Новости за 08.07.2023

В Австрії схвалили конфіскацію авто за значне перевищення швидкостіВ Австрії схвалили конфіскацію авто за значне перевищення швидкості
Парламент Австрії схвалив законопроєкт, який дозволить владі конфісковувати автомобілі, водії яких значно перевищили швидкість.
На дороги виїхав електричний контейнеровоз DAF EcoCombiНа дороги виїхав електричний контейнеровоз DAF EcoCombi
Транспортна компанія Vlot Logistics із Нідерландів почала експлуатувати перший у країні автопоїзд-контейнеровоз на електротязі - DAF EcoCombi.
Автосалони хочуть платити податки, але держава чомусь це стримуєАвтосалони хочуть платити податки, але держава чомусь це стримує
Салон оформляє викуп авто, як товару, тримає на складі, потім продає наступному покупцю і сплачує податки з отриманого прибутку! Всі задоволені! А як це працює в Україні?
Розкішний седан Toyota пертворили на екстравагантний катафалкРозкішний седан Toyota пертворили на екстравагантний катафалк
Седан, який раніше використовувався для перевезення високопоставлених чиновників, був перетворений на розкішний катафалк. Задня платформа імітує храм з оздобленням, яке нагадує золото.
Tesla вже цього року отримає повний автопілотTesla вже цього року отримає повний автопілот
За заявою Маска, Tesla має намір реалізувати повністю автономні транспортні засоби «пізніше цього року».
В Україні відкрили 5 автошкіл для людей з інвалідністюВ Україні відкрили 5 автошкіл для людей з інвалідністю
МВС України реалізувало свій флагманський проект щодо відкриття перших автошкіл для людей з інвалідністю.
Зміна кольору автомобіля потребує його перереєстраціїЗміна кольору автомобіля потребує його перереєстрації
Відповідно до чинного законодавства зміна кольору потребує проходження процедури перереєстрації оновленого автомобіля в одному із сервісних центрів МВС.
Розкрито подробиці найдешевшого кабріолета Mercedes-BenzРозкрито подробиці найдешевшого кабріолета Mercedes-Benz
Новий Mercedes-Benz CLE Cabriolet замінив одразу дві різні моделі. Авто буде доступне в бензинових і дизельних версіях потужністю до 380 к.с.
Компанія Suzuki представила гібридний восьмимісний мінівен InvictoКомпанія Suzuki представила гібридний восьмимісний мінівен Invicto
Компанія Suzuki презентувала трирядний кросовероподібний мінівен з гібридною установкою, що базується на платформі Toyota GA-C.
Наступник Fiat Punto буде схожий на новий 500XНаступник Fiat Punto буде схожий на новий 500X
Під час презентації нового Fiat 600e італійська марка продемонструвала наступника компактного хетчбека Punto, знятого з виробництва ще 2018 року.
Jeep Renegade з тріском провалив краш-тестиJeep Renegade з тріском провалив краш-тести
Jeep Renegade для Латинської Америки поставляється з гіршим оснащенням, ніж для інших країн світу. Концерн Stellantis закликали вирішити проблему з безпекою цієї моделі.
Представлено Hyundai Tucson 2024 модельного рокуПредставлено Hyundai Tucson 2024 модельного року
Компанія Hyundai Motor America оголосила про майбутній випуск нових моделей своїх автомобілів, серед яких опинився Hyundai Tucson 2024 модельного року.
Fiat готує недорогого електрифікованого конкурента Renault SanderoFiat готує недорогого електрифікованого конкурента Renault Sandero
Новий Fiat Panda перетвориться на компактний кросовер з оригінальним дизайном. Модель запропонують виключно в гібридних і електричних версіях.
Представлено електромобіль Aim EV Sport 01Представлено електромобіль Aim EV Sport 01
На Фестивалі швидкості в Гудвуді наступного тижня відбудеться демонстрація можливостей Aim EV Sport 01, незвичайного електричного задньопривідного купе з силовою установкою потужністю 483 к.с.
Лінійку фургонів Stellantis перевели на електротягуЛінійку фургонів Stellantis перевели на електротягу
Наразі Peugeot готує планове оновлення вантажної версії Partner. Також у кадр потрапив пасажирський Opel Combo Life.
Продажі автобусів в Україні продовжують зростанняПродажі автобусів в Україні продовжують зростання
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом червня та визначили топ моделей в трьох сегментах автобусів.
Встановлено новий світовий рекорд запасу ходу електромобілівВстановлено новий світовий рекорд запасу ходу електромобілів
Обтічний Eco-Runner XIII виконаний з карбону і важить лише 72 кг. Електрокар оснащений мініатюрним мотором і паливними комірками.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015