Новости за 08.06.2023

Презентовано найдоступніший електромобіль VolvoПрезентовано найдоступніший електромобіль Volvo
Компактний кросовер Volvo EX30 запропонований у версіях потужністю 272 та 428 к.с. і з двома варіантами батареї. «Далекобійна» модифікація проїде 480 км без підзарядки.
У Парижі презентували концепцію майбутніх салонів моделей DSУ Парижі презентували концепцію майбутніх салонів моделей DS
У Парижі на бієнале Revelations презентували концепт DS Mi.21. Він демонструє напрямок розвитку салонів моделей французького преміум-бренду в найближчі 5 років.
В Україні стартували продажі найдешевшого кросовера SubaruВ Україні стартували продажі найдешевшого кросовера Subaru
Subaru Crosstrek доступний в Україні за ціною від 1 336 600 грн. Кросовер оснащений 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 156 к.с.
У травні зареєстрували найбільшу кількість електромобілів за останні 10 роківУ травні зареєстрували найбільшу кількість електромобілів за останні 10 років
Експерти проаналізували статистику реєстрацій «електричок» в Україні протягом травня визначили ТОП-15 моделей в трьох сегментах.
Саудівська Аравія може реекспортувати російське пальне в ЄССаудівська Аравія може реекспортувати російське пальне в ЄС
Депутат Європарламенту припустив, що Саудівська Аравія може продавати ЄС російські нафтопродукти з великою націнкою, фактично підриваючи санкції блоку.
Українські всюдиходи «Богун» рятують постраждалих від повені на ХерсонщиніУкраїнські всюдиходи «Богун» рятують постраждалих від повені на Херсонщині
Всюдихід «Богун» здатний пересуватися болотистою місцевістю і може пливти по воді. Незважаючи на компактні розміри, він може вмістити до 6 осіб.
Project Highland від Tesla помітили під час тестівProject Highland від Tesla помітили під час тестів
Виробник електромобілів Tesla вже давно працює над оновленою Model 3, яку він називає Project Highland.
Вроцлав передав Україні 17 автівок «швидкої допомоги»Вроцлав передав Україні 17 автівок «швидкої допомоги»
Адміністрація Нижньосілезького воєводства надала 17 автомобілів швидкої допомоги в межах ухваленої програми гуманітарної допомоги.
У США розробили інноваційне біопаливо із молокаУ США розробили інноваційне біопаливо із молока
Біопаливо одержують із пермеату - побічного продукту фільтрації молока. Його переганяють в етанол, яким можна заправляти авто замість бензину.
MAN відмовиться від розробки міських автобусів Євро-7MAN відмовиться від розробки міських автобусів Євро-7
Компанія MAN не бачить перспектив розвитку міських автобусів з ДВЗ на європейському ринку, а тому вважає не доцільним фінансувати проекти з доведення таких машин до екологічних стандартів Євро-7.
Пікап Tesla Cybertruck знявся у новому відео про робота-гуманоїдаПікап Tesla Cybertruck знявся у новому відео про робота-гуманоїда
Tesla опублікувала нове відео, присвячене оновленому роботу-гуманоїду Optimus. У ньому на задньому фоні видніються кілька Cybertruck.
Найдивніший Nissan пішов з молотка всього за 22 тисячі доларівНайдивніший Nissan пішов з молотка всього за 22 тисячі доларів
Nissan Figaro випускався лише у 1992 році та натхненний моделями 50-х та 60-х років. Кабріолет відрізняється незвичайним ретродизайном та оснащується 75-сильним двигуном.
Безпілотний автомобіль в Каліфорнії збив на смерть собакуБезпілотний автомобіль в Каліфорнії збив на смерть собаку
Електроні «мізки» безпілотного автомобіля не впорались з нештатною ситуацією.
Scania слідом за Volvo згортає автобусне виробництво у ПольщіScania слідом за Volvo згортає автобусне виробництво у Польщі
лідом за компанією Volvo Buses, яка нещодавно оголосила про закриття свого заводу у Польщі, за реорганізацію автобусного виробництва взялася й Scania.
Cтаренький Aston Martin Bulldog розігнали до 330 км/годCтаренький Aston Martin Bulldog розігнали до 330 км/год
Aston Martin Bulldog 1979 року мав стати найшвидшим авто у світі, але так і не пішов у серію. 44 роки у Великобританії випробували його можливості.
General Motors розширює випуск пікапівGeneral Motors розширює випуск пікапів
Американський автовиробник General Motors Co. планує інвестувати 1 млрд. доларів у переобладнання двох заводів у штаті Мічиган для виробництва потужних пікапів наступного покоління.
KIA більше не бюджетний брендKIA більше не бюджетний бренд
Дні KIA як бюджетного бренду закінчилися, оскільки разом із продажами сильно зросли й ціни.
Експерти розвіяли популярні міфи про безпеку електромобілівЕксперти розвіяли популярні міфи про безпеку електромобілів
Найчастіше електромобілі такі ж безпечні, як і автомобілі з ДВЗ. Іноді електричні моделі навіть перевершують своїх бензинових і дизельних конкурентів.
В Одесі на дорогу нанесли унікальну розміткуВ Одесі на дорогу нанесли унікальну розмітку
На перехресті в Одесі нанесли перший діагональний пішохідний перехід. Тепер пішоходи зможуть переходити дорогу в усіх напрямках.
BYD оголосила про рекордні продажі «батарейних» автомобілів протягом травняBYD оголосила про рекордні продажі «батарейних» автомобілів протягом травня
Китайська компанія BYD Auto, що спеціалізується на виробництві електромобілів (BEV) та підключаємих гібридів (PHEV) продовжує нарощувати продажі своїх автомобілів.
Ціна нової Tesla Model 3 знизилась до 25 тисяч доларівЦіна нової Tesla Model 3 знизилась до 25 тисяч доларів
За таку ціну електромобіль у початковій комплектації можна придбати у Каліфорнії (США), з урахуванням двох субсидій від уряду.
Представлено найшвидший седан Mercedes в історіїПредставлено найшвидший седан Mercedes в історії
Mercedes-AMG GT63 RIIX здатний розганятися від 0 до 100 км/год лише за 2,5 секунди. Пакет доопрацювань буде випущений обмеженим тиражем за 94 980 доларів.
Компанія Renault зупинила одну виробничу лінію через дефіцит комплектуючихКомпанія Renault зупинила одну виробничу лінію через дефіцит комплектуючих
За словами представника профспілки Force Ouvriere (FO) - Renault Group 355 співробітників, які працюють на виробничій лінії Zoe, будуть перебувати у вимушеному простої через брак деталей.
IVECO Bus презентує електричний мікроавтобус eDailyIVECO Bus презентує електричний мікроавтобус eDaily
Компанія IVECO Bus розширює модельний ряд автобусів на електротязі. Так, до машин E-Way, Crossway LE Electric і Streetway додалася найкомпактніша - eDaily Line.
Остання партія позашляховиків Touareg з акційним пакетом опцій SilverОстання партія позашляховиків Touareg з акційним пакетом опцій Silver
Флагман бренду Volkswagen - позашляховик Touareg вже декілька років має стабільно високий попит в Україні та є однією з найуспішніших моделей бренду в нашій країні з 2021 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015