Новости за 08.04.2024

Нові електромобілі втрачають до половини своєї вартості за рікНові електромобілі втрачають до половини своєї вартості за рік
На електромобілі припадає половина з 10 автомобілів, які найбільше знецінилися після року експлуатації, що робить їх потенційно цікавими варіантами на ринку вживаних авто. угодами для вживаних автомобілів.
Бізнес-седан Zeekr 007 оновлено через три місяці після дебютуБізнес-седан Zeekr 007 оновлено через три місяці після дебюту
Холдинг Geely по своєму відреагував на рекордні продажі Xiaomi SU7: седану суттєво переглянули оснащення.
Китай хоче переконати ЄС у відсутності підстав для розслідування проти його електрокарівКитай хоче переконати ЄС у відсутності підстав для розслідування проти його електрокарів
Уряд Китаю стривожений триваючим у Європі антисубсидійним розслідуванням стосовно його виробників електромобілів і намагається переконати Європейську комісію та країни-лідери ЄС у відсутності підстав для розслідування.
Унікальний Peugeot 1913 року продають за 30 000 доларівУнікальний Peugeot 1913 року продають за 30 000 доларів
Компактний Peugeot Bebe 1913 року розробили в Bugatti. Двомісне 2,44-метрове авто важить усього 350 кг і здатне розігнатися до 60 км/год.
Volkswagen урізав цінники Teramont та Teramont X одразу на 6300 доларівVolkswagen урізав цінники Teramont та Teramont X одразу на 6300 доларів
Volkswagen озвучив ціни Teramont та Teramont X 2024 року у виконанні Outstanding Edition. Порівняно з минулим роком обидва кросовери подешевшали приблизно на 6300 доларів.
BYD і Mercedes-Benz анонсують новий розкішний електромобільBYD і Mercedes-Benz анонсують новий розкішний електромобіль
Новий розкішний електромобіль під спільним брендом BYD і Mercedes-Benz дебютує до кінця року. Напередодні свого офіційного дебюту преміальний електромобіль під маркою Denza EV був помічений під час тестування.
У Китаї розкрили подробиці абсолютно нового Volkswagen Tiguan L ProУ Китаї розкрили подробиці абсолютно нового Volkswagen Tiguan L Pro
Абсолютно новий Volkswagen Tiguan L Pro надійде в продаж під час проведення Пекінського автосалону (він стартує 25 квітня).
До Дніпра прибула партія автобусів з МіланаДо Дніпра прибула партія автобусів з Мілана
Після укладених мерами Борисом Філатовим та Джузеппе Салою домовленостей про співпрацю, Дніпро отримав першу партію автобусів від Мілана.
Старий Toyota Land Cruiser перетворили на оригінальний позашляховий будинок на колесахСтарий Toyota Land Cruiser перетворили на оригінальний позашляховий будинок на колесах
У Toyota Land Cruiser J78 піднімається дах, а в салоні встановили ліжко, диван та невелику кухню. Позашляховик оснастили сонячними батареями.
Маск кардинально змінив рішення про розробку новинки через «китайців»Маск кардинально змінив рішення про розробку новинки через «китайців»
Схоже, що Tesla Model 3 в найближчі роки залишатиметься найдоступнішою моделлю у лінійці американського автовиробника.
Новий Audi Q3 виявився дуже схожим на електричний Q6Новий Audi Q3 виявився дуже схожим на електричний Q6
Обидва отримали нові тонкі «фірмові» денні ходові вогні, що складаються з декількох світлодіодних блоків й дозволяють налаштовувати схемами освітлення. Також новому Audi Q3 дісталися розділені фари, які вже використовують декілька кросоверів бренду.
Карти Google почнуть самостійно боротися із заторамиКарти Google почнуть самостійно боротися із заторами
Компанія Google розробляє нову функцію для свого додатка Google Maps, яка може допомогти запобігти заторам на дорогах.
Розкішний електричний позашляховик Hongqi E-HS9 завойовує ЄвропуРозкішний електричний позашляховик Hongqi E-HS9 завойовує Європу
Вже встановивши присутність на деяких європейських ринках, включаючи Норвегію, Данію та Ісландію, Hongqi крокує далі Європою.
Розсекречено дешевий електрокросовер від Chery і XiaomiРозсекречено дешевий електрокросовер від Chery і Xiaomi
Електромобіль Chery iCar V23 - компактний 4,2-метровий кросовер із брутальним дизайном. Його запропонують у кількох версіях із запасом ходу до 500 км.
Названі найнадійніші компактні б/у кросовери сучасностіНазвані найнадійніші компактні б/у кросовери сучасності
Профільні аналітичні агенції регулярно складають рейтинги надійності автомобілів. Цього разу вони проаналізували ринок і опублікували список найнепроблемніших компактних кросоверів.
Ринок напівпричепів для «фур» намагається набрати обертівРинок напівпричепів для «фур» намагається набрати обертів
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у березні й визначили ТОП типів та марок у трьох сегментах напівпричепів.
Електромобілі допомагають знизити рівень CO2 у СШАЕлектромобілі допомагають знизити рівень CO2 у США
Незважаючи на всі обіцянки, що електромобілі будуть менше забруднювати повітря і допомагатимуть планеті в майбутньому, їх впровадження знаходиться на настільки ранній стадії, що немає багато реальних доказів їх ефективності.
BMW показала M5 нового покоління в русіBMW показала M5 нового покоління в русі
Слідом за тизерами німецький автовиробник розщедрився на офіційні відеоролики, в яких продемонстрував передсерійні екземпляри новинки під час заводських випробувань на дорогах загального користування і полігоні.
Створено батарею, що працює без анодів та графітуСтворено батарею, що працює без анодів та графіту
Твердотільний акумулятор має тривимірну керамічну структуру, яка підвищила його енергоємність і безпеку.
Опубліковано тизери пікапа Suzuki JimnyОпубліковано тизери пікапа Suzuki Jimny
У лінійці компактного позашляховика Suzuki Jimny зараз немає версії у кузові пікап. Однак автомобільні експерти впевнені, що вона мала б успіх на деяких ринках.
Електромобіль Mercedes-Benz G-Class показав ефектний дрифт на замерзлому озеріЕлектромобіль Mercedes-Benz G-Class показав ефектний дрифт на замерзлому озері
Mercedes-Benz обіцяє, що новий EQG, також відомий як електричний G-Class, буде справжнім позашляховиком. Немає причин сумніватися в цій заяві, враховуючи, що він виглядає майже так само, як модель з ДВЗ.
Які сідлові тягачі обирали українські перевізники у березні?Які сідлові тягачі обирали українські перевізники у березні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом березня та визначили Топ моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
Нові автомобілі DS 4 HYBRID та DS 3 HYBRID: комфорт у французькому стилі без необхідності заряджанняНові автомобілі DS 4 HYBRID та DS 3 HYBRID: комфорт у французькому стилі без необхідності заряджання
Відтепер для автомобілів DS 3 та DS 4 пропонується новий електрифікований гібридний силовий агрегат HYBRID, що поєднує бензиновий турбодвигун та електромотор.
Культовий Ford Shelby GT-350H простояв понад 40 років у гаражіКультовий Ford Shelby GT-350H простояв понад 40 років у гаражі
Shelby GT-350H - заряджена версія Ford Mustang 1966 року. Спорткар із 306-сильним V8 здатен розігнатися до 100 км/год за 6,8 с і розвинути 200 км/год.
У США Chevrolet Camaro розбили прямо на парковці у дилераУ США Chevrolet Camaro розбили прямо на парковці у дилера
У Місії (штат Техас, США) сталася ДТП, у якій постраждав Chevrolet Camaro Z28 2015 року випуску. За свою історію культовий автомобіль проїхав менше ніж 500 км і знаходився в ідеальному стані.
Машина для розмінування DOK-ING з частковою українською локалізацією пройшла випробуванняМашина для розмінування DOK-ING з частковою українською локалізацією пройшла випробування
Машина для розмінування MV-4, виробництво, якої частково локалізоване в Україні, пройшла перші випробування.
Шок-ціна на MG4 EV! Чи це справді так?Шок-ціна на MG4 EV! Чи це справді так?
Багате оснащення і запас ходу 435 км: чим приваблює найдешевший електрокар в Україні MG 4 EV.
Mercedes-AMG випустив дуже дорогу спецверсію CLA 45 SMercedes-AMG випустив дуже дорогу спецверсію CLA 45 S
Це буде найрідкісніший і найдорожчий варіант моделі на ринку Північної Америки.
Як купити авто з Австрії?Як купити авто з Австрії?
Один із найкращих напрямків для пригону бу автомобіля в Європі - це автомобільний ринок Австрії.
Вітаміни для машиниВітаміни для машини
Під час тривалої експлуатації автомобіля у будь-якому випадку утворюються нагар у клапанах та закоксовки, накопичуються смоли та інші відкладення різного характеру, у тому числі через неякісне пальне на АЗК.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015