Group (VWGoA) запустив програму випробувань автономної мобільності та транспорту (ADMT).
Mercedes G-Class доопрацювали в морському стиліMercedes G-Class доопрацювали в морському стилі
Mercedes-Benz G-Class отримав нову ультрарозкішну модифікацію. Її створили в польському ательє ательє Carlex Design.
В Україні пропонують повернути безмитне ввезення автомобілів, але не для всіхВ Україні пропонують повернути безмитне ввезення автомобілів, але не для всіх
Рада пропонує звільнити українців від оподаткування ПДВ, акцизним податком та ввізним митом на авто.
Tesla планує збільшити продаж авто за допомогою роботів OptimusTesla планує збільшити продаж авто за допомогою роботів Optimus
Компанія Tesla планує використовувати свого робота Optimus, також відомого як Tesla Bot, у своїх магазинах, намагаючись допомогти продажам, але не зовсім у звичний спосіб.
Умілець побудував бюджетний 600-сильний суперкарУмілець побудував бюджетний 600-сильний суперкар
Саморобний суперкар здатний розганятися від 0 до 100 км/год лише за 2,6 секунди. Умілець спроєктував свій автомобіль з нуля та побудував його у своєму гаражі.
VF Engineering прокачали cпортивне купе Audi R8VF Engineering прокачали cпортивне купе Audi R8
Американська компанія VF Engineering доопрацювала спорткупе Audi R8. На «двохдверку» встановили нагнітач Eaton TVS2300 з повітряно-водяною системою доохолодження.
Низькі ціни на електромобілі можуть вбити автовиробниківНизькі ціни на електромобілі можуть вбити автовиробників
Керівник підрозділу Volkswagen Group у Китаї Ральф Брандштеттер вважає, що низькі ціни на електромобілі можуть знищити велику кількість автовиробників та в решті решт нашкодити власникам цих самих машин.
Вінтажний Chevrolet зняли з постаменту і повернуть на дорогиВінтажний Chevrolet зняли з постаменту і повернуть на дороги
З початку 90-х років старовинний Chevrolet 210 був частиною інсталяції біля входу в клуб. Тепер на класичне купе чекає реставрація і друге життя.
Tesla почала звільняти працівників з виробництва акумуляторів на заводі в ШанхаїTesla почала звільняти працівників з виробництва акумуляторів на заводі в Шанхаї
Компанія Tesla Inc. почала звільняти деяких працівників на виробництві акумуляторів для електромобілів на заводі у Китаї, у той час, як цінова війна між виробниками слабне.
Британія передасть Україні спеціальні пожежні машиниБританія передасть Україні спеціальні пожежні машини
Велика Британія надасть Україні 17 спеціальних пожежних машин, а українські рятувальники вже провели тижневі навчання на базі Віттерінг для ознайомлення із технікою.
Названо електромобілі з найбільшим запасом ходуНазвано електромобілі з найбільшим запасом ходу
Сучасні електромобілі мають великий запас ходу та можуть замінити традиційні автомобілі з ДВЗ. Експерти протестували десятки електрокарів і виділили модель, яка здатна проїхати понад 700 км на одному заряді.
На ринок Європи виходить ще один китайський брендНа ринок Європи виходить ще один китайський бренд
Оголошення про участь HiPhi у Фестивалі в Гудвуді прозвучало через кілька тижнів після того, як були озвучені європейські ціни повнорозмірного кросовера HiPhi X та шутинг-брейка HiPhi Z.
У Китаї випробували найаеродинамічніший магістральний тягачУ Китаї випробували найаеродинамічніший магістральний тягач
Китайська компанія Windrose Technology розробила магістральний тягач на електротязі, який своїм компонуванням та дизайном нагадує Tesla Semi.
Американський репер замовив оригінальний тюнінг Rolls-Royce CullinanАмериканський репер замовив оригінальний тюнінг Rolls-Royce Cullinan
Екстравагантний тюнінг Rolls-Royce Cullinan виконали на замовлення американського репера Ліл Узі Верта. Розкішний кросовер перетворили на гібрид пікапа і кабріолета.
У Сан-Франциско «активісти» оригінальним способом блокують роботу роботаксіУ Сан-Франциско «активісти» оригінальним способом блокують роботу роботаксі
У Сан-Франциско розпочався протест децентралізованої групи активістів руху за безпечні вулиці, які «відключають» роботаксі встановленням дорожніх конусів на капоти автомобілів компаній Cruise і Waymo.
Моделі BMW з великими «ніздрями» продаються краще, ніж очікувалосьМоделі BMW з великими «ніздрями» продаються краще, ніж очікувалось
Багато прихильників BMW висловлювали побоювання, що екстремальна мова дизайну бренду - зокрема, різке зростання розміру «ніздрів» решітки радіатора - негативно вплине на продажі.
Компанія Ford припинила випуск моделі FiestaКомпанія Ford припинила випуск моделі Fiesta
Ford Fiesta - одна з наймасовіших моделей за всю історію марки. З 1976 року випущено 18 мільйонів автомобілів семи поколінь.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015