Новости за 08.11.2023

Естонія змінює концепцію громадського транспортуЕстонія змінює концепцію громадського транспорту
Міністр регіонального розвитку Естонії Мадіс Каллас анонсував відмову від безплатного громадського транспорту. Країна робить нову ставку на його зручність.
Сучасні пікапи масово провалили краш-тестиСучасні пікапи масово провалили краш-тести
Оновлений лобовий краш-тест з помірним перекриттям вимагає наявності манекена меншого розміру позаду водія. Усі чотири пікапи не впоралися з поставленим завданням.
В Нью-Йорку більше не буде швидкісних прокатних скутерівВ Нью-Йорку більше не буде швидкісних прокатних скутерів
Основний постачальник мікромобільності в Нью-Йорку компанія Revel, що надавала послуги з прокату електроскутерів, переходить на прокат електричних автомобілів.
Український ринок електромобілів виріс майже втричі за рікУкраїнський ринок електромобілів виріс майже втричі за рік
У жовтні українці придбали та поставили на облік 4493 транспортні засоби з повністю електричними силовими установками.
Швейцарія скасує податкові пільги для електромобілівШвейцарія скасує податкові пільги для електромобілів
Федеральна рада Швейцарії в середу оголосила про скасування податкових пільг на імпорт електромобілів з огляду на те, що їхнє стрімке поширення скорочує податкові надходження.
Оголошено фіналістів конкурсу «Всесвітній автомобіль року 2024»Оголошено фіналістів конкурсу «Всесвітній автомобіль року 2024»
До списку фіналістів увійшло безліч електромобілів європейського, китайського та японського виробництва. Усі кандидати також автоматично потрапляють у номінацію «Всесвітній автомобільний дизайн року».
Гіперкар Aspark Owl матиме тираж всього у півсотні машинГіперкар Aspark Owl матиме тираж всього у півсотні машин
Один із коли-небудь створених найдорожчих електромобілів зійшов зі складального конвеєра в Італії і відправився до Японії спокушати шанувальників комфорту і швидкості.
Компанія Toyota випустила 300 мільйонів автомобілівКомпанія Toyota випустила 300 мільйонів автомобілів
Toyota Motor Corporation прозвітувала про результати світового виробництва. Так, починаючи із серпня 1935 року (тобто за 88 років та два місяці), вона випустила 300 мільйонів автомобілів.
Електромобілі не такі корисні для довкілля, як вважалося ранішеЕлектромобілі не такі корисні для довкілля, як вважалося раніше
Нещодавнє дослідження, проведене американськими вченими, кидає виклик популярним уявленням про переваги електромобілів (EV) з точки зору екології.
У США на продаж виставили раритетний дитячий автомобіль родом із СРСРУ США на продаж виставили раритетний дитячий автомобіль родом із СРСР
Цей педальний автомобіль повторює дизайн моделі «Москвич-408» за винятком деяких деталей. Авто має непоганий стан, але в нього відсутній акумулятор.
Toyota реєструє назву Cruiser FJToyota реєструє назву Cruiser FJ
За версією інсайдерів, Toyota має намір перетворити Land Cruiser на сімейство моделей за прикладом Crown та Century.
Renault показала перше фото наступника фургона MasterRenault показала перше фото наступника фургона Master
Через два тижні французи покажуть на виставці важких та легких комерційних автомобілів Solutrans 2023 у Ліоні фургон Renault Master наступного покоління.
Tesla провела випробування Cybertruck у каліфорнійському лісіTesla провела випробування Cybertruck у каліфорнійському лісі
У минулі вихідні кілька електромобілів-пікапів у стилі кіберпанк Tesla Cybertruck помітили на бездоріжжі в національному лісі Тахо в Каліфорнії.
Виробники електромобілів стикнулися з неочікуваною проблемоюВиробники електромобілів стикнулися з неочікуваною проблемою
Дослідницька організація виявила, що екранування середньочастотних радіохвиль (AM-діапазон) від перешкод, спричинених електродвигунами, може коштувати автовиробникам від 50 до 70 доларів для кожного авто.
Rimac Nevera встановив незвичайний рекордRimac Nevera встановив незвичайний рекорд
Rimac Nevera встановив уже 24 рекорди швидкості й прискорення. Цього разу виробник перевірив максимальну швидкість гіперкара під час руху заднім ходом.
Hyundai планує побудувати в США завод Supernal з виробництва електричних аеротаксіHyundai планує побудувати в США завод Supernal з виробництва електричних аеротаксі
Прототип апарату буде представлений на виставці CES в січні. Таксі зможуть літати зі швидкістю 190 км/год і вміщуватимуть до чотирьох пасажирів.
«Паспортний сервіс» у місті Прага розпочав відновлення водійських посвідчень«Паспортний сервіс» у місті Прага розпочав відновлення водійських посвідчень
Завдяки плідній співпраці ДП «Документ» та Головного сервісного центру МВС, у місті Прага розпочато відновлення водійських посвідчень у разі втрати або викрадення документа.
Кросовер Acura RDX втратив базову передньопривідну версіюКросовер Acura RDX втратив базову передньопривідну версію
У США позашляховик преміум-бренду Honda перейшов у 2024 модельний рік і втратив непопулярну моноприводну модифікацію.
Mercedes-AMG CLE 2025 вперше показали в кузовах купе і кабріолетMercedes-AMG CLE 2025 вперше показали в кузовах купе і кабріолет
Новий Mercedes-AMG CLE 2025 модельного року зняли під час випробувань у кузовах купе та кабріолет. Однак дах - не єдине, що їх поділяє.
На продаж виставили ексклюзивний лімузин Range Rover султана БрунеюНа продаж виставили ексклюзивний лімузин Range Rover султана Брунею
Лімузин Range Rover Vogue LSE Limousine пропонує розкішний салон з двома телевізорами та багато місця для пасажирів. За ексклюзивне авто планують виручити від 37 000 до 50 000 доларів.
Литва розслідуватиме ввезення розкішних автомобілів до РФЛитва розслідуватиме ввезення розкішних автомобілів до РФ
Незважаючи на введені Євросоюзом санкції проти Росії, які передбачають низку обмежень на імпорт та експорт товарів, компанії та окремі особи з країни-агресора продовжують знаходити лазівки, щоб обминати їх.
Українські десантники отримали партію електробайків ELEEKУкраїнські десантники отримали партію електробайків ELEEK
Розвідники з Десантно-штурмових військ ЗСУ отримали партію нових електробайків виробництва компанії ELEEK. Зазначається, що двоколісні електромотоцикли поступили на службу 132-го окремого розвідувального батальйону.
На виїзд із Польщі в Україну чекає тисяча вантажівокНа виїзд із Польщі в Україну чекає тисяча вантажівок
Через блокування польського кордону на виїзд в Україну очікує тисяча вантажівок. Вони стоять на пунктах пропуску «Ягодин - Дорогуськ», «Краковець - Корчова» та «Рава-Руська - Гребенне».
Porsche показала салон нової PanameraPorsche показала салон нової Panamera
Спорткар третьої генерації покажуть 24 листопада, і напередодні дебюту німецька марка вирішила підігріти інтерес до нього, повністю показавши салон.
Які марки напівпричепів найпопулярніші в Україні?Які марки напівпричепів найпопулярніші в Україні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у жовтні та визначили топ марок у трьох сегментах напівпричепів.
В Україні можуть ввести штрафи за фальсифікацію пробігу вживаного автоВ Україні можуть ввести штрафи за фальсифікацію пробігу вживаного авто
Законопроєкт передбачає штраф за фальсифікацію пробігу вживаного транспортного засобу. Наразі ця ініціатива перебуває на розгляді Комітету.
Електрокросовер Tesla Model X спалахнув після повного занурення у водуЕлектрокросовер Tesla Model X спалахнув після повного занурення у воду
Ілон Маск не втомлюється говорити, що електромобілі Tesla можуть на якийсь час перетворюватися на човен. Але, схоже, нещодавня подія у Флориді спростовує цю заяву.
Toyota показала пікап для супергероївToyota показала пікап для супергероїв
Toyota показала унікальний пікап. Автомобіль присвячений герою фільму «Синій Жук».
Імпорт бензинів А-98/100 в Україну перевершив показник «довоєнного» 2021 рокуІмпорт бензинів А-98/100 в Україну перевершив показник «довоєнного» 2021 року
За січень-вересень 2023 року імпорт в Україну бензину з октановим числом 98 і вище становив 20,7 тис. тонн.
Оновлений BMW 1 Series помітили під час тестівОновлений BMW 1 Series помітили під час тестів
Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів оновлений BMW 1 Series, який тестують у закамуфльованому вигляді. BMW перетворить цю модель на «заряджений» хетчбек потужністю 315 к.с.
Виявлено 23-річний американський седан Plymouth Neon без пробігуВиявлено 23-річний американський седан Plymouth Neon без пробігу
На аукціон виставили Plymouth Neon із рекордно низьким пробігом. Седан 2000 випуску пофарбований в білий колір і має чудовий стан.
Suzuki представила повністю новий SwiftSuzuki представила повністю новий Swift
Suzuki оголосила прийом замовлень на новий Swift. Серійний хетчбек виявився точною копією представленого нещодавно на Japan Mobility Show 2023 в Токіо однойменного концепту.
Компанія KIA показала мінівен Carnival 2024-го модельного рокуКомпанія KIA показала мінівен Carnival 2024-го модельного року
Попри те, що Carnival помітно покращився, він, як і раніше, є відносно недорогим, як для такого великого мінівена.
Рада ратифікувала угоду з Молдовою про спорудження мосту через ДністерРада ратифікувала угоду з Молдовою про спорудження мосту через Дністер
Верховна Рада ратифікувала угоду між Україною та Молдовою про будівництво автодорожнього прикордонного мостового переходу через річку Дністер, що сполучатиме країни в районі населених пунктів «Ямпіль - Косеуць».
Названо найпопулярніші вживані кросовери у Києві за 2023 рікНазвано найпопулярніші вживані кросовери у Києві за 2023 рік
«VIDI Автомобілі з пробігом» - найбільший у Києві салон вживаних авто, що спеціалізується на продажу та викупі автомобілів з пробігом, дослідив, які саме моделі SUV наразі популярні серед киян.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015